פורסם 2007 במאי 118 שנים Engelbert Humperdinck מאיפה שם הזה מוכר לי? O_ם גם לי יש הצעות: Rattleon 2900XT Peeforce 8800GTX
פורסם 2007 במאי 118 שנים חפש פה אולי http://www.babychatter.com/babynames.htmlלמה לקרוא בשם אירופאי אם אפשר לעבור לשם
פורסם 2007 במאי 118 שנים משתמש שקוראים לו "יהודי" וזו התגובה הראשונה שלו בפורום מחפש שם אירופאי לתינוק של אמא שלו.מהמם.
פורסם 2007 במאי 218 שנים מאיפה שם הזה מוכר לי? O_ם גם לי יש הצעות: Rattleon 2900XT Peeforce 8800GTX השם הזה מsalad fingers אם אני לא טועה
פורסם 2007 במאי 218 שנים הבאתי גם איטלקיים ונורווגיים. מה? לא טוב?אפרופו, הזכרתם את השם אדולף - פירוש השם, אגב, זה "זאב", זה שם טאוטוני במקור.
פורסם 2007 במאי 218 שנים השמות שהביאו כאן הם בעיקר גרמניים/צפון-מערב אירופאים אגב.ולא התכוונתי דווקא אל השמות שאת הבאת.אהה, משום מה פיספסתי איזה פוסט עם הרבה מאוד שמות בהתחלה... אנערף איך.
פורסם 2007 במאי 218 שנים טוב, למה ציפית? מרבית השמות כיום, גם אלו שנשמעים לנו אירופאים, הם בעצם שמות יהודיים/נוצריים/תנ"כיים שעוותו פונטית כדי להשמע יותר טוב. אני רק הבאתי שמות אירופאים "אסלי" שקדמו לנצרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.