פורסם 2007 באפריל 2318 שנים סימתי להוריד את כל השירים שאי פעם נוצרו ע"י הלהקה אולי הכי גדולה אי פעם The beatlesלקח לי מעל 8 שעות בשלושה ימים אבל שמעתי הכל =]עם מישהו רוצה את זה זה שוקל 3.5 ג'יגה ואני יעלה את זה לטורנט ליץ' מחר או מחרותייםאבל חוץ מזה יש כאן עוד מישהו שמקשיב קצת לחיפושיות? ועם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים שלהם?שלי Sgt Peppers Lonely Hearts Club Bandתודה שהקשתם לחפירות שלי =]
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אוף, כ"כ רציתי להיות צהוב משת"פ אבל יום העצמאות עכשיו אז נעזוב את זה.חג שמח
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אני אשמח אם תעשה את זה! אבל אני לא חושב שזה חוקי לדבר על דברים כאלה בפורום לפי החוקים
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים עם מישהו רוצה את זה זה שוקל 3.5 ג'יגה ואני יעלה את זה לטורנט ליץ' מחר או מחרותייםאם מישהו אוהב אותם, הוא יקנה דיסק מקורי ולא יוריד אותו.בתור אחד שטוען שהם הלהקה הכי גדולה אי פעם, אתה פשוט חצוף.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים הממ, יש כמה שירים שהם... ה-שירים, לפי דעתי... Here Comes The Sun - שיר יפיפה בצורה יוצאת דופן. Penny Lane ו Hellogoodbye - אבל מסיבות אישיות, כאילו... היו קטעים שבאמת... טוב לא משנה, אבל פשוט בגלל שהשירים הספציפיים האלו מזכירים לי זמנים טובים שלי ושל חבר טוב שלי. ואחרון חביב Ob-La-Di, Ob-La-Da, שאני מקשיבה לו עכשיו, כי הוא פשוט שיר ענק.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר אם מישהו אוהב אותם, הוא יקנה דיסק מקורי ולא יוריד אותו.בתור אחד שטוען שהם הלהקה הכי גדולה אי פעם, אתה פשוט חצוף.חצוף זה קצת יותר מידי אגרסיבי...הייתי אומר שעם אתה יכול להשיג משהו דיי בקלות בלי להוציא הרבה כסף (כל הדיסקים של החיפושיות עולה הרבה כסף)אז למה לא לעשות את זה? במיוחד שאני מעדיף להוציא כסף על לבלות או לקנות דברים למחשב...שאת זה אני לא יכול להוריד...
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אתה יכול גם להשיג אוטו בלי לשלם עליו. וזה אפילו קל להתניע אותו בלי מפתח.אז למה לא לעשות את זה?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים ואיי, איזה מגניב, איך השגת את כל השירים שלהם ?!?!!?!?!?!?!?!?ממש בעיה להיכנס ל emule ולרשום band name discography ולמצוא את כל השירים של כל להקה...אם היית רוצה לעשות דיון על הלהקה, יכולת באותה מידה לא לציין את הפרט הזה.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אם מישהו אוהב אותם, הוא יקנה דיסק מקורי ולא יוריד אותו.בתור אחד שטוען שהם הלהקה הכי גדולה אי פעם, אתה פשוט חצוף. שטויות . במיוחד לאור העובדה שביטלס מתים למחצה אז הכסף שתשלם עבור דיסק מקורי ילך בעיקר לנאדים נפוחים שגם ככה שוחים בכסף ולא לאמנים עצמם, זכרונם לברכה.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים היי, אני מבקש, רינגו סטאר גם חי. ופול מת ב 1969, היום זה כפיל שלו (חפש paul is dead). חלק מהכסף הולך גם למטרות שחזור שירים שלהם ולמשפחות וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.