עבור לתוכן

שמעתם על החרם נגד מייקל לואיס?

Featured Replies

פורסם

מה ספאמר בו? ^^

בשביל זה יש פורום כללי

• תגובות 45
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מייקל לואיס עוד איזה אידיוט

פורסם

בונאאאא , תשנה תשם שך יחקיין ^^^^^ :-X :s05:

אני לא מבין מה הבעיה , אם הוא עשה צינתור בלב ויש לו בעיות לב הוא לא אמור לשרת מה רוצים ממנו?

פורסם

^

לא ידעתי שיש משתמש נוסף עם השם הזה

פורסם

לא בטוח שיהיה לו פרופיל 21..

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה , אם הוא עשה צינתור בלב ויש לו בעיות לב הוא לא אמור לשרת מה רוצים ממנו?

מי שיכול ללכת למכון כושר יכול לפחות לשרת בעבודה משרדית

פורסם

ואם באמצע הסוליטייר הוא חוטף התקף לב וצונח על השולחן

באמת נראה לך שהצבא רוצה להיות אחראי לזה?

פורסם

מי שיכול ללכת למכון כושר יכול לפחות לשרת בעבודה משרדית

:xyxthumbs:

אגב, סתם שאלה לא לגמרי קשורה... מייקל לואיס זה לא שם של מישהו שהיה פעם שיאן עולמי בריצה ל-100 מטר, או קפיצה למרחק (או שניהם) ?

פורסם

מי זה מייקל לואיס? :nixweiss:

מכחיש שואה?

פורסם

אגב, סתם שאלה לא לגמרי קשורה... מייקל לואיס זה לא שם של מישהו שהיה פעם שיאן עולמי בריצה ל-100 מטר, או קפיצה למרחק (או שניהם) ?

לא , זה קרל לואיס :smile1:

מי זה מייקל לואיס? :nixweiss:

מכחיש שואה?

לא, ילד שמנת דוגמן כלשהו, ובאמת שאין לי מושג למה מתפתחים כאן דיונים עליו :nixweiss:

פורסם

לא , זה קרל לואיס :smile1:

או, עכשיו מצאתי בויקי :)

פורסם

:lol:

וואלה צודק לא חשבתי על זה!

פורסם

לא, ילד שמנת דוגמן כלשהו, ובאמת שאין לי מושג למה מתפתחים כאן דיונים עליו :nixweiss:

אה, הבנתי. אז מי שהתחיל את החרם הזה הוא בעצם בנאדם שהיה רוצה להיות ילד שמנת ודוגמן אבל הוא לא. :)

שששש תיזהר שדי קפריו לא יראה את ההודעה שלך! הבנתי שהוא קנאי!(אין לי מושג למה אמרתי את זה)

אני יודעת למה. כי אתה קורא מדורי רכילות/סלברטי כפייתי! ;D

לאנשים כל כך משעמם והקנאה כל כך משפיעה עליהם, שהם מתחילים לדון ולשלול חיים ובחירות של אנשים אחרים.

ברגע שכולם יחיו את החיים שלהם וישקיעו זמן ומחשבה מה לעשות כדי לשפר את עצמי ואת החיים שלי במקום לבנות אתרים מפגרים, המדינה תיראה טוב יותר.

אתה צודק, אבל אותו איש אחר הוא חלק מחברה וחלק ממדינה שעל האזרחים שלה מוטלות חובות כמו להתגייס לצבא. הוא לא שונה ומיוחד, גם הוא משתמט וזה באמת מקומם שסלברטים יכולים לקבל כרתיס "צא מהצבא" כמו "צא מהכלא" במשחק מונופול. הרי ברור לכולנו שאם לא היו סלברטאים, היו מתגייסים כמו גדולים כי זה לא כיף לשבת בכלא על סרבנות... וכמובן שיש את הסלברטאים שמתגייסים בכאילו. הם כאילו בצבא אבל לא. הם מבקרים בבסיס שלהם בתדירות שאני מבקרת בכותל וממשיכים להופיע ולהצתלם כאילו דבר לא נשתנה מאז גיוסם חוץ מאיזו תעודה לא חשובה בארנק... אבל בתכלעס, מי צרייך מתגייסים קקי כאלו?

האמת, זה יכול היה להיות נהדר. אולי אז הרופאים בצה"ל היו מתחילים לקחת את החולים שלהם ברצינות רבה יותר ולא לרשום רפטריצין לציפורן חודרנית.

פורסם

אני יודעת למה. כי אתה קורא מדורי רכילות/סלברטי כפייתי! ;D

שיט עלו עליי!

אני אברח להרי אפגניסטן, הבנתי שזה אחלה מקום להתחבא בו!

סתם, האמת היא שמאז כיתה ז' לא קראתי שום מגזין נוער / מבוגרים כזה או אחר אז אין לי מושג כמה די קפריו עצבני או לא, אני רק יודע שהם ביחד(כי יש גבול לכמה שאפשר להתחמק מהדברים האלו).

פורסם
מהיום לא קונים שום דבר שמייקל מופיע עליו.. לא יומן, לא ספר, לא שום דבר.

מהיום מחרימים כל דבר שקשור למייקל לואיס!!!

גם האתר שלך נחשב, כן? :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים