עבור לתוכן

יש פה תיכוניסטים, חיילים וסטודנטים?

Featured Replies

פורסם

לדעתי זה לא ילדותי ולא נעליים. אני חייל ובכל זאת אני משחק הרבה משחקי מחשב. שורה תחתונה אני נהנה מזה וזה מה שחשוב.

בסופו של דבר כולנו נרצה לחזור לילדות... ;)

• תגובות 61
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שאתה מתעלם מעובדה אחת פשוטה.

בת'רד על ילדותיות צריכה להיות לפחות תגובה ילדותית אחת. תודה שסיפקת אותה.

וכל השאר, מעכשיו תגובות רלוונטיות.

פורסם

אני בן 13 ואני בטוח 100% שאני לא אפסיק לשחק, ואם היה לנו מספיק כסף+ההורים היו מרשים

הייתי נוסע חופשי לכנסים לחו"ל ששם זה באמת קהילה לא כמו פה בארץ פורום אחד וזהו...

פורסם

גם בואו לא נשכח שהאנשים שמפתחים את המשחקים הם בני 20+ 30+

ומן הסתם יצא להם להתעסק הרבה עם משחקי מחשב

פורסם

אני בן 13 ואני בטוח 100% שאני לא אפסיק לשחק, ואם היה לנו מספיק כסף+ההורים היו מרשים

הייתי נוסע חופשי לכנסים לחו"ל ששם זה באמת קהילה לא כמו פה בארץ פורום אחד וזהו...

אל תהיה כל כך בטוח. הסיכוי של אדם למות הוא 100%.

פורסם

אה ?

לא הבנתי...

פורסם

בעתיד המאד רחוק שלך הלב מפסיק לפעום ואז תמות ואז לא תוכל לשחק מהקבר

או שתמות בקרוב מגורם לא טבעי :lol:

פורסם

אה ?

לא הבנתי...

אתה אומר "אני בטוח 100% שאני לא אפסיק לשחק" כאילו אין מחר, אבל הסיכוי שלך למות הוא בעצם 100%.

מכאן ניתן להסיק שהסיכוי שלך להמשיך לשחק גם מחר הוא רק 50%, מכיוון שאתה עלול למות.

פורסם

זה לא ילדותי,זה הבידור הכי כיפי שיכול להיות לדעתי ואני שם *** על כל מי שיגיד לי שזה ילדותי למה אני אוהב את זה וזה אחד התחביבים הגדולים שלי...נמאס לי מהמוסכמות החברתיות המפגרות האלו....לא מבין מה הקשר לילדותי (אני מדבר על המשחקים המורכבים והמושקעים (כמו סטולקר,האלף לייף אממ אינפרנל... וכו')לא משחקי פלאש ושולה המוקשים כן חח..)..

פורסם

אתה אומר "אני בטוח 100% שאני לא אפסיק לשחק" כאילו אין מחר, אבל הסיכוי שלך למות הוא בעצם 100%.

מכאן ניתן להסיק שהסיכוי שלך להמשיך לשחק גם מחר הוא רק 50%, מכיוון שאתה עלול למות.

אתה רציני או שאתה צוחק?

מאיפה בדיוק ניתן להסיק ש50% שהוא ישחק גם מחר? איך חישבת את זה? איך הגעת ל50? זה כאילו שנתת לו עוד יומיים לחיות.

הסיכוי שהוא ישחק גם מחר הוא באיזור ה99.9999999XX%. כי אומנם 100% שכל אחד ימות אבל למה דווקא מחר????

פורסם

זה לא ממש נכון שהסיכוי שנמות הוא 100% , אי אפשר לשלול לחלוטין את האפשרות שימצאו דרך לחיי נצח עוד בימי חיינו

פורסם

תחיה לנצח עד שתמות מתאונה, או עד שהיקום יקפא או עד ש....

בסופו של דבר מתים, גם אם זה יהיה תאורטית בעוד 10920192091029 שנה.

פורסם

לי יש סנאים בכל מקוםםםם , ואני אוהב נדנדותתת ו ...

נראה לי משחק רק בסוליטר , העגלה שלי לא סוחבת שום דבר בצורה ראויה .

פורסם

לא יודע אחרי שיחשקתי CS1.6 כמה שנים הפסקתי לשחק אני בכלל לא משחק במחשב אולי לפעמים במישחקי רשת אבל גם לא ברצף

כי פשוט מסיבה אחת פשוט הכל גרוע לא מצאתי מישחק מחשב שטוב יותר ומהנה יותר מCS1.6

פשוט אין כזה דבר..[לא כולל מישחקי מכוניות שזה גם אני יודע מספיק ליום יומיים..]

ואני בן 16++

פורסם

TACTICAL OPS הרבה יותר טוב. יש שרתים ישראלים ומלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים