פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר יש לי את המדבקה הזו ואם אתה רוצה אני יכול למכור לך את זה במחיר מופרז... חחח תודה מישהו פה מהחבר'ה הציע להביא לי, וזה גם יותר מסתדר לי כי הוא בא לעיר שאני גר בה מחר. מהמחשבים בבצפר כמו שאני לקחתי היום כמה...(וגם כמה סיראלים לXP) חחח קרעת אותי..ואיך עשית את זה? (לא שאני מעוניין אבל בכל זאת מעניין) הנה כמה מדבקות הרבה יותר שוות.http://www.thinkgeek.com/homeoffice/stickers/5b43/ תודה כמו core 2 duo או מדבקה של אסוס או כל חברת חומרהשמחבדת את עצמה תעשה חיפוש תראה מה שמוצא חן בעיניך אני לא רוצה לשים של חומרה שאין לי. וגם פאדיחות לשים MSI :\
פורסם 2007 במאי 1018 שנים חחח תודה מישהו פה מהחבר'ה הציע להביא לי, וזה גם יותר מסתדר לי כי הוא בא לעיר שאני גר בה מחר. חחח קרעת אותי.. ואיך עשית את זה? (לא שאני מעוניין אבל בכל זאת מעניין) תודה אני לא רוצה לשים של חומרה שאין לי. וגם פאדיחות לשים MSI :\ msi חברה גדולה מאוד ואין במה להיתביש
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מהמחשבים בבצפר כמו שאני לקחתי היום כמה...(וגם כמה סיראלים לXP) רעיון יפה אך חבל שזה לא חוקי.... ד"א איפה אתה לומד?
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר msi חברה גדולה מאוד ואין במה להיתביש כן אני יודע, אבל זה אומר שקניתי באייבורי. (רק אייבורי מייבאים/מוכרים מוצרים של MSI ונראה לי גם שהם הנציגים שלהם בישראל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.