עבור לתוכן

מערכת סטריאו מקוללת ?

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת מיני סטריאו של SHARP, לפעמים אני מתעסק עם החוטים של הרמקולים ותאונה תמיד חוזרת על עצמה , החוט של ה+ וה- של אחד הרמקולים נוגעים אחד בשני והמערכת מתקלקלת ומשמיעה לאחר מכן עוצמה דיי מינימלית (בקושי נשמעת) באותה יציאה שהיתקצרה.

התאונה המצערת הזו היא כבר השלישית וכל תיקון כזה עולה מעל 300 ש"ח וכשבוע המתנה לתיקון.

אני מאזין לשירים באופן קבוע ואני מתגייס לצבא ביום שני הבא, לא ממש רוצה לבזבז עוד סכום כזה זעום לתיקון קטנטן ולסבול שבוע , אני רוצה לתקן אותה בעצמי הפעם!

לפי מה שהבנתי בעבר בהקשר לתקלה כזו , זה יכול להיות קבל ?

אם כן, איך בודקים קבלים?

אחרת, יש איזו קומבינציה לבדוק מאיזה רכיב התקלה?

תודה.

פורסם

יש לי מערכת מיני סטריאו של SHARP, לפעמים אני מתעסק עם החוטים של הרמקולים ותאונה תמיד חוזרת על עצמה

dude

למה לעזאזל אתה מתעסק עם החוטים של המערכת שלך? :s05:

פורסם

:lol:

על בידוד שמעת?

אני מציע לך לא להתעסק עם קבלים והלחמות אם אתה לא טוב בזה (ראבק, לא הייה לך שכל לא לשחק עם חוטים כשהמערכת מחוברת לחשמל או לבדוק שאין קצר? :kopfpatsch:), כי עוד בטעות תשרוף את הלוח (של המעגל) ותצתרך להחליף את כל המערכת...

בשביל התחלה אני מציע לך לבדוק אם המערכת עובדת אם מסדרים את החוטים שלא יגעו אחד בשני.

פורסם
  • מחבר

המערכת בת 7 שנים , פעם בשנתיים קורה תאונה.. הפעם אני לומד לקח ואני אבודד את כל החוטים.

יש לי ניסיון עם חשמל והלחמות , לא בעייה לי להלחים קבל או נגד או כל דבר אחר , איך בודקים קבלים?

יש מעבדה מומלצת וזולה באזור המרכז?

פורסם

7 שנים ? אם זו לא מערכת ממש איכותית לא שווה בכלל לתקן אותה אולי...

פורסם
  • מחבר

זו מערכת מיני רגילה כמו שלא ממליצים עליהם , אבל זו אחת איכותית ומאוד חזקה , לא אציין את המס' האסטרונומי שרשום על הספק עוצמתה אבל היא חזקה ברמות של הזזת כוסות על שיש במטבח.

לכן אני רוצה לתקן אותה.

מה אפשר כבר למצוא יד שנייה במחיר הגיוני שקרוב לתיקון (או אפילו מעט יותר) ?!

פורסם

עוצמה היא לא מדד לאיכות . השאלה היא באיזה עוצמה המערכת מתחילה לזייף

לי יש את ה Z5500 והיא מגיעה לעוצמות שאתה לא יכול להשאר בחדר בכלל ועדיין היא מאבדת איכות טיפה רק במאית האחרונה שבכל מקרה זה פשוט חזק מידי ולא פרקטי לשמוע כך אם אתה לא חרש שגר במדבר

פורסם

זו מערכת מיני רגילה כמו שלא ממליצים עליהם , אבל זו אחת איכותית ומאוד חזקה , לא אציין את המס' האסטרונומי שרשום על הספק עוצמתה אבל היא חזקה ברמות של הזזת כוסות על שיש במטבח.

לכן אני רוצה לתקן אותה.

מה אפשר כבר למצוא יד שנייה במחיר הגיוני שקרוב לתיקון (או אפילו מעט יותר) ?!

נו ומה, אתה שומע בווליום של הזזת כוסות על שיש כל הזמן?

מה זה משנה אם אתה שומע בווליום מסויים מערכת אחת, שמבחינתה זה 80% ומערכת אחרת שמבחינתה זה 20%?

עדיין זה אותו ווליום- וההבדל הוא באיכות.

ב300 ש"ח לא תמצא מערכות טובות במיוחד... כמה בערך עלתה המערכת שלך לפני 7 שנים? (מערכות מעל 1200~1500 ש"ח עדיין יהיו טובות יותר ממערכות של היום ב300... אבל במקרה שלך אני לא יודע איך הקבלים השרופים השפיעו על הסאונד...)

פורסם
  • מחבר

מחר אני מוסר אותה לתיקון , הפעם סימנתי כל רכיב חשמלי שם כך שבפעם הבאה (חס וחלילה) אדע מה נהרס שם בדיוק.

אני לא פריק של עוצמה גבוהה , אבל כשבא החשק לעשות איזה בנצ'מרק לרמקולים :kopfpatsch::silly:

יש לי מגברי סטראו ורסיברים טובים וזאת מערכת שהמגבר שלה יוצא דופן בעוצמתו , יש רק חיסרון אחד וזה הצלילים הגבוהים - הם נשמעים טוב אבל לא בולט כמו בשאר המגברים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים