עבור לתוכן

GUY WANTS A BJ

Featured Replies

פורסם

לא יפה חבוב.

:nono:

פורסם
  • מחבר

כמה עלה לך? :lol:

להיות נחמד במקרה הזה, במקרה אחר 250 ש"ח על פרסה לא חוקית.

יא מנובלת :smile1:

פורסם

יש לי עכשיו תמונה בראש של השוטר המעפאן הזה מ"הפיג'מות". "מנוולתתתתתת!!!". :lol:

פורסם

זה פולנים, יא אהבל. :kopfpatsch: והם לא קומוניסטים עוד משנות ה-80 המוקדמות, כזכור לי. בזמן הקומוניזם הצנזורה היתה כל כך חזקה, שבכלל לא היו מעיזים להראות בחורה יוצאת מהמקלחת עם מגבת בד"כ, כמעט שלא היו פרסומות בטלויזיה, ויותר מזה, המודעות המינית של האנשים היתה כל כך גרועה שהם היו מעדיפים ללכת לעשות הפלה כמעט כל חודש, מאשר לקנות קונדומים. כן, ככה נולדתי. מצחיק אותך?

פורסם
  • מחבר

לא למה, דווקא הצליח לא רע במקרה שלך :)

וגם צ'רנוביל עשה את שלו לא רע :lol:

אז פולנים, אני יודע פולנית.... תצחקי וגמרנו.

הבעייה שרציתי לשאול למה רוסייה כזאת חמודונת צריכה ויבי אבל שאמרת פולנים הבנתי ... באמת עדיף ויבי :)

יאללה קטעים סקסיסטיים משעשעים לכאן!

פורסם

צ'רנוביל זה באוקראינה, אני רוסיה, אין לך מה לצחוק על צ'רנוביל, זה היה אסון בקנה מידה לאומי שאותותיו נראים עד היום. ראית פעם ילדים-מוטציות שנולדו אחרי האסון? או גידולים שונים שהתפתחו אצל אנשים שהיו שם? לא? יופי, תשתוק.

הבחורה בפרסומת - פולניה. הפולנים - כופים את הדת הקטולית על כולם וכל אמא וסבתא חיות בסרט שהבת שלהן בתולה לכן, או שהן מחזיקות ויברטור, או שהן מזדיינות בחדרי מדרגות כי להביא בחור הביתה, לפני החתונה זה על תקן פשע שם.

פורסם

הבחורות הפולניות מחזיקות ויוברטור מסיבות אחרות לגמרי...

פורסם

אמא סיפרה לך? :smile1:

תחלוק!

פורסם

אני לא בטוח שאנשים כאן באמת רוצים שהוא יחלוק איתנו את סיפור הלילה של אמא.

פורסם
  • מחבר

צ'רנוביל זה באוקראינה, אני רוסיה, אין לך מה לצחוק על צ'רנוביל, זה היה אסון בקנה מידה לאומי שאותותיו נראים עד היום. ראית פעם ילדים-מוטציות שנולדו אחרי האסון? או גידולים שונים שהתפתחו אצל אנשים שהיו שם?

ייייייייאפ

alicia_tits_on_glass_01.jpg

פורסם

וכמה אתה משלם לה? ובשביל מה יותר? בשביל החלונות או הציצים?

פורסם
  • מחבר

קשה להתבדח אה ? :-\

עוד קטע ענק מהסרט

NOT ANOTHER TEEN MOVIE

פורסם

טוב אז ככה הבחורות בפולין זה נכון.... אני לא זוכר את נתונים המדוייקים אבל הבחורות בפולין מחזיקות ויוברטורים בסבירות גדולה משאר המדינות יש כאלה שאומרים שזה ביגלל שפולנים לא יודעים לענג בחורה ויש כאלה שאומרים שביגלל שאסרו עליהם כלכך לקיים יחסי מין אז הן חרמניות

מה את אומרת vinter?...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים