עבור לתוכן

זמן עליית הווינדוס איך אפשר לקצר תודה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

פורסם

תקשיב השאלה שלך היא קצת כללית מידי אבל אני ינסה לעזור לך כמה שיותר

ברמת העיקרון כדי שהמחשב שלך יעלה יותר מהר אתה צריך כמה שפחות דברים ב STARTUP ובשולחן עבודה ובכול מקוןם אפשרי במחשב שיכול להאט לך תעליה שלו

בוא ניכך לדוגמא ת STARTUP

לך להתחל הפעלה

שמה תרשום

msconfig

אתה תקבל חלון קטן

שמה תילך ל

STARTUP

שמה יהייה מסומן לך בוי כול דבר שעולה בזמן שרגע שמערכת ההפעלה רצה

יהיו לך שמה מלא דברים שאתה לא צריך רובם הגדול מאוד אפשר להסיר.

וזה יזרז מאוד את העלייה של המחשב שלך

דבר שני לנקות את שולחן העבודה מה הכוונה? להעיף משמה תיקיות כבדות כמו משחקים או שירים או סרטים תשים שמה קיצורי דרך או לא יודע מה

אבל על תשאיר שמה תתיקיות הראשיות הכול תעביר לכונניןם מסודרים

c:\

d:\

או איזה כונן שפנוי לך דבר שלישי

יש תוכנות שמנקות JUNK מהמחשב כמו

ad-aware\spybot\Registry Mechanic

וכו...אלה גם תוכנות שאם תוריד ותתקין במחשב יוכלו לעזור לך בלנקות אותו ולהעלות תמשחב יותר מהר

ודבר חשוב מאוד נוסף לראות שיש לך בכונן C או בכונן שנימצאת בוא המערכת הפעלה מספיק מקום פנוי לפחות 30 אחוז מומלץ

ו...זה הכול מקווה שעזרתי

פורסם

כל מה שאמרת קשור ל-startup (עליה לאחר בחירת היוזר) אין לזה שום קשר ל-boot (עליית מערכת הפעלה).

לא ידוע לי על ערך פלא ברג'יסטרי שמקצר את הבוט, אבל העיקרון זה שנטענים שם דרייברים בודדים שהכרחיים למערכת ההפעלה, אני מתאר לעצמי שאם תשאר רק עם הדרייברים העדכניים ביותר ולא יותר מידי ג'אנק של גרסאות לאחור, אז זה אמור לעזור.

כמובן שגם הגדרות בביוס וביטול דברים שלא בשימוש אצלך בחלק מהלוחות יכול לכולל פלאים.

ובסופו של דבר תוספת זיכרון זה עניין לא זול אבל הכרחי אם אתה במצוקה.

עריכה: אה וכמובן...

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים