עבור לתוכן

מישהו יודע מאיזה גיל אפשר להוציא כרטיס אשראי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לפתוח חשבון בנק ולהזמין ויזה(ויזה ספציפית, משהו אחר לא מעניין אותי), אבל אין לי מושג אם אני יכול להוציא כרטיס אשראי לפני גיל 18. מישהו יודע?

תודה.

פורסם

אתה יכול להוציא כרטיס אשראי מוגבל (400 שקל נראה לי בחודש, לא כולל מט"ח), שנקרא ישראכרט צעיר, לויזה אני לא מכיר כזה דבר.

ובטח שלא בינ"ל, מיותר לציין.

חשבון בנק אתה יכול, אבל ההורים יהיו שותפים בחשבון עד גיל 18.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שבינ"ל אני לא אוכל להוציא, בגלל זה אני רוצה דווקא ויזה כדי שלא תהיה לי בעיה עם הזמנות מחו"ל דרך האינטרנט.

תודה.

פורסם

הבנתי שבשביל זה אתה רוצה אשראי, בגלל זה הדגשתי את זה.

עם כרטיס צעיר (אפילו אם לויזה יש), אתה לא תוכל לקנות באינטרנט.

אגב, אני מניח שאתה יודע עם ויזה רגיל (אפילו אם הוא valid only in israel) אתה יכול לקנות בחו"ל בתוספת עמלה מכובדת.

בכל מקרה, איזה עוד סיבות לילד בן 16 להוציא כרטיס אשראי...

ולמה שלא תלך לבנק ותשאל ???

פורסם

עד לא מזמן היה אפשר להוציא כרטיס בינ"ל מגיל 16, אם אחד ההורים חותם לך על ערבות. היום כבר אי אפשר.

מקבלים כרטיס ששווה לתחת, לשימוש אלקטרוני בלבד, תקף רק בארץ, מסגרת של 400 ש"ח ביום, ומסגרת חודשית שההורים קובעים (לא יותר גבוה מ 2000 ש"ח, הכרטיס הזה חסר שימוש)

אני אמור בדיוק לקבל את שלי.

ועכשיו הנה הקטע המצחיק-

בגיל 13 אפשר לעשות כרטיס בשם ycard, גם עם מסגרת של 400 ש"ח ביום, שנטען ע"י ההורים כל פעם בסכום כסף שהם מבקשים (אפשר גם לטעון בהוראת קבע)

הכרטיס הזה כן בינלאומי. אני לא מבין איזו מין בדיחה גרועה זו.

פורסם

בגיל 16 מה אתם צריכים כרטיס אשראי בינ"ל... :s07:

זה טוב שאי אפשר, אני לא אומר עליכם ספיציפית אבל בגיל 16 יש הערכה פחותה מידי לכסף אצל רוב האנשים.

כבר נתקלתי במישהו בגיל 16 כמעט מוטט את ההורים שלו כלכלית בגלל השטיות האלה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שבשביל זה אתה רוצה אשראי, בגלל זה הדגשתי את זה.

עם כרטיס צעיר (אפילו אם לויזה יש), אתה לא תוכל לקנות באינטרנט.

אגב, אני מניח שאתה יודע עם ויזה רגיל (אפילו אם הוא valid only in israel) אתה יכול לקנות בחו"ל בתוספת עמלה מכובדת.

בכל מקרה, איזה עוד סיבות לילד בן 16 להוציא כרטיס אשראי...

ולמה שלא תלך לבנק ותשאל ???

וואלה? עם כרטיס צעיר אני לא אוכל לקנות באינטרנט? באסה, נמאס לי לקחת כל הזמן כרטיס אשראי מההורים...

זו היתה הסיבה היחידה שרציתי כרטיס אשראי, אחרת אני מעדיף לשלם תמיד במזומן.

חיפשתי באתר של ויזה כאל. לא רשום שום דבר על כרטיס צעיר, אבל מצאתי את זה:

כרטיס נטען

כרטיס נטען הינו כרטיס "בייסיק" כרטיס חיוב שאינו מובלט. הכרטיס הנטען ייחודו באלה: הכרטיס נטען על ידי אחד ההורים באמצעות חיוב כרטיס אשראי כלשהו שלאותו הורה, סוגי העסקאות בו מוגבלות, סכום המשיכה במכשירי בנק אוטומטיים מוגבל ל- 400 ש"ח יומי וסכום הטעינה מוגבל עד ל- 1500 ש"ח בחודש. כרטיס זה יכול להיות כרטיס מקומי או בינ"ל. למחזיק כרטיס נטען בינלאומי אין ביטוח נסיעות ומטען לחו"ל.

אם זה הדבר היחידי שיש להם בשביל קטינים אז זה לא שווה כי גם ככה אני צריך להיעזר בהורים.

עד לא מזמן היה אפשר להוציא כרטיס בינ"ל מגיל 16, אם אחד ההורים חותם לך על ערבות. היום כבר אי אפשר.

מקבלים כרטיס ששווה לתחת, לשימוש אלקטרוני בלבד, תקף רק בארץ, מסגרת של 400 ש"ח ביום, ומסגרת חודשית שההורים קובעים (לא יותר גבוה מ 2000 ש"ח, הכרטיס הזה חסר שימוש)

אני אמור בדיוק לקבל את שלי.

ועכשיו הנה הקטע המצחיק-

בגיל 13 אפשר לעשות כרטיס בשם ycard, גם עם מסגרת של 400 ש"ח ביום, שנטען ע"י ההורים כל פעם בסכום כסף שהם מבקשים (אפשר גם לטעון בהוראת קבע)

הכרטיס הזה כן בינלאומי. אני לא מבין איזו מין בדיחה גרועה זו.

ערבות מההורים זו לא בעיה, אבל אני לא רוצה להיות תלוי בהם באופן קבוע. וכמו שרועי אמר, למה שאני אצטרך כרטיס אשראי בינלאומי?

זה טוב שאי אפשר, אני לא אומר עליכם ספיציפית אבל בגיל 16 יש הערכה פחותה מידי לכסף אצל רוב האנשים.

צודק, אני מכיר אנשים בגילי שמבזבזים מלא כסף כל חודש על שטויות.

פורסם

אהה אתה רוצה לקנות באינטרנט בארץ?

אז כן, אתה יכול... אין הבדל אם קונים באינטרנט/דרך הטלפון או בחנות (חוץ מאשר ההגדרה של "מסמך חסר").

אגב, אתה עובד שאתה רוצה להוציא אשראי?

פורסם
  • מחבר

גם בארץ וגם בחו"ל, משהו כמו חצי חצי.

אני עובד כרגע קצת אצל אבא שלי ומקבל 20 שקל לשעה, זה יוצא לי בסביבות 1000 שקל בחודש - מספיק בשבילי כרגע, בחופש אולי אני אעבוד יותר.

פורסם

אני קונה הרבה מאיביי. אני צריך כרטיס אשראי בינ"ל. אי אפשר להתווכח עם ההורים כל פעם שרוצים להזמין כי הם מפחדים.

אבל מה שיותר מעצבן אותי זו הפקקטה מסגרת של 2000 שקל.

פורסם

אתה יכול להמשיך להתעצבן, זה לא יעזור לך, מה שכן אפשר לקבל אישור מיוחד לחריגה... (אם אתה עומד בתנאים מסוימים, בד"כ זה משכורת ולהיות בזכות).

והם לא מפחדים סתם, אם כי זה היום יותר בטוח מקניה בטלפון.

פורסם

תשמע, כל עוד יש Paypal- הם כן מפחדים סתם.

אני לא קונה באיביי מה שלא נרשם עם פאיפאל. משמע- יש לי ביטוח של עד 2000 דולר במקרה שמרמים אותי. זה למעשה יותר בטוח מלקנות בארץ בכרטיס אשראי.

ושאלתי לגבי חריגה- זה לא הולך כל כך בקלות. עבודה כבר סידרתי לעצמי, וטרחתי לציין את זה. לא בדיוק מעניין אותם.

עד גיל 18 למעשה אי אפשר לקבל כרטיס אשראי, מה שמקבלים זה כרטיס "בכאילו".

פורסם

מוזר.. אני בן 16 ועד לפני כמה חודשים היה לי גם מסטרקארד (לקניות באיביי)

וגם כרטיס צעיר.., את המסטר קארד ביטלתי בגלל העמלות הגבוהות...

פורסם

אני מדבר על ויזה.

מסטרקארד אפשר להוציא, אבל העמלות בשמיים כמו שאמרת

למישהו כמוני שקונה הרבה, העמלות לבד יכולות לעקוף את ה 100 שקל לחודש.

פורסם
  • מחבר

אני קונה הרבה מאיביי. אני צריך כרטיס אשראי בינ"ל. אי אפשר להתווכח עם ההורים כל פעם שרוצים להזמין כי הם מפחדים.

אבל מה שיותר מעצבן אותי זו הפקקטה מסגרת של 2000 שקל.

אתה באמת עובר את המסגרת של 2000 שקל בחודש רק מקניות באיביי?

ההורים שלי כבר עברו שיעור בנושא הזמנות מהאינטרנט והם כבר לא מפחדים וזה לא מפריע להם, אבל לי זה מפריע שאני צריך להיעזר בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים