פורסם 2007 באפריל 2718 שנים תוקן, סליחה על הטעות:היום מתחיל התכנית ב-22:30, ערוץ 5+ (בהוט 56)בו לראות את הרגעים המרתקים של ה-Show!!!
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים ראיתי את זה כבר ב1 באפריל הWRESTLEMANIA 23 היה פשוט מצויין!!!! הקרב של UNDERTAKER ו BATISTA היה מאוד טוב כמו כן הקרב האחרון בין גון סינה וHBK, כל הקרבות חוץ מאליפות הנשים היו מצויינים(טוב נו נשים ומכות? לא עושה את זה). :hat:
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים ווואווווווווווווווו רציני זה היום?????? אני לא מאמין סוף סוף!!!מה אתה בן 3? מה אתה מתלהב מכמה גורילות שאפילו לא מרביצות אחד לשני??
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר ראיתי את זה כבר ב1 באפריל הWRESTLEMANIA 23 היה פשוט מצויין!!!! הקרב של UNDERTAKER ו BATISTA היה מאוד טוב כמו כן הקרב האחרון בין גון סינה וHBK, כל הקרבות חוץ מאליפות הנשים היו מצויינים(טוב נו נשים ומכות? לא עושה את זה). :hat: קרבות של נשים כוסיות זה אחלן, אני אוהב שהן מורידות לאחד לשנייה את החולצה והמיני....
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אני לא מבין למה אנשים מבוגרים או בעצם ילדים אוהבים לראות גברים חסונים מתגוששים כשהם לובשים לגופם תחתונים בלבד או במקרה הטוב טייטץ. אוקי עכשיו אני מבין הם הומואים.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר שאלה לי אליך: אתה רוצה להגיד לי שכל מי שהלך מכות בחיים שלו הוא הומו?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים לא, בדיוק ההפך מי שאוהב לראות "מכות" בין גברים מרוחים בשמן לבושים בתחתונים, הוא לדעתי נושך קריות או לפחות בוחש בשוקו.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים לא, בדיוק ההפך מי שאוהב לראות "מכות" בין גברים מרוחים בשמן לבושים בתחתונים, הוא לדעתי נושך קריות או לפחות בוחש בשוקו.איזו קריה? מוצקין? אתא? ביאליק?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים WWE ירדו מאוד ברמה כבר כמה שנים טובות ורסלמניה שודרה מזמן(לא בארץ) הקרב על המליונר הקריח היה מאוד צפוי לסינה נותנים לנצח יותר מידי קרבות וגם הקברן די יתקלקל STONE COLD אפילו בתור שופט כבר לא מגניב וביכלל הכל שם ממוסחר מזכירים לך 100 פעמים בפרק על הסרטים שלהם ועל זנזונת כזות או אחרת שמופיע בפלבוי ודברים דומים התקופה של פעם שהיו הרבה כוכבים מגניבים נגמרה לפני כמה שנים והידרדרות התחילה שניגמרה התחרות בין הWCW לWWE אהי רק מקווה שהתחרות בין WWE לNWA תיגדל ונתחיל ליראות דברים מעניינים כי להביא אחד כמו אומגה ולתת לו להפסיד הרבה זה מטומטם ואחד כמו קאלי העצום מישתתף רק בקרבות מישנים לא חשובים
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר אני אהבתי את התקופה של אדי גררו, איך אני מתגעגע לטריקים שלו....חבל שהוא כבר לא נמצא :-\בכל מקרה WWE מאז ומעולם (ברוב בפעמים) נתן Show.קרירין, מה אתה לא אוהב את הפירסומות של הדיוות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.