פורסם 2007 באפריל 2618 שנים יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת?שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדהאם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה?ו..........................אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחהמה הוא צריך ללמוד?תודה רבה
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים לשאלה הראשונה , צריך ת"ש 3 (אולי יותר) \ פרופיל 45 \ הצבה קרובה לבית תלוי בקורס ובתפקיד יש הרבה תפקידי יומיות פשוט תברר מה התפקיד שאתה הולך לעשות.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים חחחחחחחחח אתה הורג אותי מצחוקזה שיש לך בסיס של חיל האוויר ליד הבית זה לא אומר שאתה לא יכול לעשות חצאים (באותו בסיס)קיצר תקווה לטובותקווה ליפול במקום טוב
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים יאם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחהמה הוא צריך ללמוד?תודה רבהללמוד אנגלית ברמה סבירה-לדעת לקדוח בקיר-לדעת להשתמש במחשב ולהתקין תוכנות-להבדיל בין סוגי כבלים ומחברים-לוגיקגה בכל מה שקשור לחיבורים פיצול ואיחוד ביניהםכל אחד עם איקייו של מעל 80 אני מניח יכול לעשות זאת
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת?שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדהאם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה?ו..........................אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחהמה הוא צריך ללמוד?תודה רבהוואו איזה נאיביות...מצטער לפוצץ לך את הבועה,אבל הסבירות שתשרת בבסיס חיל אויר ועוד אחד שנמצא קרוב לבית שלך הוא בלתי סביר בעליל...יש לך פרופיל 72 שזה פרופיל לוחם,ככה שאתה יכול להיות משובץ רק לתפקידים לוחמים [למעט תפקידים מסוימים,למשל מודיעין 8200 שאינם מתייחסים לפרופיל שלך כפונקציה או תלפיות וכו' וכו' וכו']..בכל מקרה-בפרופיל 72 מה שכן פתוח לך זה שריון,הנדסה קרבית,תותחנים וחיל החים.מה עוד?אני כבר לא זוכר...TO SUM UP-אם אתה רוצה בכלל את הסבירות שתשובץ בתפקיד לא-לוחם,זה רק באמצעות סעיף נפשי\רפואי שיוריד לך פרופיל ו\או בעיות ת"ש או בן יחיד\בן למשפחה שכולה [טפו טפו טפו *דופק על השולחן*]שיהיה לך בהצלחה.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים 72 זה הפרופיל הכי בצה"ל... כל היחדיות כמו תותחנים/נ"מ/שריון וכו הם בפרופיל הזה.. אני מציע לך או להוריד ל64 או לעלות ל82+ כדי להתקבל למשהו נורמלי (למרות שלדעתי צבא זה חרא)...
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אך... פרופיל 72... אני גם באותה צרה.... הכי חרא בצהל.... כל פרופיל עדיף על הדבר הזה.... יש לי 72 על משקפיים ופלטפוס... כל פרופיל אחר היה יכול להיות הרבה יותר נחמד...בקיצור... נדפקצת עם הפרופיל הכי מחורבן בצהלתתחדש
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר רגע ואם יש לי בעיות ת"שאני עדיין רוצה לעשות משהו נורמלייייייייולא להיות גרועאני יכול להגיד את זה לקצינת ת"ש?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים תגיד..אם תקבל ת"ש זה משהו אחר...(למרות שזה גם :-X)...בקיצור תנסה ומהר להוריד את העניין ל64...
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר תגיד..אם תקבל ת"ש זה משהו אחר...(למרות שזה גם :-X)... בקיצור תנסה ומהר להוריד את העניין ל64... אני לא יכול להוריד ל-64 אני לא יכול להמציא לעצמי בעיות שאין לי אבל ת"ש אני יכול להוציא
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים תתפלא אבל המון אנשים ממציאים בעיות..ואתה יכול פשוט להייות עיקש שהבעיות שלך הדורשות 64..
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אני אגלה לכם סוד מעניין שסיפרו לי בצבא (המקור אמין)המנילה / שאלון העדפות .. בולשיט לא קשור למציאותזה התפקידים שאתה מתאים להםצהל כבר החליט מה אתה תיהיהבעיקרון יש קוד בצד של המנילה (תחפשו) שאם היינו יודעים את הפירוש היינו יודעים לאיפה אתה מתגייסזה משתנה לפי צורכי הצבא כך שבסוף יכול להיות שתגיע ליחידה אחרת שהם צריכים בה כוח אדם
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים ^^^^ די..לא נכון.... זה כמו שאתה בא לקצין מיון ואומר לו שמע אני רוצה לתרום..לעשות משהו עם עצמי בצבא... אז הוא אומר לך טוב לך תהיה טבח/עובד רס"ר זה חשוב...
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אם אין לך אפשרות להוריד על סעיף רפואי ל64,תוריד לנפשי 64.תבקש לראות קב"ן ותגיד לו שאתה מפחד מלהחזיק נשק ולהיות ביחידה לוחמת,תגיד שאתה לא נרדם בלילות רק ממחשבה על זה.יש לך מספיק זמן לטפל בזה,עכשיו זה הזמן הכי טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.