פורסם 2007 במאי 218 שנים אני מכיר תארקידים טוב מאוד ושיחקתי בהם הרבה בתקופה שהם היו רלוונטים אבל שאני אומר ארקידי אני מיתכוון ללא מציאותי ושליטה קלילה ולא למכונות הגדולות :screwy: ל FEAR יש את אחד המנועים הפיזיקליים הטובים ביותר שיצאו למשחק FPS, אפילו ניצוצות של כדורים שפוגעים במשטחים נופלים בצורה מציאותית ומושפעים מכוח המשיכה. ל Rainbow 6 האחרונים יש פיזיקה זוועתית- ובטח שלא מציאותית.
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר איך אתה בגילך יכול להסתדר בלי אוטו? איך אתה חי בכלל? מישהו אמר שאני חי ביכלל? :'( :'( :'( :screwy: ל FEAR יש את אחד המנועים הפיזיקליים הטובים ביותר שיצאו למשחק FPS, אפילו ניצוצות של כדורים שפוגעים במשטחים נופלים בצורה מציאותית ומושפעים מכוח המשיכה. ל Rainbow 6 האחרונים יש פיזיקה זוועתית- ובטח שלא מציאותית. כן אבל יש גם כוחות על שזה לא בדיוק מציאותי :lol:
פורסם 2007 במאי 318 שנים כל המשחק הוא בדגש על מכוניות יפניות...הן הכי טובות אז תבחר איזה טויוטה יאריס או משהו בסגנון ותשפרככה אני התחלתי...וגמרתי עם מזדה 787B (ו- 5:40 דק' בגיהנום הירוק....) :bigglasses:
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר אני החלטתי קודם כל לעבור את כל הרישיונות המעצבנים עברתי כבר 2 ואני עובד על האחרים אחרי זה ניתקדם במשחק שאני יוכל ליכנס למרוצים נורמלים
פורסם 2007 במאי 318 שנים בית של ההורים+אוטובוסים+גולש בפורום של ילדים=קרירין אפשר לחלק את שתי החלקים של המשוואה ב1 ואז יוצא לך 0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.