פורסם 2007 במאי 518 שנים כרגע מותקן אצלי בשפה העבריתהשאלה היא האם יש איזה שהוא קובץ שאפשר להתקין וככה לשנות את השפה לאנגלית?של כל המערכת הפעלה שתיהיה באנגליתאם לא קובץ אז אולי יש דרכים אחרות לעשות את זה מבלי לפרמט ולהתקין אחד אחר באנגליתתודה מראש סרגיי
פורסם 2007 במאי 518 שנים יש דיסק שנקרא Hebrew MUI אחרי שאתה מתקין אותו צריך להיות לך גם תפריטים באנגלית..
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר אני שמעתי על EMULATOR שמתקינים אותו הוא ניהיה באנגלית רק אני לא מוצא את זה באף מקום
פורסם 2007 במאי 518 שנים במידה ויש לך HOME אז אתה חייב לפרמט ולהתקין בשפה שאתה רוצהבמידה ויש לך PRO יש תוספות של שפות (MUI) שמשנות את השפה
פורסם 2007 במאי 618 שנים MUI זה גרוע קיבלתי עם הנייד שלי XP אנגלית MUI לא נותן להתקין את אקספלורר 7 בעברית אני הצלחתי G"י העתקת הקבצים הזמנים של ההתקנה עד למסך שאומר בעיברית שזה לא נתמך ע"י שפת מ.ההפעלה שלי ,יש תוכנות שפשות מבלבלים את השפה של הוינדוס,אין עדכונים לMUI ביגלל העדכונים אין מה לעשות הMUI מתבלבל הוא לא כולכך תומך בSP2 יש כאלה שתומכים אבל אחרי כמה עדכונים זהוא הלך עוד דבר חשוב האתר של וינדוס אפדיפ מזהה כאילו המחשב באנגלית לכן אקספלורר ירד לי באנגלית +מידיה פלירר 11 הנה תמונות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 618 שנים אין פוסט אחד בת'רד הזה שהתוכן שלו נכון/רלוונטי במידה כלשהי. פותח הת'רד: בפעם הבאה תעשה ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.