עבור לתוכן

שלום אני רוצה לקנו רובה אוויר ושמעתי שיש בתל אביב איזה חנות מישהו יכול להדקן אות

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנו רובה אוויר. ושמעתי שיש בתל אביב איזה חנות, ממלכה קסומה הו משהוא כזה, ושהיא נמתצאת בסביבות, התחנה המרכזית החדשה, מישהו יכול להדקן אותי. והים יש כזאת חנות, איפה כדאי לקנות???? בשוק הו שמה???? (אגב אני מחפש משהו רציני עדיף חשמלי אוטומתי)

פורסם

חברים שלי קנו כמה רובים שם זה בקומה שישית מול מקומות הישיבה של אלה שמחכים לאוטובוסים.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי זה בכלל בתחנה המרכזית??? איך נקראת החנות?? אתה יכול לתאר עוד קצת את המקום הזה הו הבינין שבוא נמצאת החנות :s07:

פורסם

כן זה בתחנה המרכזית בקומה השישית (אני כמעט בטוח שזה 6 ולא 7) קוראים לחנות הממלכה הקסומה כמו שאמרת, אתה עולה במדרגות למעלה למעלה עד קומה שישית ויש מסדרון ארוך עד לאיפה שיש הרבה חנויות אוכל ועד שם יש שורה של "ביתנים" כאלה שאחד מהם זה פיצוחיה, גלידריה ועוד, ואחד מהן זה הממלכה הקסומה, מקסימום תשאל משיהו שם, זה לא ממש בעיה, הייתי שם הרבה פעמים.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

רובים טובים או סתם משהו מעפן ?

אני עכשיו חוסך רוצה לקנות איירסופט אמיתי, ככה איכותי ב2000 שקל, ולהצטרף לאיזה קבוצה באזור המרכז לכול מיני אירועים.

פורסם

תעשה לעצמך טובה, אל תבזבז 2000 שקל על רובה איירסופט.

תוציא גג 500, באמת שאין טעם להוציא יותר.

פורסם

לא סתם רובה לירות באנשים מהחלון, אני מדבר על ציוד איכותי, יש פה כבר 6 קבוצות בארץ מקצעיות שמשחקות בטורנירים והכול, והענף ממשיך לגדול.

פורסם

הרובים האלו ממש כואבים כשזה פוגע? כאילו אם אני פוגע במישהו, הוא יתרחק ממני?

פורסם

איפה אפשר לקנות רובה איירסופט מקצועי?

פורסם

הרובים האלו ממש כואבים כשזה פוגע? כאילו אם אני פוגע במישהו, הוא יתרחק ממני?

לא. זה שיפשוף נעים מרובה ב-500 ש"ח.

פורסם

כנס לפה יש כאן את כול המידע http://www.airsoft.org.il/

הנה סרט מתחרות לוט''ר שהייתה.

פורסם

לא סתם רובה לירות באנשים מהחלון, אני מדבר על ציוד איכותי, יש פה כבר 6 קבוצות בארץ מקצעיות שמשחקות בטורנירים והכול, והענף ממשיך לגדול.

רובה לירות באנשים מהחלון קונים ב 50 שקל בדלית אל כרמל.

ב 500 שקל כבר קונים משהו רציני, איזה סופר-9 עצבני או משהו חזק יותר.

ב 2000 שקל קונים רובה גז, שזה אידיוטי לקנות. בנוסף ל2000 שקל שתבזבז על הרובה, אתה צריך לקנות ציוד מגן בעוד 500 שקל בערך, בנוסף לעובדה שרובי גז זה מסוכן באופן אידיוטי.

אם אתה הולך לפי המחירים שאתה רואה באתר שהרגע שמת- המחירים האלו מופקעים ביותר.

שים לב כמה רובה אוטומטי טוב עולה במחיר נורמלי:

http://cgi.ebay.com/MARUI-METAL-AK47-AK-47-FULL-AUTO-AIRSOFT-RIFLE-AEG-GUN_W0QQitemZ260115306811QQihZ016QQcategoryZ64635QQrdZ1QQcmdZViewItem

אחד בסיסי יחסית, עם אפשרות לשדרוגים מטורפים.

פורסם

הקטע שאי אפשר להביא אותם לארץ, המכ''ס מחרים, פה העמותה הזאת הם יכולים להכניס תאירסופט לארץ, בגלל שהם שייכים לפיטנבול ישראל.

פורסם

אתה יכול לקנות דרכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים