פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר אתה מתכוון מחירים או שירות?כן כן.אחלה תשובה , מעניין אותי מה חושבים גם אחרים.ל-ז'אקו-אני יסביר, אני קיבלתי היום חלסטרה רצינית מהשאלה הזאת.אני יגיד מה דעתי,רק זאקו ,למי שמבין קצת במחשבים,קונה חלקים הכי משתלם.אלוהים קיים ועוד איך.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים ppe ידוע ביכולתו האגדית לנסח הודעה כך שגם אלוהים(במידה והוא קיים) לא היה יכול להבין אותה.אני בכל אופן מעדיף לשלם יותר תמורת שירות טוב יותר.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אני ככה הייתי מעדיף משהו באמצע. מחיר טוב, אומנם לא בין היקרים אבל יודע שיש לי אל מי לפנות שאמור לעזור לי במקרה הצורך. לא הייתי מזמין מחשב מחו"ל בגלל האחריות וגם לא קונה מזיגזג נגיד שידוע שהם עם שירות מעולה אבל יקרנים, לא חסר חנויות ב"ה ד.א. היית כבר פותח סקר. יש אפשרות כזאת, במקום TOPIC רגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.