עבור לתוכן

מי שטס בעבר לייוון - חבילת נופש או טיסה ולינה באכסיות ?

Featured Replies

פורסם

מקווה לתשובה מהירה ....

מה כדאי חבילת נופש ב320 דולר כולל מלון 2 כוכבים או רק טיסה ב280 ולינה באכסניות באיזור ?

קצת מוזר כי ב40 דולק כולה כבר יש מלון :o

אכסניה ל 3 ימים בטוח יעלה 40 דולר ומעלה , כן ?

בקיצור למי שכבר נסע אשמח לייעוץ ......

אגב איפה ניתן להשיג מחירים הכי טובים ליוון כיום ? (בדקת באיסטא.....ייקרים מדיי)

תודה.

פורסם

מקווה לתשובה מהירה ....

מה כדאי חבילת נופש ב320 דולר כולל מלון 2 כוכבים או רק טיסה ב280 ולינה באכסניות באיזור ?

קצת מוזר כי ב40 דולק כולה כבר יש מלון :o

אכסניה ל 3 ימים בטוח יעלה 40 דולר ומעלה , כן ?

בקיצור למי שכבר נסע אשמח לייעוץ ......

אגב איפה ניתן להשיג מחירים הכי טובים ליוון כיום ? (בדקת באיסטא.....ייקרים מדיי)

תודה.

הדיל הזה די יקר בשביל 2 כוכבים...

מחירים הכי טובים אתה יכול למצוא בדקה ה-90 ואתרים כאלו (חיפוש קצר באינטרנט יכול להביא לך עוד כמה חברות אמינות כאלו).

הכל תלוי כמה אתה גמיש מבחינת זמנים, כי אתה יכול למצוא שם לפעמים דילים מדהימים, אבל ממש בהתראה של ימים בודדים.

אם זה אפשרי, תתכנן לך חלון של תאריכים שבהם אתה רוצה להיות בחופש, ופשוט כמה ימים לפני כן, תתחיל לחפש דילים לתאריכים שנופלים בתוך החלון שאתה יכול.

דבר אחד, חשוב שתסתכל קצת על האתרים והדילים לפני כן, כדי שתכיר פחות או יותר את המחירים, ותדע לזהות דיל טוב כשתתקל בו.

פורסם

אל תצפה להרבה ממלון 2 כוכבים אבל מצד שני אתה לא אמור להיות מפונק בגיל הזה ועדיף לחסוך לשאר האטרקציות

פורסם

תלוי לכמה זמן אתה טס.

עד 3-4 ימים, קח דיל כי חבל על הזמן של למצוא (ולעבור אם צריך) חדר. רק קח בחשבון שפחות מ-4 כוכבים באיים זה לרוב זבל של מלון.

מעל זה - טוס לשם, חפש שלטים של "Rooms to Let", תהנה הרבה יותר וגם תחסוך כסף.

אני הייתי כבר 6 פעמים באיי יוון ולדעתי הם ה-מקום, במיוחד אם אתה נשאר מספיק זמן ומתרחק מהמקומות המתויירים. אף פעם לא לקחתי דיל, אבל ראיתי איזה מלונות הם מקבלים :kopfpatsch: בעוד אני שכרתי חדרים בחצי מחיר, באווירה ביתית וברמה. אבל אני נסעתי כל פעם לחודש... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים