עבור לתוכן

אני לא יודע למי אכפת, אבל פרצו את mypet.co.il וזה מכעיס מה שכתבו שם!

Featured Replies

פורסם

לא 7, 2.

ומה זה קשור לכמה דורות אחורה מקללים אותם...

• תגובות 48
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, ובגלל שהם כאלו מתקדמים האיחוד האירופי עושה להם HISSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

או בגלל שככה מרשים שם לאנשים להסתובב עם הנשים/בנות שלהם ברחוב:

ShortLeash_sm.jpg

טוב לקחת את התמונה הזאת מאתר קיצוני - לא שאני אומר שהדברים לא התרחשו - אבל הקיצון לא משקף את הכלל.

חסר מקרים בבני ברק "שמשמרות הצניעות" מכים נשים שהולכות חשוף/נשים שחשודות בבגידה/ וכו'... האם זה מייצג את כלל ישראל?

פורסם

החברה נמדדת ע"י החבר הכי חלש שלה.

פורסם

ואוו.. אנחנו.. על .. הפנים.

פורסם

אז גם אנחנו "כמו שאר קופי המדבר"?

כבר די נמאס לי מהשליפות שלך שיותר זריזות מהשכל שלך... לצערנו.

מילא אם לא היה לך שכל... או שלא היית פוגעת באמירות שלך.

אבל את סתם מנסה להיות פרובקטיבית או חייה באיזה השקפת שחור/לבן לא ברורה...

פורסם

נדמה לי שזו השטות הכי גדולה שפלטת בזמן האחרון.

פורסם

אז זהו, שלא אני המצאתי את האימרה הזאת, והאימרה הזאת אומרת שחברה נמדדת בעצם על פי הכמות היחסית של החברים ה"נחותים" בה. זה שאינכם מבינים במה מדובר, זה לא הופך אותי למטומטמת. בכל אופן, כאן למשל, בנאדם לא יכול להוליך כך את הבת שלו ברצועה ברחוב, לפי החוק. שם זה מותר. אני לא בוטחת במדינה עם חוקים כאלו.

פורסם

העובדה שלא המצאת את האימרה לא הופכת אותה לפחות מטומטמת.

יש לך איזה שהיא דרך לתמוך אותה חוץ מלהגיד שלא את המצאת אותה?... זה קו לא חזק במיוחד.

כאן למשל, בנאדם לא יכול להוליך כך את הבת שלו ברצועה ברחוב, לפי החוק. שם זה מותר. אני לא בוטחת במדינה עם חוקים כאלו.

ישראל היא מדינה דמוקרטית (בדומה לטורקיה) ואם שני אנשים מסכימים ללכת ככה - אז - אין חוק - עד כמה שאני יודע - שיכול למנוע זאת.

מעבר לכך בישראל יש חופש דת ופולחן... נכון שזה קצת קיצוני אבל זה יכול להיות ביטוי של החופש שלהם לעשות דברים כמנהגם.

האם זה נראה לך עד כדי כך אבסורדי שהדבר אף ימצה קביל בבית משפט בישראל על בסיס החופש הזה...? לא בטוח שזה יהיה - אבל - אני בהחלט יכול לדמיין את זה קורה.

מנגד - להכות נשים בגלל לבוש לא צנוע זה לא חוקי... וזה קורה אצלנו... בלי שזה באמת יטופל על ידי רשויות החוק.

פורסם

להכות נשים לבושות לא צנוע זה חלק מ"חופש דת ופולחן".. אפשר לטעון שזה חלק מהפולחן..

תסביר לי איך לקשור אישה ברצועה זה כן חופש דת, ולהעניש אישה על דרך לבושה זה לא.

פורסם

חחח איזה טיפשים, שמו תמונה של אתאטורק שהוא בכלל היה נגד האיסלאם ובעד החילוניות :kopfpatsch:

בדיוק מה שחשבתי, איזה פריק היסטוריה אני :P

פורסם

להכות נשים לבושות לא צנוע זה חלק מ"חופש דת ופולחן".. אפשר לטעון שזה חלק מהפולחן..

תסביר לי איך לקשור אישה ברצועה זה כן חופש דת, ולהעניש אישה על דרך לבושה זה לא.

זה לא קשור לחופש דת, זה עניין של חוקיות. אני מניח שבתרבות הטורקית יש הרבה יותר סיכויים שאישה תסכים שיקשרו לה קולר ויובילו אותה כמו כלב ברחוב מאשר בארץ, לכן בארץ הסיכוי שאישה תתנגד ובית משפט יאסור את זה הוא הרבה יותר גבוה. הכאת אישה היא גם כן אסורה אלא אם כן היא מזוכיסטית והיא מסכימה.

פורסם

אתה אידיוט מושלם או שאתה עושה את עצמך? בתרבות התורכית יש יותר סיכוי שאישה תסכים? זה נראה כאילו יש לה זכות למחות על כך בכלל???

פורסם

יש פחות סיכויים שאישה תתנגד - יותר טוב הניסוח הזה?

פורסם

העובדה שלא המצאת את האימרה לא הופכת אותה לפחות מטומטמת.

יש לך איזה שהיא דרך לתמוך אותה חוץ מלהגיד שלא את המצאת אותה?... זה קו לא חזק במיוחד.

ישראל היא מדינה דמוקרטית (בדומה לטורקיה) ואם שני אנשים מסכימים ללכת ככה - אז - אין חוק - עד כמה שאני יודע - שיכול למנוע זאת.

מעבר לכך בישראל יש חופש דת ופולחן... נכון שזה קצת קיצוני אבל זה יכול להיות ביטוי של החופש שלהם לעשות דברים כמנהגם.

האם זה נראה לך עד כדי כך אבסורדי שהדבר אף ימצה קביל בבית משפט בישראל על בסיס החופש הזה...? לא בטוח שזה יהיה - אבל - אני בהחלט יכול לדמיין את זה קורה.

מנגד - להכות נשים בגלל לבוש לא צנוע זה לא חוקי... וזה קורה אצלנו... בלי שזה באמת יטופל על ידי רשויות החוק.

קודם כל, לא אני המצאתי את האימרה, אולי לא דייקתי בה, את האימרה המציא פילוסוף דגול ממני וממך, אשר שמו גאנדי, וקצת כבוד לא יזיק.

quality of a society should be measured by the quality of life from its weakest members

למשפט מספר גרסאות שלא ממש סוטרות אחת את השניה.

נראה לך שהזוג בתמונה הם סאדו-מאזוכיסטים-דומינאטריקס שבחרו ללכת ככה? זה אב וביתו. הוא קשר אותו כדי שתהיה "צייתנית יותר". נראה לך שהיא הסכימה לזה? בוא נגיד שאם היא לא היתה מסכימה לזה, הוא היה עושה לה גרוע מזה.

פורסם

כמות, הדגש הוא על הכמות, תמונות כמו זאת שהבאת שם ממש לא נפוצות שם.

נכון, זה קורה, אבל מצד שני בארץ (או בכלל בעולם) לא חסרים גברים דפוקים שמכים את אשתם, שזה לא פחות גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים