עבור לתוכן

מבקש הסבר- למה ילדוסים מתעללים בחיות?

Featured Replies

פורסם

ערב צח וזח אנשים.

כבר שמעתי על מקרים כאלו בעבר, אבל היום ראיתי כמה מזוועות הילדוסים בעצמי-

בדרכי לר"ג ירדתי בתחנת הרכבת של בני ברק, הכי קרוב ליעד שלי. בדרך יצא לי לראות שני ילדים עם כיפה בועטים בחתול. למה? אלוהים יודע.

החתול ברח, המשכתי, ולפני שהגעתי לז'בוטינסקי- עברתי ליד חנות חיות. שם היה ילד בערך בן 10, שעבר ליד הכלובים בחוץ (של הארנבים, אוגרים, ציפורים וכו'), לקח את מיכל המים מכל כלוב, שפך את המים, והחזיר למקום. ביום חם ונוראי כמו היום.

למה לעזאזל? X_X

אם למישהו יש הסבר או סברה, אשמח לשמוע את דעותיכם.

פורסם

א. כותבים מתעללים

ב. ילדים מתעללים בחיות ללא הבדל דת וגזע - ילדים לפעמים משועממים (לא שזה מצדיק)

ג. יכול להיות שהילד מהחנות מחליף להם את המים או משהו

פורסם
  • מחבר

א. כותבים מתעללים

נו באמת, TYPO קטן.....

תוקן.

ב. ילדים מתעללים בחיות ללא הבדל דת וגזע - ילדים לפעמים משועממים (לא שזה מצדיק)

אני שומע על התופעה הזו הרבה יותר אצל ילדוסים. וגם רואה, למעשה. זה הגיע לא פעם ולא פעמיים לחדשות.

ג. יכול להיות שהילד מהחנות מחליף להם את המים או משהו

לא. לקח מיכל מיכל, רוקן- והחזיר למקום, לא מילא מחדש או משהו. אחרי שהוא סיים במלאכת הקודש שלו- פשוט הלך.

פורסם

כי הם מפגרים.

פורסם

אני שומע על התופעה הזו הרבה יותר אצל ילדוסים. וגם רואה, למעשה. זה הגיע לא פעם ולא פעמיים לחדשות.

א. כשדתי / חרדי גונב/אונס/רוצח (או נחשד במשהו מעין זה) זה נכנס לכותרת של העיתון: "חרדי עשה ככה וככה"

ב. יש בעייה אצל חרדים של בני נוער שנפלטו מישיבות ואין להם מסגרת חלופית ולכן הם מסתובבים ברחובות (שבבניקים) אבל זה בגילאים מבוגרים יותר, מה היה הגיל של הילדים שבעטו בחתולה?

כי הם מפגרים.

התכוונת לילדים הספצפיים או לכולם?

פורסם

לכל אחד באשר הוא שמתעלל בחיות.

פורסם

אם אני יראה אחד כזה אני יתן לו כאפה :pissed:

פורסם

מה זה ילדוסים??

אולי הם נפגעו והם רוצים להוציא את זה על מישהו שלא יכול להחזיר.. (לא שאני עשיתי משהו כזה אי פעם.. חס ושלום)

פורסם

ראה ערך רוצח סדרתי בויקיפדיה.

פורסם

גרתי שנתיים וחצי בבני-ברק וראיתי מספיק. גם פה בפ"ת לא חסר דוסים וכבר יצא לי להגיש תלונה במשטרה על ילדוסים שפרקו מקלות ששכבו בחצר בית הכנסת, והכו למוות גורי חתולים. סתם יצאנו להליכה ספורטיבית עם חברה באותו ערב, עברנו ליד בית כנסת לא רחוק מהבית שלי, וממש בכניסה היו מוטלים 3 פגרים של חתלתולים שהוכו בצורה מבעיטה. שאלנו עוברים ושבים, והם ענו שילדוסים עשו את זה. תהינו למה איש לא העיר להם...

מלמדים אותם יפה מאד איך לקיים את כל החגים והמועדים, לשנן פסוקים וכו'. אבל אף אחד לא מלמד אותם שכל היצורים החיים הם בריאתו של ה', ואין לפגוע בהם לשווא. מאותה סיבה הם גם לא מכבדים אנשים ששונים מהם. וכן, ראו ערך "רוצח סדרתי". רוצחים סדרתיים ופסיכופטים הרבה פעמים מתחילים מחיות, שכן, החיות, כמו קורבנותיהם האנושיים, בד"כ חסרי עונים.

Paws can't dial 911. תחשבו על זה.

פורסם

א. בצורה מבעיתה, חסרי אונים.

ב. באמת מעניין אותי מה יכול להיות הגורם לזה.

פורסם

ערב צח וזח אנשים.

כבר שמעתי על מקרים כאלו בעבר, אבל היום ראיתי כמה מזוועות הילדוסים בעצמי-

בדרכי לר"ג ירדתי בתחנת הרכבת של בני ברק, הכי קרוב ליעד שלי. בדרך יצא לי לראות שני ילדים עם כיפה בועטים בחתול. למה? אלוהים יודע.

החתול ברח, המשכתי, ולפני שהגעתי לז'בוטינסקי- עברתי ליד חנות חיות. שם היה ילד בערך בן 10, שעבר ליד הכלובים בחוץ (של הארנבים, אוגרים, ציפורים וכו'), לקח את מיכל המים מכל כלוב, שפך את המים, והחזיר למקום. ביום חם ונוראי כמו היום.

למה לעזאזל? X_X

אם למישהו יש הסבר או סברה, אשמח לשמוע את דעותיכם.

אני מקווה שזיינת אותם, תוך כדי נימוק משכנע במיוחד: אסור להתעלל בחיות, ולא תחטפו מכות!

אני מירושלים אבל לא גר בשכונה עם דוסים. למרות זאת, גם אצלי בשכונה יש ילדים כאלו. לפחות 5 ילדים קיבלו ממני מכות על זה. זורקים אבנים על חתולים אצלנו... וגם יש אישה אחת שכל הזמן מאכילה חתולים ושמה להם אוכל ומיים ומידי פעם אני רואה ילדים קטנים באים לצלחות האוכל ולקופסאות המיים ומרוקנים אותם. אוי כמה שהם חטפו ממני על זה... אני לא חס על שמוקים כאלו... יגדלו להיות ערסים שמתעללים בקבוצות בחלשים.

פורסם
  • מחבר

מה היה הגיל של הילדים שבעטו בחתולה?

סביבות ה 13-14.

דימאקס- היה לי משהו שביר ומאוד יקר ביד באותו הרגע (אחד המסוקים שלי)

אז מכות לא נתתי להם, אבל הם הרוויחו קצת צעקות, וזה מה שבעצם הסיח את דעתם ונתן לחתול לברוח.

דריה- בקשר ל paws cant dial 911- זה דווקא קרה בארה"ב ממש לא מזמן, חתול חייג ל 911 שהבעלים שלו התמוטט מהתקף לב. הבעלים ניצל כתוצאה מאותה "שיחה"

פורסם

אני מקווה שזיינת אותם, תוך כדי נימוק משכנע במיוחד: אסור להתעלל בחיות, ולא תחטפו מכות!

אני מירושלים אבל לא גר בשכונה עם דוסים. למרות זאת, גם אצלי בשכונה יש ילדים כאלו. לפחות 5 ילדים קיבלו ממני מכות על זה. זורקים אבנים על חתולים אצלנו... וגם יש אישה אחת שכל הזמן מאכילה חתולים ושמה להם אוכל ומיים ומידי פעם אני רואה ילדים קטנים באים לצלחות האוכל ולקופסאות המיים ומרוקנים אותם. אוי כמה שהם חטפו ממני על זה... אני לא חס על שמוקים כאלו... יגדלו להיות ערסים שמתעללים בקבוצות בחלשים.

מה טוב בחתולים ובחיות רחוב רק נזק מהם צריך לסרס את כל החתולים בישראל(וגם חלק מהכלבים)

פורסם

זה משהו אחר.

את זה צריך האגף הוטרינרי בכל עיר לעשות.

כל מי שמתעלל בחיות חייב להענש קשות על כך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים