עבור לתוכן

מדענים מצאו כוכב לכת שיש בו אפשרות לחיים !

Featured Replies

פורסם

מה שיש למד"ב להגיד-

באנטפרייז הפדרציה הייתה בעלת מוסריות גבוהה כבר ולכדה"א נפתרו פחות או יותר הבעיות המוסריות הקשות-לא היו מלחמות, עוני, פשע וכולי..ורק אחרי זה היה גאון שהמציא את ה WARP DRIVE. חלק מהקוד האתי של החייזרים זה לא לדבר עם תרבויות שנחותות מה WARP DRIVE ולכן ייתכן שהם קיימים אבל בגלל הקוד האתי הם לא מעיזים לדבר איתנו כדי לא לפגוע בהתפתחות הטבעית שלנו(אם נספיק ולא נמות קודם).

---

מה שבטוח(לדעתי) זה שמי שימציא חוק פיזיקה שעובד על מהירות יותר גבוהה ממהירות האור צריך להיות יותר חכם מאיינשטיין-כי הוא זה שהגיע עד מהירות האור...

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

וגם אני לא אומר שהוא אמר את זה? אבל בשביל שתבנה חוק שיהיה מעל למערכת החוקים שכולם משתמשים בה אתה צריך להיות יותר חכם-או יותר מפותח ולפחות ברמה שלו, זה לא אומר שאינשטיין פסל את זה.

למה את כל הזמן אומר חוק?

זה לא חוק פיזיקאלי חדש זו תהיה שיטה/מכשיר שיאפשר לנו לנוע במהירות הגדולה ממהירות האור.

אל תשכחו שאנחנו יכולים לקבוע רק מה שאנחנו יודעים(וזה לא הרבה) ולכן הקביעה שהאור הכי מהיר אינה נכונה לחלוטין כי יש עוד המון דברים שאנחנו לא יודעים/מכירים.

אני לא מסכים עם זה מאז אנשטין יש הרבה דברים חדשים שהמציאו ומצאו זה לא אומר שהם חכמים יותר ממנו

זה לא אומר שהוא היה הכי חכם.

הייתי לו פשוט דרך שונה להסתכל על הדברים ומדענים ויודעי דבר יודעים שהיו אנשים הרבה יותר טובים ממנו בפיזיקה ומתמטיקה אבל הוא זה שהייתה לו דרך לראות את הדברים באופן שונה ובגלל זה הוא הצליח לעשות מה שאחרים לא הצליחו לראות.

זה קשור כי לפי איינשטין ( או תורת היחסות שלו) אי אפשר לעבור את מהירות האור.

לכן אם אנחנו כבר עוברים את מהירות האור בגלל המהירות שלנו ביחס ליקום, אז אנחנו בעצם סותרים את מה שהוא אמר.

בשביל להגידר את המהירות שלנו ביחס ליקום צריך למצוא את מרכז היקום.

אבל אפשר לשער שבוסף למהירות האדירה שלנו סביב הגלקסיה, יש גם את המהירות שנתן לנו המפץ הגדול (אם אכן היה כזה) שפשוט מעיפה אותנו ביחד עם כל הגלקסיה.

את התאוריה הזו אפשר להדגים ככה

untitledyb2.jpg

אתה רוצה להגיע מהנקודה האדומה לכחולה.למעלה זו הדרך הרגילה(מסלול ארוך יותר) ולמטה הדרך החדשה שהיא מרחוק קטן בהרבה(ובגלל זה המהירה יותר).

• תגובות 91
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה קשור כי לפי איינשטין ( או תורת היחסות שלו) אי אפשר לעבור את מהירות האור.

לכן אם אנחנו כבר עוברים את מהירות האור בגלל המהירות שלנו ביחס ליקום, אז אנחנו בעצם סותרים את מה שהוא אמר.

בשביל להגידר את המהירות שלנו ביחס ליקום צריך למצוא את מרכז היקום.

אבל אפשר לשער שבוסף למהירות האדירה שלנו סביב הגלקסיה, יש גם את המהירות שנתן לנו המפץ הגדול (אם אכן היה כזה) שפשוט מעיפה אותנו ביחד עם כל הגלקסיה.

2 הדברים לא נכונים לפי תורת היחסות ניתן להגיע למהירויות גבוהות יותר ממהירות האור

וגם אפילו אם תדע את מרכז היקום ועכשיו כבר יודעים בקרוב אסטרונומי בינוני עדין תמיד אפשר לעשות מערכת צירים שתראה כאילו יש לגוף מהירות רדיאלית לכן זה בלתי אפשרי להגדרה מוחלטת

פורסם

אי אפשר להגיע למהירות האור- יש אפשרות לקיום חלקיקים שמרגע קיומם נעים מעבר למהירות האור...

מסה לא יכולה לנוע במהירות האור- פוטונים הם ללא מסה והם "חלקיקי אור"- ושום דבר לא סותר קיום של חלקיקים ללא מסה שנעים מהר יותר מפוטונים... פשוט בינתים, עם הציוד הקיים אין לנו אפשרות לגלות אותם.

אגב, גילו שהכוכב המדובר נע מסביב לננס אדום והוא כבד יותר, מה שאומר שספקטרום הקרינה של השמש שלו שונה משלנו- וכנראה לא מתאים לחיים דומים למה שהולך אצלנו (צמחים עם פגמנטציה כמו שלנו, לדוגמא), והגרוויטציה שלו גדולה יותר- קטנים ירוקים עם ראש גדול ורגלים חזקות נשמע מציאותי יותר ויותר ;D

(פה למטה...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394870,00.html)

פורסם

אי אפשר להגיע למהירות האור- יש אפשרות לקיום חלקיקים שמרגע קיומם נעים מעבר למהירות האור...

\

נו אל תהיה קטנוני >:(

פורסם

אתם יודעים שאף אחד לא ראה את כוכב הלכת המדובר, אלא משערים את גודלו ואת תכונותיו.

פורסם

מה שיש למד"ב להגיד-

באנטפרייז הפדרציה הייתה בעלת מוסריות גבוהה כבר ולכדה"א נפתרו פחות או יותר הבעיות המוסריות הקשות-לא היו מלחמות, עוני, פשע וכולי..ורק אחרי זה היה גאון שהמציא את ה WARP DRIVE. חלק מהקוד האתי של החייזרים זה לא לדבר עם תרבויות שנחותות מה WARP DRIVE ולכן ייתכן שהם קיימים אבל בגלל הקוד האתי הם לא מעיזים לדבר איתנו כדי לא לפגוע בהתפתחות הטבעית שלנו(אם נספיק ולא נמות קודם).

---

מה שבטוח(לדעתי) זה שמי שימציא חוק פיזיקה שעובד על מהירות יותר גבוהה ממהירות האור צריך להיות יותר חכם מאיינשטיין-כי הוא זה שהגיע עד מהירות האור...

הערה קטנה.

חוק פיזיקלי מגלים ולא ממציאים. הבדל קטן אבל מאוד חשוב.

פורסם

וואלה... ביקרתי שם, לא משו...

האנושות האלה, מבדר לראות שרק עכשיו הצליחו לגלות אותו. ::)

פורסם

היית מביא לפחות תמונה :)

פורסם
חוק פיזיקלי מגלים ולא ממציאים. הבדל קטן אבל מאוד חשוב.

אני די בטוח שכשרון ההמצאה והיצירתיות של איינשטיין עזרו לו בגילויי העניין, ולא עצם ה"חקירה".

אבל אני מבין למה אתה מתכוון...

פורסם

זה יותר יכולת לקלוט את ה"אסימון" הזה של כל המהירויות יחסיות לאור וזה שכל הדברים מקוונטטים (או משהו כזה...)

אין קשר לכושר המצאה... אולי ליצירתיות ;)

פורסם

אני די בטוח שכשרון ההמצאה והיצירתיות של איינשטיין עזרו לו בגילויי העניין, ולא עצם ה"חקירה".

אבל אני מבין למה אתה מתכוון...

תאוריה פיזיקלית ממציאים לא מגלים עקרון פיזיקלי מגלים

פורסם

הוא המציא את התאוריה שלו ואז אחרי שהוכיח אותה זה נהפך לחוק פיזיקלי.

פורסם

הוא המציא את התאוריה שלו ואז אחרי שהוכיח אותה זה נהפך לחוק פיזיקלי.

לא בדיוק.

חוקי טבע קיימים. לא מעניין אותם אם גילית אותם או לא. הם היו קיימים בעבר ויהיו קיימים בעתיד. מה שאנשים ממציאים אלה תיאוריות שבדרך כלל מנוסחות בצורה מתימטית שמנסות לחזות מה יקרה במצב מסויים. אם יש הוכחה אחת אפילו שזה לא נכון אז זה לא שהחוק לא נכון פשוט לא רשמת את החוק הנכון. לדוגמה חוקי ניוטון, הם החזיקו שנים. ולמה? הם היו קירוב מספיק טוב לכל המצבים המוכרים לאותה תקופה. אחר כך גילו שהם בעייתיים ב"מקרי קצה".

(עכשיו אני נכנס להיסטוריה, אם מישהו זוכר יותר טוב שיתקן אותי)

למעשה בתקופת איינשטיין כל הפיזיקה הייתה "פתורה" למעט שני מקרים, קרינת גוף שחור והאפקט הפוטואלקטרי. וזה כמובן לא הספיק. אל תקבל את מה שיש היום בתור תורה מסיני, תמיד תנסה להתווכח ולמצוא חורים, לך תדע, אולי זה ייתן לך פרס נובל.

פורסם

אם אני זוכר נכון אתה צודק, אז זה מה שהיה נחשב ללא פתור, אבל מאז גילו עוד כמה דברים (שאני כבר לא זוכר מה הם) כלא פתורים.

פורסם

אדם חכם באמת יודע שהוא לא יודע כלום.

יש עוד אין ספור דברים שאנחנו לא גילינו ואולי גם אף פעם לא נגלה.היקום שלנו גדול מספיק בשביל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים