עבור לתוכן

שמעתם על החרם נגד מייקל לואיס?

Featured Replies

פורסם

יוני התמונה שלך אחת המטרידות (האוורטר...) :bash:

:smile1: ;D

• תגובות 45
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif10xk7.gif

אופס... :P

זה צילום אמיתי שלי,מרוב שאני חכם זה קורה לי לעיתים קרובות,המוח שלי פשוט מתפוצץ,אני שוקל להחליף גוף קירור...

פורסם

לאנשים כל כך משעמם והקנאה כל כך משפיעה עליהם, שהם מתחילים לדון ולשלול חיים ובחירות של אנשים אחרים.

ברגע שכולם יחיו את החיים שלהם וישקיעו זמן ומחשבה מה לעשות כדי לשפר את עצמי ואת החיים שלי במקום לבנות אתרים מפגרים, המדינה תיראה טוב יותר.

"נמשיך לצפות באלופה כי אין ברירה.." חחח..

פורסם

איפה אתה חיי?^^^^

פורסם

תכלס, למי אכפת ממנו? מה הוא עשה חוץ מללכת קצת לחדר כושר?

פורסם

מי זה בכלל ?

פורסם
  • מחבר

קיצר הוא סתם חרא

פורסם

אלו אנשים שלא עשו כלום?? סליחה?

פורסם

guy king פרט ונמק

פורסם

יאללה סתמו ת'פה שלכם כבר מי אתם שתעשו עליו חרם - אתם מכירים אותו בכלל? ותדעו לכם שהוא עבר צינטור רציני בלב לפני כמה חודשים ..

והוא לא רוצה לעשות צבא- נו אז מה? עושה בשכל , איך שהמדינה מתייחסת לאזרחיה היום כבר אין מה לעשות צבא, עושים צבא שנה אחרי זה אין כסף המדינה משתינה עליך! המדינה שולחת את החיילים שלה למלחמה שבכלל אין לה תוכנית - זורקת אותם שם והם נהרגים! לא חבל תגידו לי? מה אנחנו צעצועים אנחנו בני אדם סעמק! המדינה הזאת התחרפנה לגמרי ותאמינו לי הלוואי וגם אני לא יצטרך לעשות צבא!!

ותתחילו להתערב בעניינים שלכם כבר בחייאת מה משעמם לכם צריכים לתקוף כל בנאדם שמצייץ?! מסכן ג'קו כבר לא שומעים ממנו יותר :'(

פורסם

אלו אנשים שלא עשו כלום?? סליחה?

^ אז לא הכל אבוד ;)

פורסם

לא מבין אותך בגרוש Guy King.

פורסם

לא מבין אותך בגרוש Guy King.

יענו, הוא דיבר בציניות.. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים