פורסם 2007 באפריל 2918 שנים שרון הולצמן - מה שאני רוצה.. :DJsmile:יופי תודה, איזה ילדה מהכיתה שלי תואהב את זה.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הסטרייטים כבר הפכו למיעוט במדינה הזאת , אז התחילו לצוטט אותנו.בכל מיקרה סידרה מעולה. אחת הסדרות האיכותיות שיצאו בארץ.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים TMI.... ומה זה? אגב b-or אני סטרייט לחלוטין, פשוט יש לנו הומואים ליד הכיתה שלנו (בכיתה המקבילה)...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר מחר אני יסרוק חתימה שלי חחחאת הפרארי לא ראיתי שם בחניה אז לא נראה לי שהוא הגיע איתה לשםוסידרה טובה רק לא מתקרבת למה שהיא אמורה לחקות (entourage)
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ומה זה?אגב b-or אני סטרייט לחלוטין' date=' פשוט יש לנו הומואים ליד הכיתה שלנו (בכיתה המקבילה)... [/quote']Too much information.אתה לא רואה ארץ נהדרת? פייייייי פאטת.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אם אתה עיקש יש לי חצי תמונה מטושטשת שלה (כי הייתי בנסיעה)..הכי גרוע זה שאישה נהגה בה...הנה התמונה (ועוד כמה "אהבות" שראיתי שם)..וכן זאת SLK 55 AMG...קורבט ומוסטנג...למי שלא הכי מבין...TMI - TOO MUCH INFORMATIONארץ נהדרת אתה רואה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים למה יש לה לוחית רישוי במבחן? מי עושה טסט על כזה אוטו חח הרגת אותי יפה.. בחו"ל היא עולה בסביבות ה20K$ (תלוי דגם וכו)... תכפיל את זה X2 (מיסי/שווי רכב וכו).. תוסיף את היבוא אישי (כי לא מוכרים אותם כמו סובארו)... אתה מגיע לסביבות החצי מליון++ ואני מאמין שגם יותר (ביטוח וכו)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.