עבור לתוכן

יש פה תיכוניסטים, חיילים וסטודנטים?

Featured Replies

פורסם

גם זה..

http://www.truecombatelite.net/

גם יש שם מפה שקוראים לה DUST 2 והשם של מי שחיבר אותה :lol:

• תגובות 61
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ילדותי , זה כמו לראות TV לשמוע מוסיקה, מה שאמרו .

אבל אני נחשב דיי בוגר , עבדתי כבר , אני לומד במכינה למדעי המחשב במכללה למנהל - וכל זה לפני גיל 15

פורסם

חלק נכבד מהדברים הגבריים הם ילדותיים :)

יש לכם דרך אחרת להסביר למה אנחנו מתלהבים מלראות דברים מתפוצצים, אופנועים מהירים, גאדג'טים, מודינג?

פורסם

אני משחק מגיל 8, ואני בכיתה י'.

לא ילדותי, יש משחקים שיכולים לאתגר גם מבוגרים שמחשיבים את עצמם אינטלגנטים (לא god of war,אלא משחקים כמו myst והישנים של לוקאסארטס).

חבל מאוד שככה מתייחסים למשחקים (לא קראתי את כל הדיון, רק מגיב לתגובה הראשונה).

פורסם

אני חושב שהמשפט הזה מסכם את הדיון:

People never grow up, they just learn how to act in public

לא משנה עד כמה משהו נחשב לילדותי, כל עוד הוא מהווה אושר לאדם מסוים, לא צריך להפסיקו, לא משנה באיזה גיל האדם.

פורסם

זה באמת דבר שמעניין אותי,למה לעזאזל אומרים שמשחקים זה ילדותי תכלס מה ההבדל בין זה לטלויזיה? אפשר להגיד אותו דבר על טלויזיה....למה דווקא הסטיגמה הזאת נדבקה למשחקים? בגלל השם? 'משחקים?' בגלל שרוב האנשים חושבים שכשאומרים משחק מחשב מתכוונים למשחקי פלאש עלובים? :s05:

פורסם

כי אלה סתם משחקיים ג'נריים, אני אוהב איכותיים :smile1: ;D

פורסם

גם אני..לא הבנת את השאלה שלי בכלל חח..תקרא שוב מה שרשמתי..

פורסם

אני יודע :D סתם הערתי :P

פורסם

זה לא ילדותי. אין סיבה שמשחקי מחשב ייחשבו לילדותיים ומשחקים כמו כדורגל, כדורסל או קלפים יחשבו ללא ילדותיים. אולי זה בעיקר כי רק הדור האחרון גדל לתוך משחקי המחשב, אז בני ה-40 וה-50 פחות נתפסו לזה. לא יודע. אני ד"א כבר בקושי משחק, אבל זה לא אומר כלום או קשור למשהו. אם אתה נהנה מזה תשחק, אף אחד לא יצחק עלייך :silly:

פורסם

ילדותי? לא. תעשה מה שכיף לך כל עוד זה לא פוגע בך. יש כאלה שהולכים בשבת לראות כדורגל, ויש כאלה שמשחקים במחשב. אין בכך שום פסול.

פורסם

מוזר בזמן האחרון אני רואה יותר מדיאנשים ש"כבר הפסיקו לשחק"...בעיקר מי שמגיע לגיל 17+ ככה

האמת שפעם הייתי יותר חורש משחקים אבל גם היום אני משחק לא מעט (אני בן 19)

פורסם

מוזר בזמן האחרון אני רואה יותר מדיאנשים ש"כבר הפסיקו לשחק"...בעיקר מי שמגיע לגיל 17+ ככה

האמת שפעם הייתי יותר חורש משחקים אבל גם היום אני משחק לא מעט (אני בן 19)

אם אתה גיימר בנשמה אז גם בגיל 30+ כמוני, +אישה+ילדים ועדיין משחק ונהנה מכל רגע.

והסיפוק הגדול שלי שהבן שלי יצא גיימר כמוני, ככה שאני תקוע במשחק הוא עוזר לי.

BTW הבן שלי בכיתה א', פתר לי את הבעיה ב-STALKER שהייתי תקוע במעבדה , אני גאה בו. :yelclap:

פורסם

^^

בדיוק ואני מאמין שגם אני בגיל 30+ אשחק בכל מיני משחקים (דווקא את סטאלקר לא אהבתי חח xD)

פורסם

והכי כיף, זה להיפגש עם כמה חברים בשבת אחר הצהריים ולשחק ב-PS. למרות שכולנו כבר רחוקים מלהיות ילדים.

כן, זה ילדותי, אבל כיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים