עבור לתוכן

מה ההבדל בין תואר במדעי המחשב להנדסת תוכנה?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

והאם שווה ללמוד את זה באוניברסיטה הפתוחה?

פורסם

התואר של ה או"פ הוא תואר נחשב ואיכותי , אבל יש אומרים שהלימודים באו"פ קשים , ורוב החומר צריך ללמוד לבד .

מאיפה אתה בארץ ?

אם הייתי גר ליד רופין הייתי עושה שם הנדסת תוכנה , והייתי מאושר עד השמיים .

פורסם
  • מחבר

יש רופין בסביבה שלי, אבל כרגע אני בצבא ככה שאין לי ממש אפשרות ללמוד שם.....לכן אני מחפש משהו שיסתדר לי עם השרות

פורסם

ברופין אין הנדסת תוכנה... יש רק הנדסת מחשבים/חשמל. (או הנדסאי תוכנה... לא שווה).

פורסם

אין הבדל ממשי בין התארים בעניין התעסוקה, והאמת גם במבנה התואר, חוץ מכך שהנדסת תוכנה הוא כמובן תואר שנותן לך תעודת מהנדס, והוא 4 שנתי (ומכך שיש בו שנה אחת יותר של קורסים ופרוייקטים). הדבר משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה וממכללה למכללה, אז צריך לבדוק את תוכניות הלימוד בכל מקום.

לדעתי כדאי לקחת קורסים באוני' הפתוחה, לא בהכרח כדי להמשיך את התואר שם, אלא לעשות אפיק מעבר לאחר מכן (תחפש בגוגל איזה אפשרויות יש לך לגבי זה).

אז בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

RK אתה לומד ברופין נכון ?

כמה שכר לימוד שם לשנה ?

פורסם

וואלה גם אני רוצה ללמוד באוניברסיטה הפתוחה את הנדסת מחשבים\תוכנה.

אתה מתכוון לבית הספר לטכנולוגיה אולי?

אני אולי ירשם ברעננה. :s05:

פורסם

שכר לימוד אוניברסיטאי.

פורסם

יפה !

כמה זה היום ? 13 אלף ?

פורסם

9,328.00

יחד עם אגודת הסטודנטים והכל.

13 אלף היה לפני כמה שנים, לפני וינוגרד. (שהיום כשלב ראשון רוצים להחזיר את זה לסכום הזה).

פורסם
  • מחבר

אין הבדל ממשי בין התארים בעניין התעסוקה, והאמת גם במבנה התואר, חוץ מכך שהנדסת תוכנה הוא כמובן תואר שנותן לך תעודת מהנדס, והוא 4 שנתי (ומכך שיש בו שנה אחת יותר של קורסים ופרוייקטים). הדבר משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה וממכללה למכללה, אז צריך לבדוק את תוכניות הלימוד בכל מקום.

לדעתי כדאי לקחת קורסים באוני' הפתוחה, לא בהכרח כדי להמשיך את התואר שם, אלא לעשות אפיק מעבר לאחר מכן (תחפש בגוגל איזה אפשרויות יש לך לגבי זה).

אז בהצלחה :xyxthumbs:

גם במדעי המחשב אפשר לקבל תואר BSC (מהנדס) , והשאלה שלי הייתה במה מתמקדים יותר בהנדסת תוכנה ובמה במדעי מחשב?

פורסם

BSC זה לא מהנדס... זה שהתואר של מהנדסים הוא גם BSC זה לא אומר...

BSC אומר "בוגר מדע", זה הכל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל אינ זקוק לתשובה ואני לא רוצה לפתוח תרד נוסף!!!

מה ההבדל בתכלס בין תואר במדעי המחשב להנדסת תוכנה? מה יודע בן אדם שלמד הנדסת תכנה שמישהו שלמד מדעי המחשב לא יודע וההפך ?

פורסם

איפה אתה מתכוון ללמוד בע"ה ?

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אינ זקוק לתשובה ואני לא רוצה לפתוח תרד נוסף!!!

מה ההבדל בתכלס בין תואר במדעי המחשב להנדסת תוכנה? מה יודע בן אדם שלמד הנדסת תכנה שמישהו שלמד מדעי המחשב לא יודע וההפך ?

תכנס לאתר של המוסד, בו אתה מעוניין ללמוד, ותשווה תוכניות לימודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים