פורסם 2007 במאי 518 שנים שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.
פורסם 2007 במאי 518 שנים תקשיב השאלה שלך היא קצת כללית מידי אבל אני ינסה לעזור לך כמה שיותרברמת העיקרון כדי שהמחשב שלך יעלה יותר מהר אתה צריך כמה שפחות דברים ב STARTUP ובשולחן עבודה ובכול מקוןם אפשרי במחשב שיכול להאט לך תעליה שלובוא ניכך לדוגמא ת STARTUPלך להתחל הפעלהשמה תרשוםmsconfigאתה תקבל חלון קטןשמה תילך לSTARTUPשמה יהייה מסומן לך בוי כול דבר שעולה בזמן שרגע שמערכת ההפעלה רצהיהיו לך שמה מלא דברים שאתה לא צריך רובם הגדול מאוד אפשר להסיר.וזה יזרז מאוד את העלייה של המחשב שלךדבר שני לנקות את שולחן העבודה מה הכוונה? להעיף משמה תיקיות כבדות כמו משחקים או שירים או סרטים תשים שמה קיצורי דרך או לא יודע מה אבל על תשאיר שמה תתיקיות הראשיות הכול תעביר לכונניןם מסודריםc:\d:\או איזה כונן שפנוי לך דבר שלישייש תוכנות שמנקות JUNK מהמחשב כמוad-aware\spybot\Registry Mechanicוכו...אלה גם תוכנות שאם תוריד ותתקין במחשב יוכלו לעזור לך בלנקות אותו ולהעלות תמשחב יותר מהרודבר חשוב מאוד נוסף לראות שיש לך בכונן C או בכונן שנימצאת בוא המערכת הפעלה מספיק מקום פנוי לפחות 30 אחוז מומלץו...זה הכול מקווה שעזרתי
פורסם 2007 במאי 518 שנים כל מה שאמרת קשור ל-startup (עליה לאחר בחירת היוזר) אין לזה שום קשר ל-boot (עליית מערכת הפעלה). לא ידוע לי על ערך פלא ברג'יסטרי שמקצר את הבוט, אבל העיקרון זה שנטענים שם דרייברים בודדים שהכרחיים למערכת ההפעלה, אני מתאר לעצמי שאם תשאר רק עם הדרייברים העדכניים ביותר ולא יותר מידי ג'אנק של גרסאות לאחור, אז זה אמור לעזור. כמובן שגם הגדרות בביוס וביטול דברים שלא בשימוש אצלך בחלק מהלוחות יכול לכולל פלאים. ובסופו של דבר תוספת זיכרון זה עניין לא זול אבל הכרחי אם אתה במצוקה. עריכה: אה וכמובן... :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.