פורסם 2007 באפריל 2318 שנים יש תרגילים מסויימם שמאמצים בצורה משנית גם את שרירי הצוור בגלל הקושי שלהם שאולי יכולים לעזור קצת כמו בנצ'-פרס ומתח
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אתה לא יכול לשלוט באיך שהשומן גוף שלך מתפזר בגוף, וגם לא להוריד שומן מאיזור ספציפי(פרט לניתוחים)תרד באחוז שומן והלחיים יהיו פחות שמנות.בישביל לרדת באחוז שומן, תעשה פעילות אירובית ותאכל פחות קלוריות ממה שאתה אוכל בדרך כלל, בסביבות ה250 פחות
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אתה לא יכול לשלוט באיך שהשומן גוף שלך מתפזר בגוף, וגם לא להוריד שומן מאיזור ספציפי(פרט לניתוחים) תרד באחוז שומן והלחיים יהיו פחות שמנות. בישביל לרדת באחוז שומן, תעשה פעילות אירובית ותאכל פחות קלוריות ממה שאתה אוכל בדרך כלל, בסביבות ה250 פחות הכל נכון אני רואה שהתלמידים שלי מתחילים לקלוט תחומר :lol:
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר תלעס מסטיק.חח אני לא רוצה טמבל שאני שואלאבל אתה צוחק או לא?כי זה נשמע קצת הגיוני..
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים חח אני לא רוצה טמבל שאני שואלאבל אתה צוחק או לא?כי זה נשמע קצת הגיוני..זה הגיוניאבל מסטיק תצתרך ללעוס שנה ברציפות שתראה תוצאות חחאתה רוסי ?אם כן אצל רוסים זה נפוץ להיות רזים ועם לחיים .
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים כגון המורה הרוחני לWII "קרירין" סתם בצחוק תלעס הרבה מסטיקים ותוסיף לזה אפוקסי זה כבר יגרום לך להפעיל כח :evil_laughterperple:
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים תמצא מקום טוב לשאול, פה זה בטוח לא המקום לשאול שאלות כאלו. יש פורומים שקשורים לנושא באתר אחרים כמו תפוז או נענע.אל תיקח שום תשובה פה כפתרון אפשרי כי הם יודעים בדיוק כמוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.