פורסם 2007 במאי 718 שנים שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי)פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר חחח גם אני חשבתי על זה. אפילו אספתי לי כמה סמלים כאלו. העניין הוא שזה יעשה בעיות עם הדבק וזה ואני רוצה את המדבקה המקורית. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלו? אם בכלל?
פורסם 2007 במאי 718 שנים אתה לא מיביש לשים מדבקה כזואת מה שאני יודע הוא שמקבלים את המדברה ייחד עם הקופסא של אינטל (זה מודבק בחוברת).
פורסם 2007 במאי 718 שנים כשאתה קונה מעבד אתה מקבל את המדבקה איתו, רוב האנשים לא קונים מעבד בנפרד ולרוב כשקונים מחשב בחנות מדביקים את המדבקה על המארז.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר אני יודע שמקבלים את זה עם המעבד LOL. (אגב רק ב BOX לא ב OEM) וזה מודבק לי. אבל העניין הוא שאני מחליף את המארז. ודווקא אני לא מתבייש לשים את זה אני אוהב את העיצוב של המדבקה ואת הצבעים. זה מוסיף למארז ובלי זה הוא משעמם. ;D אה ולא נראה לי שיש את זה עדיין בחנויות. (מעבד ישן קשה להאמין שאנשים עדיין קונים אותו)
פורסם 2007 במאי 1018 שנים כמו core 2 duo או מדבקה של אסוס או כל חברת חומרהשמחבדת את עצמה תעשה חיפוש תראה מה שמוצא חן בעיניך
פורסם 2007 במאי 1018 שנים הנה כמה מדבקות הרבה יותר שוות.http://www.thinkgeek.com/homeoffice/stickers/5b43/
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מדבקה למארז עם הלוגו של פנטים 4 - מאיפה ניתן להשיג? מהמחשבים בבצפר כמו שאני לקחתי היום כמה...(וגם כמה סיראלים לXP)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.