עבור לתוכן

מדענים מצאו כוכב לכת שיש בו אפשרות לחיים !

Featured Replies

פורסם

אבל בתאכלס הוא קצת צודק

כי יש פה כמה חבר'ה שמשחקים אותם מבינים והם סתם מזיינים במוח כדי לחוש חכמים

ויש כאלה שהם בסדר.....

זה פורום מדע וטכנולוגיה, מן הראוי, אנשים שמגיבים פה הם יהיו בעלי ידע בתחום המדע וטכנולוגיה.

בכל אופן, כמו שכבר נאמר, אם כל ה"מידע" (לא יודע איך לקרוא לזה) מעיק ומציק, תמיד אפשר פשוט לא להיכנס לפורום ;)

כמו שהפלויד אמרו:

we don't need no education

• תגובות 91
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחייאת ראבאק, חלאס!

פורסם

רק חבל שאני לא עקר :P כך גם הילדים שלי לא היו צריכים לסבול את זה...

בזה אני דווקא יכולה לעזור לך. השתתפתי (בצורה פעילה) בכמה וכמה ניתוחי סרוס.

פורסם

פיייייייי כמה חפרנים יש בפורום הזה דיי לחפור כוסעמק "מסה בריבוע חלקי 2 שווה ל2312323 חלקי 34234 שווה למדיטציה של הפיציפציה" יאללה שתקו נמאס מהחפירות האלה

אבל בתאכלס הוא קצת צודק

כי יש פה כמה חבר'ה שמשחקים אותם מבינים והם סתם מזיינים במוח כדי לחוש חכמים

ויש כאלה שהם בסדר.....

מילא חפירות, אבל שימו לב לעעערסים :bash:

פורסם

הפורום הזה זקוק למודרייטור באופן דחוף :s07:

פורסם

אני מתנדב 8)

פורסם

FighterFX

AErial

Talel18

כל אחד קיבל אזהרה על ספאם.

הבא שיספים פה יקבל באן

פורסם

מזל"ט על הג'וב החדש ;D

באמת הגיע הזמן...

ולנושא: מישהו יודע (לא "חושב" שיודע... ממש יודע, כולל קישור, אם אפשר) מה המהירות המירבית שאנחנו יכולים להגיע אליה בחלל?

נגיד, אחרי האצה סביב צדק...

ממה שאני יודע, הגענו למשהו כמו 0.02 ממהירות האור, אבל שמעתי (לפני כמה וכמה שנים...) על פרוייקטים על פיתוח הנעה עד ל0.4 ממהירות האור (או משהו כזה...)

פורסם

מזל"ט על הג'וב החדש ;D

באמת הגיע הזמן...

ולנושא: מישהו יודע (לא "חושב" שיודע... ממש יודע, כולל קישור, אם אפשר) מה המהירות המירבית שאנחנו יכולים להגיע אליה בחלל?

ממה שאני יודע, הגענו למשהו כמו 0.02 ממהירות האור, אבל שמעתי (לפני כמה וכמה שנים...) על פרוייקטים על פיתוח הנעה עד ל0.4 ממהירות האור (או משהו כזה...)

אני ראיתי בדיסקברי פעם שהראו פרויקט מוכן של לוין שיכול להגיע ל0.2 ממהירות האור(באמצעות מצנח סולרי) בכל מקרה הבעיה במרחק הזה היא לא רק להגיע אליו אלא הבעיה הגדולה יותר זה לשדר אליו כי כל כיון שידור לוקח 20 שנה

פורסם

במהירות הזו רק להגיע לשם לוקח 100 שנה ::)

תקשורת זה יהייה הדבר הפחות בעייתי :P

וזה אפשרי לחלוטין שבעוד 200 שנה יפתחו טכנולוגיית warp (או איך שלא כותבים את זה) ויוכלו לנוע מעבר למהירות האור... או לשלוח מסרים דרך זרמי מיקרו וורפ (שדורשים הרבה פחות אנרגיה כדי להתקיים...)

הדבר שמגביל את זה זה חוסר במקורות אנרגיה- ואני די בטוח שעוד 100 +- שנה יפתחו היתוך קר או דרך יעילה יותר להפיק אנטי חומר...

פורסם

במהירות הזו רק להגיע לשם לוקח 100 שנה ::)

תקשורת זה יהייה הדבר הפחות בעייתי :P

וזה אפשרי לחלוטין שבעוד 200 שנה יפתחו טכנולוגיית warp (או איך שלא כותבים את זה) ויוכלו לנוע מעבר למהירות האור... או לשלוח מסרים דרך זרמי מיקרו וורפ (שדורשים הרבה פחות אנרגיה כדי להתקיים...)

הדבר שמגביל את זה זה חוסר במקורות אנרגיה- ואני די בטוח שעוד 100 +- שנה יפתחו היתוך קר או דרך יעילה יותר להפיק אנטי חומר...

כן 100 שנה בשבילך אבל בשביל משהוא שישב שם יעבור פחות זמן(לא הרבה בפחות אבל פחות כי ב0.2 אפקט התקצרות הזמן מורגש אבל לא חזק)

פורסם

נו באמת... אז בשבילו יעברו 90 שנה... עדיין זה הרבה יותר מה20 שנה שיקח לאות לעבור :P

פורסם

נו באמת... אז בשבילו יעברו 90 שנה... עדיין זה הרבה יותר מה20 שנה שיקח לאות לעבור :P

אני רק אומר שאם יצליחו להגביר את המהירותל0.5 לפחות יש מצב לשלוח לשם וחזרה אדם (שסך הזמן שזה יקח זה 80 שנה בשבילינו ובערך 65 שנה בשבילו)

פורסם

עדיין זה לא יעיל...

תצתרך לשלוח כמה תינוקות עם ההורים שלהם, מורים, רופאים ועוד... לקוות שהם יצאו בסדר, חכמים מספיק, לא פסיכותיים ויסכימו להתרבות בינייהם, כדי שהילדים שלהם, שיהיו בני 30+- כשהם יגיעו לשם, יוכלו לבנות יישוב.

בנאדם בן 65 לא יכול לבנות יישוב מ-0...

אז או שיצתרכו לשלוח כמה מאות אנשים וציוד שמספיק לכמה שנים אחרי שהם יגיעו, או שנצתרך לחכות לוורפ, ולפי דעתי, אם ישלחו משלחת בעוד 70~100 שנה, גם במהירות של 0.5 ממהירות האור, הם יגיעו רק אחרי משלחת שתצא אחריהם בחללית עם יכולת וורפ...

ועדיין אני מחכה לתשובה-

פורסם

עדיין זה לא יעיל...

תצתרך לשלוח כמה תינוקות עם ההורים שלהם, מורים, רופאים ועוד... לקוות שהם יצאו בסדר, חכמים מספיק, לא פסיכותיים ויסכימו להתרבות בינייהם, כדי שהילדים שלהם, שיהיו בני 30+- כשהם יגיעו לשם, יוכלו לבנות יישוב.

בנאדם בן 65 לא יכול לבנות יישוב מ-0...

אז או שיצתרכו לשלוח כמה מאות אנשים וציוד שמספיק לכמה שנים אחרי שהם יגיעו, או שנצתרך לחכות לוורפ, ולפי דעתי, אם ישלחו משלחת בעוד 70~100 שנה, גם במהירות של 0.5 ממהירות האור, הם יגיעו רק אחרי משלחת שתצא אחריהם בחללית עם יכולת וורפ...

ועדיין אני מחכה לתשובה-

בלי נדר עוד שנה אני יעדכן תדיון כי אני סמסטר הבא מתחיל נושא ראשון בהנדסת חלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים