פורסם 2007 במאי 818 שנים ערס מוביל ממוצעת שבוקע ממנה צליל ה Becoming Insane כל פעם מחדש. ערס מוביל או לא ערס מוביל אתה הייתה מת לכזואתי אימפרזה GT יש לרכבים האלה פוטנציאל שיפור אדיר ביותר ;D :o עם האנשים והחלקים הנכונים אפשר לעשות ממנה רוצחת ! תאמין לי לא חסר סדנאות שמתמחות בזה בארץ .... גם בארצנו יש אנשים ...אז חלאס !
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר ערס מוביל ממוצעת שבוקע ממנה צליל ה Becoming Insaneכל פעם מחדש.רואים שאתה ילד טמבל בן 13. ולמעשה ,אין אפילו רדיו באוטו , מי צריך את הדבר הזה שיש את המערכת סאוד הכי טובה מהאגזוז? D:
פורסם 2007 במאי 818 שנים ערס מוביל ממוצעת שבוקע ממנה צליל ה Becoming Insaneכל פעם מחדש.הקנאות אוכלת?רכב יפיפה.ולערסים אין אימפרזה GT ,יש להם הונדה סיוויק.
פורסם 2007 במאי 818 שנים i'd hit on that -- חבל שאזור המנוע כ"כ מלוכלך... תא המנוע נראה סבבה ביותר לא מלולכך הוא בסדר !
פורסם 2007 במאי 818 שנים ערס מוביל ממוצעת שבוקע ממנה צליל ה Becoming Insaneכל פעם מחדש.לא ביקשתי ממך יפה לא להגיב?לך לפרש, שחק CS, תחפש את האיבר שלך, תעשה משהו מועיל בחיים.רק אל תחפור לזקנים.
פורסם 2007 במאי 818 שנים חחחחח מגניב איך אפשר להדליק את כלכם פה בשניה תרגעו אחלה אוטו וההיתי מת לאחד וAmit לא אמרתי לך כבר שאני לא שם עליך זין ?
פורסם 2007 במאי 818 שנים סבבה, רק תזכור לא להעלות תמונה שלך לפה.אני עלול במקרה לראות אותך ברחוב ולהעלים אותך.
פורסם 2007 במאי 818 שנים גברבר שלי?חחחח להעלים אותי :'( :'( :'( :'( :'( :'(אווו אני בוכה עכשיו =[[[[[[[[[[[אני לא יתפלא עם ככה אתה נראה:http://f.nau.co.il/upload/82006/IsraBlog/78434/posts/7084993.JPGגם הומו וגם ערס =]
פורסם 2007 במאי 818 שנים לא זה ולא זה.ותקטין את התמונה לפחות, שלא נראה אותך מנגב את הדמעות כשאח שלך שר.
פורסם 2007 במאי 818 שנים Amit. Z ו-TAsraf, קיבלתם אזהרה. אם תמשיכו לריב בת'רד הזה, שניכם גם תקבלו באן.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר תפסיקו לזהם לי ת'ת'ארד! לכל מי שטען שאיזור המנוע פה ושם מלוכלך, אני מניח שבעל הרכב כבר יידאג לטפל בכך , האוטו בקרוב מקבל ספויילר של פרודרייב , ויישור קו מבחינה מכאנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.