עבור לתוכן

בא לי להכין מילקשייק או משהו בסגנון, מה אתם ממליצים כדי שיצא טוב?

Featured Replies

פורסם

קראתי כמה מתכונים שצריך להוסיף כמה פירות, חצי כוס חלב וקרח - אבל הבעיה היא שזה לא יוצא בדיוק טעים והקרח גם הוא נעלם והופך למים מהר מאוד (בלנדר חזק מדי?). אז אם יש לכם המלצות, אני פתוח להצעות. רצוי מבננה, תפוח, אגס, תפוז (זה מה שיש לי עכשיו בבית).

תודה לעוזרים, זה באמת חשוב!

פורסם

1. לא כדאי לשים קרח. הוא רק יקרר לך את המשקה לרמה שיהיה קר מאוד לשתות אותו.

2. אם אתה עושה מילקשייק מפירות עדיף על בסיס מים ולא חלב. חלב עדיף למילקשייק גלידה.

3. תשים קצת מכל פרי שיש לך + ליצ'י משימורים אם יש לך. ורק בלי פירות שמשתלטים על הטעם.

פורסם

על מה אתה מדבר?! חלב עושה את כל הטעם במילקשייק!!

שים בתוך מיקסר- כמה כפות גלידה, כוס חלב, קרח ואם בא לך תוסיף אלכוהול אבל במידה נכונה לא להגזים.

!!!

פורסם

קרח נועד לקירור וצינון. שים 1-2 קוביות, לא יותר.

פורסם
  • מחבר

נראה לכם שאפשר להשתמש בבאדי תות 3% שומן במקום תות רגיל? באדי תות + בננה + קרח?

פורסם

תמר + בננה זה שילוב מנצח, מה שתוסיף אחרי זה רק יוסיף. אם זה תות/אננס...

פורסם

הכי טוב, לשים כדור גלידה אחד (לכוס) ואת השאר בחלב. קרח רק ידלל את המשקה.

לא כדאי לשים פירות חומצתיים כמו הדרים למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים