עבור לתוכן

שלום אני רוצה לקנו רובה אוויר ושמעתי שיש בתל אביב איזה חנות מישהו יכול להדקן אות

Featured Replies

פורסם

רובה לירות באנשים מהחלון קונים ב 50 שקל בדלית אל כרמל.

ב 500 שקל כבר קונים משהו רציני, איזה סופר-9 עצבני או משהו חזק יותר.

ב 2000 שקל קונים רובה גז, שזה אידיוטי לקנות. בנוסף ל2000 שקל שתבזבז על הרובה, אתה צריך לקנות ציוד מגן בעוד 500 שקל בערך, בנוסף לעובדה שרובי גז זה מסוכן באופן אידיוטי.

אם אתה הולך לפי המחירים שאתה רואה באתר שהרגע שמת- המחירים האלו מופקעים ביותר.

שים לב כמה רובה אוטומטי טוב עולה במחיר נורמלי:

http://cgi.ebay.com/MARUI-METAL-AK47-AK-47-FULL-AUTO-AIRSOFT-RIFLE-AEG-GUN_W0QQitemZ260115306811QQihZ016QQcategoryZ64635QQrdZ1QQcmdZViewItem

אחד בסיסי יחסית, עם אפשרות לשדרוגים מטורפים.

כול הסופר 7\8\9 זה סיני, ממה שקראתי, ובלי שידורגים מתאימים של להחליף חלקים קריטים מפלסטיק לברזל, ולהלחיף גיר בוקס, ולסוולות יותר חזקות, הם סתם חלשים, בלי טווח, ולא מחזיקים הרבה זמן, וכמובן דיי שבירים

האם זה נכון?

ומהיא הסכנה בגז? שזה חזק יותר? או בגלל שהגז נפיץ ? ויכול להווצר ניצוץ שיפוצץ את היד שמחזיקה תאירסופט

פורסם

הסופר 9 הוא רובה סופר איכותי ומאוד חזק, שעשוי מעץ ומתכת. לא פלסטיק. לסופר 9 גם אין סוללה ולא מנוע, מדובר בסנייפר שפועל עם קפיץ (למעשה, מערכת של 4 קפיצים למניעת בלאי), ומגיע ל 320fps עם כדורי 0.2 גרם, מדובר בכח די מרשים לרובה שהוא לא רובה גז.....

הגז ברובים לא נפיץ (גז פחמן), הסכנה היא בכוח הנוסף.כדור שנורה מרובה גז ופוגע בעור/בגדים ולא במיגון מתאים יכול לפצוע ואף להרוג אדם במקרים קיצוניים

בארה"ב נגרמים 3-5 מקרי מוות בשנה כתוצאה מתאונות כאלו.

פורסם

אממ מי מייצר את כול סדרת הסופר 7\9\8 שמעתי עליהם, אבל לא לעומק, אם יש אתר ליצרן גם טוב.

ובנוגע למיגון, משקפי מגן איכותים לא משקפי שמש, אלה משקפי מגן שמשמשים את כוחות הבטחון, שנבדקו ועמידים בפני רסיסים,ונתזים מכדורים, יספקו הגנה,

חוץ מזה גם אם הרובה סופר דופר חזק, מדובר על כדורי 0.2 גרם שגם אם יחדרו לא יכנסו יותר מחצי סנטימסר לעומק, הסיכון היחידי שעולה לי לראש, זה פגיעה באחד העורקים בצוואר ולגרום לו להתבקע או משהו בסגנון אבל הסיכוי קלוש נראה לי.

בנוגע למקרים בארה''ב, אני שם כבר ש99 אחוז ממקרי המוות שם, קרו בגלל אנשים שירו אחד על השני בלי משקפי מגן מתאימים, או מקרה ששמעתי עליו, שילדים יצאו להתוסבב עם אירוסופט בעיר, והחליטו לירות על שוטרים, שהשיבו אש, לעברם, מכון שהיו בטוחים שמודבר בנשק אמיתי, (ורוב האירסופט, הם ריפליקות מדויקות לנשקים האמייתים, מה שמחזק את זה).

פורסם

אל תלכו בחיים שלכם לממלכה הקסומה, פעם חבר שלי קנה רובה אצלו, אז הוא לא עבד אז הוא אמר לו שהוא ייחליף לו את זה, באנו אחרי כמה שבועות ואז הוא הביא לנו את אותו רובה שבור, אח"כ החבר שלי התווכח איתו ואמר לו שייחליף לו את זה או שייתן לו זיכוי אז הוא לא רצה אז אח"כ הבעל הבית של הממלכה הקסומה קילל אותו ואמר לו עוף מכאן, וגם חבר שלי קילל אותו וכו'.... כמעט היה שם מכות רציניות!!!

אנשים תעזבו אותכם מאיירסופט זה סתם תחביב שלא שווה להשקיע בו.

חבר נוסף שלי קנה משם רובה איירסופט ועל היום הראשון נשבר לו מנפילה קטנה...

תשקיעו במחשב או טיסנים או דבר אחר... אירסופט זה אחד הדברים האחרונים שהיתי משקיע בהם.

פורסם

יש פורום יותר רציני בהיידפארק תעיף מבט יעזרו לך שמה

פורסם

ראיתי, החכמתי, ולמדתי כמה דברים אבל עדיין כול סדרת ה7-8-9 לא הבנתי מי מיצר, מחירים,איפה קונים ?

הנה משהו נחמד קבלו את זה http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=16547

ואפשר להוסיף לו שדרוג שמביא אותו ל440 fps

נשמע חזק וטוב.

פורסם

איזה רובה אוויר מוכרים בממלכת הקסומה?Skid אתה יכול לתת לינק לפורם הזה?

פורסם

לא צריך לזה רשיון או משהו, נכון?

פורסם

איזה רשיון ואיזה נעליים?

זה לא חוקי בארץ, רשיון אפשר להשיג רק בפרוטקציה.

אה, אגב, berkotz, אתה יודע שאם אתה קונה נשק מפיינטבול ישראל הוא מאוחסן במועדון ואתה לא יכול להוציא אותו משם, אלא למשחקים שאורגנו ע"י המועדון, כן..?

פורסם
  • מחבר

תודה על האזרה!!

ליפני יומיים קניתי שמה רובה סטייר חשמלי גדול במחיר די גבוהה אבל הוא נשבר לי למרות שלא ספג זעזועים (לא נפל עפילו פעם אחת) הכדורים פשות מתגלגלים מהקנה ואני לא יודעה מה להסות למישהו יש את מס הטלפון שלהם ואיך אני הובר את ההבתחה בתחנה הים הדבר הזה כדי שיתקנו לי אותו

פורסם

?^

זה בדיחה או מה?

פורסם

הובר את ההבתחה

לקח לי 5 דקות כדי להבין את הצירוף הזה,בחיי

פורסם

כשאתה נכנס לתחנה, תחזיק את הרובה ביד או בשקית ותראה למאבטח\ת שהרובה הוא רובה אוויר (אפשר להוסיף שבאתה לתקן אותו).

פורסם

תודה על האזרה!!

ליפני יומיים קניתי שמה רובה סטייר חשמלי גדול במחיר די גבוהה אבל הוא נשבר לי למרות שלא ספג זעזועים (לא נפל עפילו פעם אחת) הכדורים פשות מתגלגלים מהקנה ואני לא יודעה מה להסות למישהו יש את מס הטלפון שלהם ואיך אני הובר את ההבתחה בתחנה הים הדבר הזה כדי שיתקנו לי אותו

אתה אמיתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים