עבור לתוכן

המחירים בחו"ל זולים ב35%!!! גם מול IQPC >>החנות המשתלמת בישראל >> תראו בעצמכם..

Featured Replies

פורסם

הינה תיראו באתר האטרקטיבי הזה >> למשל:

http://secure.newegg.com

הרכבתי מערכת מחשב עם AMD 4200 כפול / זיכרונות GSKILL 2G /לוח אסוס M2N-E / סיגייט HD 320 / מארז אנטק עם ספק וכו' ....

http://secure.newegg.com/Newversion/Shopping/shoppingcart.asp?submit=view

סה"כ 530$ = 2170 ש"ח בשער הדולר כיום

אם הייתי הולך על מעבד הכי חזק של AMD ( ה 6000+ ) היה יוצא לי עוד 130$ ;) = 530 ש"ח יותר ( עולם אחר)

ובIQPC = החנות המשתלמת והאטרקטיבית ביותר בישראל ( עובדה) >> זה עולה 35% יותר!!!

מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX

מחיר: ¤595

לוח אם: ASUS M2N-E

מחיר: ¤542

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS

מחיר: ¤541

צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤201

זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤716

מארז: ANTEC SUPER MID TOWER SLK3800B + 400W SMART POWER 2 PSU

מחיר: ¤637

מחיר סופי: ¤3314

אני בכל מיקרה כבר קניתי מIQPC ( יצא לי פחות 350 ש"ח כי לקחתי מארז קומפיוקייס מגניב עם ספק 400W וHD קטן יותר)

ומאוד מבסוט מהשירות... וכל מה שמיסביב :) ( בכלל החנות הכי מומלצת בישראל לדעתי )

תתארו לכם כמה משלמים יותר בחנויות יקרות יותר ??? ואיזה פערי מחירים מול חו"ל :s05: >:(

אין ספק שהיבואנים כאן בארץ = חוגגים >:( >:(

מעניין כמה יעלה מישלוח לכאן לארץ ? ואם צריך להוסיף גם מע"מ ?

שמעתי שמכס אין על מחשבים וחלקי מחשב >>> האם זה נכון ?

בכל מיקרה >> אם ישנה אפשרות נוחה >> שווה לךהביא מיחו"ל = חד משמעית!!

:xyxthumbs:

פורסם

הכל טוב ויפה אבל מה עם אחריות אם משהו התקלקל\הגיע שבור מה תעסה אז...

פורסם

מה חדש? :nixweiss:

דמי משלוח לישראל+מע"מ+תיווך+כיסוי אחריות+קנייה בקמעונאות (בחלק מהמקרים) = מחירים יקרים בהרבה

אתה יכול להיות בטוח שאם תזמין מחשב מחו"ל, בדיעבד זה לא יצא לך הרבה יותר זול

פורסם

אני בכל מיקרה כבר קניתי מIQPC ( יצא לי פחות 350 ש"ח כי לקחתי מארז קומפיוקייס מגניב עם ספק 400W וHD קטן יותר)

ומאוד מבסוט מהשירות... וכל מה שמיסביב :) ( בכלל החנות הכי מומלצת בישראל לדעתי )

אפשר לשאול מאיפוא אתה בארץ, ואיך היה הקטע של המשלוח? אין סיכון שמשהו "ינזק" בדרך?

פורסם

תתארו לכם כמה משלמים יותר בחנויות יקרות יותר ??? ואיזה פערי מחירים מול חו"ל :s05: >:(

אין ספק שהיבואנים כאן בארץ = חוגגים >:( >:(

אתה ממש קולומבוס. (מגלה משהו שמליוני אנשים כבר מכירים)

ואם אתה כבר מזכיר את החנות הזאת, באותה נשימה תכניס את זה: (פרצה שמאפשרת לכל אחד לגנוב מהשרת שלהם את כרטיסי האשראי)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=255271.0

פורסם

אפשר לשאול מאיפוא אתה בארץ, ואיך היה הקטע של המשלוח? אין סיכון שמשהו "ינזק" בדרך?

הוא לא הזמין מ-NEWEGG, רק ראה מחירים, הרכיב מחשב וישר קפץ והתלהם:

מעניין כמה יעלה מישלוח לכאן לארץ ? ואם צריך להוסיף גם מע"מ ?

שמעתי שמכס אין על מחשבים וחלקי מחשב >>> האם זה נכון ?

בכל מיקרה >> אם ישנה אפשרות נוחה >> שווה לךהביא מיחו"ל = חד משמעית!!

eitanbts, קודם כל, מזל טוב על המחשב החדש.

דבר שני, מה מטרת פתיחתו של דיון מסוג זה? הרכבת מחשב ב-NEWEGG וישר קפצת כי גילית שהמחיר הרבה יותר זול.

בדקת אם אפשר להזמין מהם ולשלוח לישראל? אספר לך שאי אפשר. אם היה אפשר, תאמין לי שרבים היו עושים זאת. כולנו כאן מכירים את החנות הנהדרת [שאם הייתה שולחת לישראל או קיימת בישראל, הייתה יכולה לעשות ביתספר להרבה חנויות בארץ].

בכל מקרה, לא תמיד יש הצדקה למחירים הגבוהים שיש בארץ. אולם בחלק ניכר מן המקרים, אספר לך, שהמחיר בארץ גבוה יותר בגלל משתנים רבים, כגון:

דמי משלוח לישראל+מע"מ+תיווך+כיסוי אחריות+קנייה בקמעונאות (בחלק מהמקרים) = מחירים יקרים בהרבה

פורסם
  • מחבר

הוא לא הזמין מ-NEWEGG, רק ראה מחירים, הרכיב מחשב וישר קפץ והתלהם:

eitanbts, קודם כל, מזל טוב על המחשב החדש.

דבר שני, מה מטרת פתיחתו של דיון מסוג זה? הרכבת מחשב ב-NEWEGG וישר קפצת כי גילית שהמחיר הרבה יותר זול.

בדקת אם אפשר להזמין מהם ולשלוח לישראל? אספר לך שאי אפשר. אם היה אפשר, תאמין לי שרבים היו עושים זאת. כולנו כאן מכירים את החנות הנהדרת [שאם הייתה שולחת לישראל או קיימת בישראל, הייתה יכולה לעשות ביתספר להרבה חנויות בארץ].

בכל מקרה, לא תמיד יש הצדקה למחירים הגבוהים שיש בארץ. אולם בחלק ניכר מן המקרים, אספר לך, שהמחיר בארץ גבוה יותר בגלל משתנים רבים, כגון:

נכון....אבל תודו שזה מבאס את הצורה!!!

מה ההבדל ביין ארה"ב לאירופה? >>> למה שם זה כזה זול ? >>> בכל מיקרה מדובר במדינות שמיבאות את החומרה!מהמיזרח הרחוק

(והאוניה צריכה לעשות דרך ארוכה יותר... ;) )

לדעתי זה מיסוי מטופש ולא הגיוני >> ותמאות של היבואנים בארץ >> ובעיקר אנחנו שמסכימים ( לא שיש לנו בריורת אחרות)

ומיבחינת מישלוחים....לכל דבר יש פיתרון ! אם היו מתארגנים כאן 20 חברה ומזמינים 20 מיפרטים אז הם היו שולחים גם לארץ

( שאלה של כסף)

אני כאמור קניתי בארץ ב IQPC ( ובדקתי את כוווללאאםםםם!!!!)

אני מנס ציונה > נסעתי לאשדוד

אני חושב שגם מהרצליה אפשר להגיע ואפילו מחיפה ( זו דעתי) >> כי 500 ש"ח פחות לא הולך ברגל ( במיפרט שלי )

בכל מיקרה שמעתי וכתבו כאן שהם עושים גם מישלוחים ברמה מאוד גבוהה ( לא דואר ישראל) >> עד הבית ב 60 ש"ח או משהו כזה

שווה!!!

לסיכום הסיבה שהתחלתי את הנושא:

קניתי מחשב מעולה!!! בחנות סופר מצויינת >>> אני מרוצה עד הגג!!!

הסבעסתי לאללה שזה עדיין יקר ב 35% מיחו"ל ....

פורסם

תוסיף את המע"מ שלהם שזה 10 אחוז + משלוח של מחשב שיוצא בערך 200 דולר המשלוח .

תראה לכמה הגעת :)

פורסם

את המע"מ אתה משלם לפי המדינה שלך, לא מאיפה שקנית.

כך שזה יוצא 15.5%, אפילו יותר.

ושוב, זה לא הפרמטר היחיד שמשפיע על המחיר. יש עוד כמה וכמה.

פורסם

לא , אתה משלם שם את המע"מ , אני אל מדבר רק על להזמין באינטרנט , גם ככה אין משלוחים לארץ , אז ככה שאם יש לך דוד או מישהו בחו"ל , הוא משלם שם את המע"מ .

פורסם

רציתי לקנות עם דוד שלי מפרט מארה"ב (הוא חוזר משליחות של אינטל), וראיתי שהמחירים שם זולים ב33% לפני ירידות המחירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים