עבור לתוכן

שיחה חסויה

Featured Replies

פורסם

משיחה שלי עם אורנג' לא מזמן אמרו לי ,שמספר חסוי בכלל לא מופיע אצלם,כי החסימה של המספר מוגבלת מהפלאפון עצמו.

ז"א המכשיר הסלולרי עצמו לא שולח את המספר והוא יופיע גם כמספר חסוי ברשומות שלהם.

אני לא יודע אם זה ככה בכל הרשתות אני משער שכן.

איזה בולשיט, אם זה מגיע להפלאפון עצמו אז איך הם יודעים לחייב אותך על הקישוריות אם אתה מתקשר לחברה אחרת? הכל רשום אצלם...

פורסם

אני לא מבין בשביל מה כל הבירוקרטיה והסיבוך הזה ... אם זה הפלאפון שלי, יש לי זכות לדעת מי מתקשר אלי .!

ואם זה היה מטרידן אז כל הזיין אצלו יש מלא מטרידנים שמתחבאים מאחורי החוק היבש והבירוקרטיה כאשר האזרח התמים בסופו של דבר נדפק

פעם הייתה איזה בחורה אחת שהתקשרה אלי כל יום ב 5-6 בבוקר , למזלי באותה תקופה היתי הולך לישון רק ב 9 בבוקר כך שכל יום הייתי עונה לה ישר אחרי שליש צילצול ב"בוקר טוב גם לך ;D " ... היא הייתה משתגעת מזה עוד יותר עד שהיא התיאשה כבר

פורסם

אפשרי זה אפשרי הפלאפון של האנשים שעובדים במשטרה גם מספר חסום נכנס כמספר מזוהה

לפי מה שאני יודע (אבא שלי שוטר), זה לא ככה.

פורסם

יש 3 רמות שאני לא ממש יודע את ההדבל בינהם את האמת...

1. "לא ידוע".

2. "חסוי"

3. "חסום"

תמצאו מה זה...

ההיגיון שלי אומר:

1. בעיה כלשהי שבגללה אי אפשר להראות את המספר

2. מס' טלפון חסום באופן קבוע.

3. מס' טלפון שנחסם רק עבור השיחה הספציפית.

פורסם

תהפוך את 2 ו3

פורסם

.קשקוש בלאבוש, הם פשוט נפנפו אותך כי מבחינתם אין שום הצדקה להוציא בשבילך מספר חסוי מהמערכת שלהם.^^

זאת אפשרות אחת, אלא אם כן יש לך משת"פ באותה חברת תקשורת.

תוסיף "שמוכן לסכן את את מקום עבודתו ולא איכפת לך ממנו."

חבר שלי עבד בחברה סלולרית ועזר למישהי שהוא מכיר לגלות מי מתקשרת לבעלה ,

חצי שנה אחרי הוא עדיין פחד שיגלו בביקורת מה הוא עשה,יש מצב שזאת אפילו עבירה פלילית.

קראתי פעם שלגלות מספר טלפון נכנס חסוי עולה למדינה כ-20000 ש"ח בחישוב כולל ,אז כדאי שזה יהיה שווה את זה.

פורסם

פעם הייתה איזה בחורה אחת שהתקשרה אלי כל יום ב 5-6 בבוקר , למזלי באותה תקופה היתי הולך לישון רק ב 9 בבוקר כך שכל יום הייתי עונה לה ישר אחרי שליש צילצול ב"בוקר טוב גם לך ;D " ... היא הייתה משתגעת מזה עוד יותר עד שהיא התיאשה כבר

למה הם מטרידים את האנשים, זה עולה להם כסף שהם מתקשרים אז זה פוגע בהם לא בך לא?

חוץ מזה אפשר לחסום מספרי טלפון היום לא?

פורסם

אני לא מבין בשביל מה כל הבירוקרטיה והסיבוך הזה ... אם זה הפלאפון שלי, יש לי זכות לדעת מי מתקשר אלי .!

חחח תקשיב שגנבו לי את הפלאפון רציתי לדעת למי התקשרו ממנו כאילו מה הפרטים שלו (רק שם לא יותר) כאילו זה היה לקוח אורנג' (גם אני) ואמרתי 100% יש להם את הפרטים וזכותי לדעת למי התקשרתי לא?

זה פשוט לא עובד ככה! ות'אמת אתה גם לא יותר מידי מעניין אותם אז בכלל.... בהצלחה בכל מיקרה

פורסם

למה הם מטרידים את האנשים, זה עולה להם כסף שהם מתקשרים אז זה פוגע בהם לא בך לא?

חוץ מזה אפשר לחסום מספרי טלפון היום לא?

א. זה היה מזמן. כשבפלאון היה רק אפשרויות של SEND/END

ב.אם הם מתקשרים אלייך מוקדם בבוקר כשאתה עוד יושן וישר מנתקים אחרי שאתה עונה אז זה מציק

ג.זה עוד כלום לעומת מטרידים אמיתים שמתקשרים לנשים ונאנחים להם בטלפון ושאר סטיות שהשד ברא שזה כבר באמת דורש טיפול רציני של המשטרה

חחח תקשיב שגנבו לי את הפלאפון רציתי לדעת למי התקשרו ממנו כאילו מה הפרטים שלו (רק שם לא יותר) כאילו זה היה לקוח אורנג' (גם אני) ואמרתי 100% יש להם את הפרטים וזכותי לדעת למי התקשרתי לא?

זה פשוט לא עובד ככה! ות'אמת אתה גם לא יותר מידי מעניין אותם אז בכלל.... בהצלחה בכל מיקרה

צריך לאשר דברים כאלה בחוק ביחד עם חוק דרומי ... אם המשטרה לא יכולה לטפל בזה לפחות שיתנו לציבור את הכלים לדאוג לעצמו

פורסם

אתה מבלבל בין שני דברים שונים: לבקש מס' שהוא חסום זה דבר אחד ולבקש פירוט שיחות של הפלאפון שלך זה דבר אחר. במקרה השני אתה יכול לעשות את זה בלי בעיה ובמקרה הראשון אתה צריך צו בית משפט.

פורסם

(רמז : חוקר פרטי )

(עוד רמז : לחוקר פרטי יש טלפון שמציג את ה טלפון המתקשר גם עם הוא חסום...)

(זה אומר שחייבים להתקשר עליך שוב)

פורסם

ואם זה היה מטרידן אז כל הזיין אצלו יש מלא מטרידנים שמתחבאים מאחורי החוק היבש והבירוקרטיה כאשר האזרח התמים בסופו של דבר נדפק

פעם היה מתקשר אלי איזה ערבי\ים בשעה 1-3 בלילה והיה מבקש את מוחמד ::) כל יום ::)

מוזר :-\

פורסם

^^^גם אלי, רק שזה היה ב5 בבוקר והפסיק אחרי שבועיים.

פורסם

פעם היה מתקשר אלי איזה ערבי\ים בשעה 1-3 בלילה והיה מבקש את מוחמד ::) כל יום ::)

מוזר :-\

:lol: :lol: :lol:

פורסם

גם לחברה שלי מישהו התקשר והיא לא ידעה מי זה. אז עניתי פעם והפחדתי אותו בכך שאיימתי שהכל מוקלט ואני בתהליכים מתקדמים לתביעה. וזה, נעלם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים