עבור לתוכן

האם אתם עושים או שעשיתם מדורה?

האם אתם עושים או שעשיתם מדורה? 839 הצבעות

1. 1. האם אתם עושים או שעשיתם מדורה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

קומזיץ תעשה בים\מדבר וכו

על תעשה את זה בתוך העיר ותזהם את העיר

אה, אז אתה מעדיף לזהם את הטבע מאשר לזהם חתיכת אספלט?

הגיוני.

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את הטבע תזהם ממילא גם אם תעשה בעיר, אבל כך לפחות תחסוף פגיעה באדם :-X

פורסם

מתנגד לכל אלו שאמרו שמדורות "מיצה את עצמו בכתה ד'" וכו'.

אצלנו זו כבר מסורת

נפגשים כולם, 30 איש בערך, עושים על האש, ומדורה קטנה בשביל המסורת. חוץ מזה שגם צולים עליה מרמשלו/נקניקיות/עומרי קדוש או פידמיחים למיניהם.

פורסם

את הטבע תזהם ממילא גם אם תעשה בעיר, אבל כך לפחות תחסוף פגיעה באדם :-X

המדורה מזהמת כמובן, אבל אם כבר, לדעתי עדיף שתהיה בתוך העיר. אנשים מתפרסים בטבע על שטחים עצומים ואח"כ משאירים את כל הזבל, ולנקות אותו משם זה הרבה יותר עבודה מאשר הנקיון בתוך העיר [בכללי על הרבה אנשים, לא כולם].

וחוץ מזה, אולי זה לא יתרון לסביבה, אבל האמבולנסים מגיעים הרבה יותר מהר בתוך תחומי העיר להציל פירומנים קטנים וטיפשים.

פורסם

מה קרה לכם חבר'ה?

איפה אווירת החג?

זו מסורת ומנהג. ;)

פורסם

אני ודימה (slim_shady) עשינו מדורה ממש פצצה...

כמו שהוא אמר אנחנו גרים בצפון..במושבות מעפאנות כאלה...

קיצור היה ממש טוב עשינו מדורה לא גדולה ולא קטנה ...ברור שהיה גם מנגל...וזהו...

פורסם

המדורה מזהמת כמובן, אבל אם כבר, לדעתי עדיף שתהיה בתוך העיר. אנשים מתפרסים בטבע על שטחים עצומים ואח"כ משאירים את כל הזבל, ולנקות אותו משם זה הרבה יותר עבודה מאשר הנקיון בתוך העיר [בכללי על הרבה אנשים, לא כולם].

וחוץ מזה, אולי זה לא יתרון לסביבה, אבל האמבולנסים מגיעים הרבה יותר מהר בתוך תחומי העיר להציל פירומנים קטנים וטיפשים.

הייתי היום קצת בעיר וליד אזור מלא חול בתוך אחת השכונות ראיתי מה נשאר מאתמול: גזע ענק בערך 2 מטר היקף ו4 מטר גובה שלא כיבו אותו כמו שצריך והוא עדיין חי(בלי אש, אבל דולק). אחר כך שאלתי מישהו שגר שם מי הביא אותו ומסתבר שאיזה בן 50 הביא אותו עם משאית והדליק אותו מהצהריים עם דלק. אחרי שהתלוננו עליו(האש היתה איזה 6 מטר גובה) מכבי אש כיבו לו את המדורה אבל האידיוט הדליק עוד פעם ועכשיו כבר לא עשו כלום - אני הייתי מזמין לו משטרה ומתלונן על הצתה. כמובן שעל אבנים מסביב אין מה לדבר.

מעבר לזה - פירומנים מטומטמים מצידי יכולים למות, העולם יסבול פחות בלעדיהם.

פורסם

סליחה, אבל שטויות כאלה מעולם לא עשיתי. עשיתי שטויות שפגעו בעיקר בי (סיגריות, אלכוהול), לא בסביבה ובטח ובטח לא בחיות חסרות ישע. ובהשפעת אלכוהול, אני לא הייתי הולכת ודוקרת אנשים כמו שרבים עשו בליל אמש.

מסכנה,אין לך ילדות אה

עוד מעט תגידי לי שאף פעם לא אכלת סופגניות בחנוכה,"מי צריך את כל השמן הזה?" :nixweiss:

פורסם

מה ילדות בלעשן, לשתות ולשרוף חיות?

תאמין לי שיש לי הרבה ילדות בלי כל זה.. (אולי לשתות קצת כן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים