עבור לתוכן

אני מתבאס שהתגייסתי בכלל איזה צבא של ......... אין לי מילים כבר .(מילואים)

Featured Replies

פורסם

שלחו לי צו מילואים אחרי חצי שנה, התקשרתי והדגשתי את זה שעוד לא עברה שנה מהשחרור ואמרו לי שישלחו לי צו ביטול סבבה מאושר ;D

לפני שבועיים ( יום חמישי) קיבלתי צו תזכורת, בחמישי שעבר התקשרתי (ראשון ,שני ורביעי היה תפוס כל הזמן )ואמרתי להם שאני אמור לקבל צו ביטול ואמרו לי נחזור אלייך , התקשרתי לפני כמה דקות לברר מה קורה ואומרים לי שהם יכולים לזמן אותי לכמה ימים כאילו לקצר את הזמן מתוך שלוש שבועות ללא יודע כמה .

עכשיו אני מחכה להחלטה של הקצין קישור הסמל הצעיר שיחליט מה לעשות .

WTF אני לומד מתחיל לעבוד עוד מעט ועכשיו ידפק לי הכל , הלימודים ידפקו לי מבחינת נוכחות , נהיגה אני גם לומד כרגע גם זה ידפק לי . דופקים תחיים אם הייתי יודע שזה מה שיקרה לא הייתי מתחיל ללמוד אפילו :pissed: :pissed: :pissed:

חשבתי שרק אחרי שנה מותר להם לגעת בך :bash: בצו רשום עוד שהגיוס יותנה רק בחתימה על כתב הסכמה , לא חתמתי לא כלום WTF :pissed:

המעצבן גם : "על אף האמור בסעיף 2. ה, ט,י לעיל, ניתן לקרוא לחייל מילואים לאחר 180 יום לצורך אימונים ו/או תרגילים בלבד, לשמ"פ עד 10 ימים לחוגרים "

מילא 10 יום סעמק יעבור אז למה לעזאזאל 3 שבועות :s07: ועוד לתעסוקה מבצאית ??

"בכל אחד מהמקרים אפשר לחרוג מהמרווח המצוין בקובץ, אם הדבר מוסכם על חייל המילואים ומאושר על ידי הגורם הרלוונטי" סבבה לא הסכמתי לכלום

פורסם

ולת"מ

פורסם

הוא לא צריך להגיש ולת"מ - הם לא יכולים לגייס אותו בלי חתימה שלו.

אפשר לקרוא לו לאימון חד יומי וזהו.

תתקשר לקצין שלך ותגיד לו במילים האלה:

"אני לא מגיע - אני לא חותם על אישור שתגייסו אותי - תבטל את הצו"

לא משנה מה הוא אומר לך, תחזור על זה עד שהוא יבין.

נשמע שהם חושבים שאתה משוחרר צעיר ולא יודע שאי אפשר לחייב אותך והם חושבים שיפחידו אותך ובסוף תגיע.

פורסם
  • מחבר

חברה נראה לי שזה מה שמציל אותי לא ? http://www.aka.idf.il/kamlar/faq/default.asp?catId=43339&docId=

"חישוב המרווח יחל ממחרת היום בו שוחררת בפועל מהשירות.

המרווח הנדרש ממועד תום שירות סדיר לקריאת חייל/ת לשירות דו יומי ומעלה הינו שנה. על אף האמור לעיל ניתן לקרוא לחייל/ת לאחר 180 ימים ממועד שחרורו מהשירות הסדיר לצורך אימונים ותרגילים בלבד.

חוגרים/ות ניתן לזמן לאימון/תרגיל שמשכו עד 10 ימים וקצינים/נות ניתן לזמן לתרגיל/אימון שמשכו עד 12 ימים."

הם קראו לי לתעסוקה מבצעית ול25 יום

אני כולי בלחץ ועצבים עכשיו :pissed:

פורסם

אלה אם כן זה פיעלות מבצעית או הכנה לפעילות מבצעית

וכל החברים הקרביים שלי קיבלו אימון לחודש וגם אצליהם ביטלו את הקטע של השנה פטור

בכל מקרה אתה צריך לשחק על זה שזה על לימודים ושיש לך המון מבחנים(תאמין לי שהם לא מבינים בזה)

תלך על סיבות הגיוניות ולא כי לא בה לך, זה לא ילך ככה.אתה צריך להבין שיתחשבו בך אך ורק אם זה מוצדק, לימודים זה מקום שאפשר להצדיק את זה

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

קרבי זה קרבי.אני הייתי מכונאי נגמ"ש תומך לחימה בגדוד נ"מ.

קיצר התקשרתי למשרד קצין מילואים ראשי ואמרו לי שם שבגלל שלא חתמתי על הסכם לעשות את המילואים הם לא יכולים לשלוח לי תזכירים כי לא הסכמתי למילואים.

וגם שמותר לקרוא לך ל10 ימים למטרת אימון או תרגיל לא דבר אחר אלא אם זה מלחמה חח

פורסם

אחי עוד לא קיבל את המענק שלו וקראו לו למילואים!!

האם זה בסדר?

משהו אימונים.

פורסם

יגייסו עכשיו עוד המון חיילים לאימונים לקראת המלחמה הקרבה בקיץ עם סוריה\תקיפות אוויריות על איראן...

לא רוצים לחזור שוב על הטעות של מילואמניקים לא מאומנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים