פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר כמה עלה לך? להיות נחמד במקרה הזה, במקרה אחר 250 ש"ח על פרסה לא חוקית. יא מנובלת
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים יש לי עכשיו תמונה בראש של השוטר המעפאן הזה מ"הפיג'מות". "מנוולתתתתתת!!!".
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר חחחחחח דריה זה בשבילך!רק סובייטים יכולים לעשות פרסומת כזאתhttp://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1031588
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים זה פולנים, יא אהבל. והם לא קומוניסטים עוד משנות ה-80 המוקדמות, כזכור לי. בזמן הקומוניזם הצנזורה היתה כל כך חזקה, שבכלל לא היו מעיזים להראות בחורה יוצאת מהמקלחת עם מגבת בד"כ, כמעט שלא היו פרסומות בטלויזיה, ויותר מזה, המודעות המינית של האנשים היתה כל כך גרועה שהם היו מעדיפים ללכת לעשות הפלה כמעט כל חודש, מאשר לקנות קונדומים. כן, ככה נולדתי. מצחיק אותך?
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר לא למה, דווקא הצליח לא רע במקרה שלך וגם צ'רנוביל עשה את שלו לא רע אז פולנים, אני יודע פולנית.... תצחקי וגמרנו. הבעייה שרציתי לשאול למה רוסייה כזאת חמודונת צריכה ויבי אבל שאמרת פולנים הבנתי ... באמת עדיף ויבי יאללה קטעים סקסיסטיים משעשעים לכאן!
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים צ'רנוביל זה באוקראינה, אני רוסיה, אין לך מה לצחוק על צ'רנוביל, זה היה אסון בקנה מידה לאומי שאותותיו נראים עד היום. ראית פעם ילדים-מוטציות שנולדו אחרי האסון? או גידולים שונים שהתפתחו אצל אנשים שהיו שם? לא? יופי, תשתוק. הבחורה בפרסומת - פולניה. הפולנים - כופים את הדת הקטולית על כולם וכל אמא וסבתא חיות בסרט שהבת שלהן בתולה לכן, או שהן מחזיקות ויברטור, או שהן מזדיינות בחדרי מדרגות כי להביא בחור הביתה, לפני החתונה זה על תקן פשע שם.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אני לא בטוח שאנשים כאן באמת רוצים שהוא יחלוק איתנו את סיפור הלילה של אמא.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר צ'רנוביל זה באוקראינה, אני רוסיה, אין לך מה לצחוק על צ'רנוביל, זה היה אסון בקנה מידה לאומי שאותותיו נראים עד היום. ראית פעם ילדים-מוטציות שנולדו אחרי האסון? או גידולים שונים שהתפתחו אצל אנשים שהיו שם? ייייייייאפ
פורסם 2007 במאי 118 שנים טוב אז ככה הבחורות בפולין זה נכון.... אני לא זוכר את נתונים המדוייקים אבל הבחורות בפולין מחזיקות ויוברטורים בסבירות גדולה משאר המדינות יש כאלה שאומרים שזה ביגלל שפולנים לא יודעים לענג בחורה ויש כאלה שאומרים שביגלל שאסרו עליהם כלכך לקיים יחסי מין אז הן חרמניותמה את אומרת vinter?...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.