עבור לתוכן

צ'רנוביל, 21 שנים אחרי הפיצוץ

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין דבר אחר: הרי לא התפוצצה פצצת אטום לכן לא היו רעידות אדה אז למה הכל על הרצפה?! יענו אתה מתסכל הכל שבור וזרוק על הרצפה? אפשר קבל תשובה בבקשה..

בקשר לכל אלה שאומרים שזה דומה ל stalker, מין הסתם שזה דומה הרי רוב האובייקטים במשחק נעשו מתמונות אמיתיות כלומר הם צילמו תמונות והפכו אותם לאובייקטים תלת מימדים במשחק..

• תגובות 32
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוזזים, איך השתחיל הבלאן, כולם בזזו, בלאגן מטורף הלך שם, וגם אחרי שעזבו, הסתננו בוזזים, ולקחו כול מה שאפשר, החל מכסף ונשק ועד לפילטרים של המסכות גז, שהיו מאוכסות במרתפים של הבתי ספר.

מזכיר לי מאוד תמסע לפולין, התמונות שהוא צילם, אתה שם ואתה רואה מה עברו אנשים כמה עשרות שנים לפניך, ועכשיו האזור דומם, ולא נשאר אף אחד, שאני רואה תתמונות אני ישאר נזכר בפולין.

פורסם

לא היה שם פיצוץ, אחרי כל הבעיות נוצרה שם "דליפה" של קרינה רדיואקטיבית שנמשכת כיום ותמשך עוד הרבה מאוד שנים.

פורסם
  • מחבר

ה"בעיות" האלה שאתה מדבר עליהן היו פיצוץ ::)

פורסם

לא היה שם פיצוץ, אחרי כל הבעיות נוצרה שם "דליפה" של קרינה רדיואקטיבית שנמשכת כיום ותמשך עוד הרבה מאוד שנים.

On April 26, 1986, the fourth reactor of the Chernobyl Nuclear Power Plant, exploded at 01:23 AM local time. All permanent residents of Chernobyl and Zone of alienation were evacuated because radiation levels in the area had become unsafe.

The Chernobyl City and its surrounding suburbs are now home to nuclear scientists, maintenance officials for the Chernobyl Power Plant, Liquidation Officials, doctors, physicists, and most of all, radiation physicists. Although Pripyat, a neighboring city to Chernobyl remains unmaintained, Chernobyl has been renovated and is now home to more than 2000 people, including visitors to the Zone of Alienation who stay at a local lodge in the Chernobyl suburbs.

הפיצוץ לא היה גדול או גרעיני

האזור של הכור עצמו נפגע העיר נפגעה מקרינה

פורסם

דרך אגב זה רק אני שהתמונות האלה מכניסות לו פלאש באקים מhl2?

פורסם

פספסתי מילה.

לא היה פיצוץ גרעיני, מן הסתם החום והלחץ פוצצו את המקום.

פורסם

דרך אגב זה רק אני שהתמונות האלה מכניסות לו פלאש באקים מhl2?

זה מזכיר לך את HL2 ולא את סטוקר? :screwy:

סטוקר כל כך דומה למקור שאתה חושב ששיחקת עם תמונות

פורסם

לבושתי לא שיחקתי סטוקלר...

פורסם

צ'רנוביל ממבט לווין, שימו לב מה קרה לארובה מהעוצמה של החום.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה זה הסימנים האלה בגוגל ארת'?

--

לזה שלא שיחק- תחפש תמונות מהמשחק הדימיון מפחיד

פורסם

מה אומרות הרמות קרינה? יענו איזה רמת קרינה היא מסוכנת או מזיקה ואיזה רמת קרינה היא רמה נורמאלית?

פורסם
הממשל של ברית המועצות ניסה להשתיק ולהעלים את התקרית, והתקרית נודעה לראשונה במערב רק בעקבות מדידות קרינה חריגות בשבדיה. ימים ספורים אחר כך, כשכבר התגלו ממדי האסון, השלטונות עוד חייבו את התושבים באזורים הנגועים להשתתף במצעד חג הפועלים שחל ב-1 במאי.

:pissed:

איפה איפה סטאלין היקר, הוא היה מראה להם מה זה להסתיר תקריות , :nono: .

פורסם

ואי יש בפוסט ששמת תמונה של גלגל ענק כזה שהוא נראה בדיוק כמו איזה גלגל ענק שיש בסטולקר בשלב שאני נמצא בו!! ממש קופי אל תגידו לי שהם אשכרה עשו את המשחק לפי איך שהמקום באמת נראה

פורסם

צ'רנוביל ממבט לווין, שימו לב מה קרה לארובה מהעוצמה של החום.

מה קרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים