עבור לתוכן

מת לי העכבר, לא זוכר מה שם החנות...

Featured Replies

פורסם

אהלן

קניתי בסוף דצמבר 2006 עכבר Genius Ergo 525 במחיר 180 שקל מאיזה חנות של משחקי מחשב.

היום הוא החליט למות ואני צריך ליצור קשר עם החנות בשביל האחריות, אבל אני לא זוכר איזו חנות זו הייתה...

אני חושב ש http://www.pcgames.co.il/ היא הדבר הכי קרוב לחנות ההיא מבחינת עיצוב ותוכן, אבל אני זוכר את האותיות V ו- G בשם שלה.

יכול להיות שהיא שינתה את השם? אם לא מה הכתובת/שם החנות?

האם היבואן יכול לתת לי אחריות למוצר הזה?

תודה

פורסם

א. חלק מהחנויות אכן נותנות אחריות רק מהיבואן ולא מהחנות עצמה.

ב. בוא נקווה שהיא לא נסגרה.

ג. הדיון הזה שייך לפורום הזה ?

פורסם

אין לך קבלה או משהו? אם לא תנסה רק דרך היבואן.

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מוצא אותה...

פורסם

בכל מקרה נותן האחריות הוא היבואן, לעיתים אפילו ללא קבלה ורק לפי מספר סידורי של המוצר.

החנות היא רק מתווכת.

שווה ליצור קשר עם היבואן ולשאול אותו בצורה ישירה מה כדאי לעשות.

ובכל אופן, ממש לא קשור לציוד היקפי, יכ השאלה היא לא על העכבר. הועבר לפורום כללי.

פורסם

יש שני יבואנים מורשים של Genius בארץ, Benda ו-CD-Log ושניהם מופיעים פה באתר היצרן:

http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&miscPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FregionArea%2Fretailer%2Fselect&_windowLabel=miscPortlet&_pageLabel=miscPage&test=portlet-action

אני מציע שתפנה אליהם ותבקש עזרה. אין טעם לנסות לחפש את החנות, אם אתה לא זוכר את שמה ואין לך את הקבלה.

ליבואן אמורה להיות אפשרות לבדוק לפי מספר סידורי.

אם משהו לא מסתדר, תעדכן.

פורסם

יש לי רעיון איך תוכל (אולי) להזכר בחנות,

1. אם חבר המליץ לך עליה, דבר איתו שוב.

2. אם המליצו לך עליה פה בפורום, תחפש בהודעות האחרונות שלך.

3. בהצלחה ;D

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה, אני אדבר איתם מחר ויעדכן.

:-*

פורסם

לCD LOG אל תנסה ללכת. סתם בזבוז דלק. השירות שלהם פשוט גרוע, ובדיקות המעבדה שלהם פשוט שערוריות. הם לא מוצאים שהחלק מקולקל ומחזירים לך.

פורסם

בגלל שזה בפורום כללי כבר רציתי להמליץ לך על חולדה פעם הבאה... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לCD LOG אל תנסה ללכת. סתם בזבוז דלק. השירות שלהם פשוט גרוע, ובדיקות המעבדה שלהם פשוט שערוריות. הם לא מוצאים שהחלק מקולקל ומחזירים לך.

באמת? טוב שאתה אומר לי - נחסוך עצבים ;)

בגלל שזה בפורום כללי כבר רציתי להמליץ לך על חולדה פעם הבאה... :nixweiss:

שו חולדה?

פורסם

הוא חשב שאתה מדבר על עכבר החיה... והאמת? הייתי בעצמי ממליץ לך על חיה פחות מסריחה, חתול למשל ;)

פורסם
  • מחבר

להה, חברה של אחי שונאת חתולים, זה לא מסתדר - ניסינו.

נביא כלב מתישהו[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 03:20:39

טוב עידכון:

דיברתי אתמול עם "בנדה מגנטיק" (איזה שם אדיר ;D) היבואנים השניים של ג'יניוס והם אמרו לי להגיע אליהם.

היום עליתי על אוטובוס ונסעתי לי לנתניה (חוררררר) והגעתי אליהם (כמה טוב שיש GPS). אחרי כ 10 דקות כבר יצאתי משם עם עכבר חדש דנדש שעובד לי והכל :)

תודה רבה למי שעזר, ובמיוחד לאסף מהמעבדה שם שיצא אחלה גבר ונתן שירות למרות שלא הייתה לי חשבונית ולא כלום. מבסוט עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים