פורסם 2007 במאי 218 שנים טוב זה שאלה קצת דבילית אבל אני משחק בGT4 שזה משחק לPS2 של מרוצי מכוניות רגילות ויש איזה כמה מאות מכוניות במשחק שמנסות לחכות היתנהגות בכביש של המכוניות האמיתיות בכל מיקרה קניתי במשחק את ה- MITSUBISHIFTO GR מודל 97 והרווחתי את ה- VWLUPO1.4 מודל 2002 ואת הAUTOBIANCHI A112 ABARTH מודל 97 ורציתי לדעת מה האבדלים בינהם ואיזה מכונית עדיפה למה פשוט אני נוב במכוניות ורציתי לילמוד תוך כדי המשחק שיהיה לי ידע בסיסי אני מקווה שתעזרו לי ואני מקווה שאני ירוויח ויקנה עוד מכוניות במשחק וישאל אותכם הליהם גם בתודה קרירין או המוזר של הפורום אם אתם רוצים
פורסם 2007 במאי 218 שנים טוב זה שאלה קצת דבילית אבל אני משחק בGT4 שזה משחק לPS2 של מרוצי מכוניות רגילות ויש איזה כמה מאות מכוניות במשחק שמנסות לחכות היתנהגות בכביש של המכוניות האמיתיות בכל מיקרה קניתי במשחק את ה- MITSUBISHIFTO GR מודל 97 והרווחתי את ה- VWLUPO1.4 מודל 2002 ואת הAUTOBIANCHI A112 ABARTH מודל 97 ורציתי לדעת מה האבדלים בינהם ואיזה מכונית עדיפה למה פשוט אני נוב במכוניות ורציתי לילמוד תוך כדי המשחק שיהיה לי ידע בסיסי אני מקווה שתעזרו לי ואני מקווה שאני ירוויח ויקנה עוד מכוניות במשחק וישאל אותכם הליהם גם בתודה קרירין או המוזר של הפורום אם אתם רוצים תמכור את שלושתם קנה משו נורמלי
פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר יש הכל ויש אפשרות לשידרוגים מהמוסכים המורשים אבל אני לא יודע ליקרוא נתונים של מכוניות בכל מיקרה הVWLUPO1.4 מודל 2002 מסריחה בכביש מהיר אפילו אחרי שידרוג קטן למנוע היא חראה אבל בכבישים מפותלים היא טובה
פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר הם משקפות מכוניות אמיתיות אז ידע באמיתיות עוזר מאוד במשחק המסוים הזה זה לא משחק כמו NFS שכל מכונית מרגישה אותו דבר פה יש אמולציה של המציאות
פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר כן. וטירונות לצה"ל עושים ב F.E.A.R FEAR הוא ארקידי אם כבר תגיד משחקי רינבו 6 ודברים בסיגנון וחוץ מיזה לעשות סימולטור של רכב הרבה הרבה יותר קל מילעשות סימולטור של בן אדם שלא לדבר על צבא ואם היתה משחק כמה שעות בGT הייתה מבין ומרגיש תאבדלים בין הרכבים ובין המסלולים והפניות וכל המכוניות במשחק הזה מבוססות על מכוניות במציאות אם אותם נתוני יצרן With authentic cars, courses, and car physics, Gran Turismo 4 adds an even more realistic racing simulation to the series. The characteristics of each car take into account weight, speed, friction, and more to deliver realistic handling. http://www.gamespot.com/ps2/driving/granturismo4/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review
פורסם 2007 במאי 218 שנים חשבתי אתה כבר הולך לקנות לך איזה רכב...אבל כשחשבתי טוב מי פתח את הדיון ידעתי שזה יהיה קשור איכשהו למשחק :'(
פורסם 2007 במאי 218 שנים דבר ראשון:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAקרא.דבר שני- סיימתי את GT4 כנראה לפני שהתחלת לשחק בו בכלל.דבר שלישי- FEAR ארקיידי? יש לי הרגשה שאתה צריך לקרוא בויקיפדיה גם את הערך על ארקייד....ודבר רביעי- אה, כן, גיימספוט אמרו שהוא מציאותי מאוד, אז בואו נבטל שיעורי נהיגה ונושיב את כולם על GT4.
פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר כן רק אני יקנה מכונית בארץ רק הוצאות לשנה של החזקת רכב בארץ זה מינימום 10 אלף שקל וזה במצב טוב ודבר רביעי- אה, כן, גיימספוט אמרו שהוא מציאותי מאוד, אז בואו נבטל שיעורי נהיגה ונושיב את כולם על GT4. מציאותי יחסית למשחקים אחרים עברתי שיעורי נהיגה כבר בשנת 2000 ונכון GT4 לא מציאותי ב100% אבל הוא הכי קרוב שיצא לי לשחק דבר שלישי- FEAR ארקיידי? יש לי הרגשה שאתה צריך לקרוא בויקיפדיה גם את הערך על ארקייד.... אני מכיר תארקידים טוב מאוד ושיחקתי בהם הרבה בתקופה שהם היו רלוונטים אבל שאני אומר ארקידי אני מיתכוון ללא מציאותי ושליטה קלילה ולא למכונות הגדולות
פורסם 2007 במאי 218 שנים המישחק מדמה את ההיתנהגות של הררכבים כמה שאפר הם לקחו את הרכב(האמיתי ) על המסלול ובדקו את ההינהגות שלו ראיתי את זה פעם באיזה תוכנית
פורסם 2007 במאי 218 שנים בית של ההורים+אוטובוסים+גולש בפורום של ילדים=קריריןאפשר לחלק את שתי החלקים של המשוואה ב1 ואז יוצא לך 0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.