פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אני זוכר שזאת הייתה ממש תוכנית מרתקת ואהבתי לצפות בה אבל מה קורה איתה? כבר איזה שנה שלא שמעתי עלייה כלום ולפי דעתי ממש חבל שלא ימשיכו עוד עונה...מישהו יודע איזה פרטים על העונה השניה?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים תהיה עוד עונה עוד איזה 4 חודשים אם אני לא טועה.חוץ מזה יש את הספר... אני מתלבט אם לקנות את הראשון או השני
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים יש לזה ספר?אגב, מישהו מוכן לספר בקצרה על העלילה? על הסדרה עצמה?ד"א מישהו יודע מה קורה עם סאות'פארק?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר יש לזה ספר?אגב, מישהו מוכן לספר בקצרה על העלילה? על הסדרה עצמה?ד"א מישהו יודע מה קורה עם סאות'פארק?אי אפשר לתאר סדרה כזאת... ומי שמנסה כנראה לא הבין ממנה כלום.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אתה מדבר על סידרה המעבדה של דקסטר החנן אם המישקפיים שהוא ננס גינגי'? אם כן אחלה סידרה :lol:
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לא...חחחמדברים על הסדרה עם המופרע הזה שאוהב לחותוך אנשים..אני לא הבנתי תסידרה המפגרת הזאת...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר link=topic=256652.msg2265375#msg2265375 date=1177862205]אתה מדבר על סידרה המעבדה של דקסטר החנן אם המישקפיים שהוא ננס גינגי'? אם כן אחלה סידרה :lol: אתה עושה את עצמך או שאתה סתם טיפש?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים יש לזה ספר?אגב, מישהו מוכן לספר בקצרה על העלילה? על הסדרה עצמה?ד"א מישהו יודע מה קורה עם סאות'פארק?פחות או יותר - דקסטר הוא מיוחד, דקסטר אוהב לרצוח אנשים, דקסטר אוהב לרצוח אנשים גם אם זה בלי סיבה, אבא של דקסטר גילה את זה שדקסטר היה קטן, והוא עזר לו לנתב את ה"כשרון" הזה למקום נכון - דקסטר התגייס למשטרה והוא עובד בתור מנתח כתמי דם בזירות רצח, במקום לתפוס את הפושעים המוסכנים באמת, הוא רוצח אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.