עבור לתוכן

הסרט 300

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אפתח תר'ד שבו אני פשוט אמליץ על סרט.. אבל זה בגלל הסיבה הפשוטה שלא ראיתי סרט כזה טוב בחיים שלי אני פשוט ממליץ פה למי שלא ראה שזה חובה .. אין שם שנייה אחת מבוזבזת שעתיים של סרט מרתק עם אפקטים עשירים, דמויות מרתקות ועלילה סוחפת ממש ממש ממש כדאי לכם לראות את זה

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני ממליץ בחום!!!!

ולפי הסוף שלו נראה לי שיהיה לו חלק שני (הסרט ה-2).

פורסם

האפקטים של הלחימה פשוט מדהים :o

מומלץ :xyxthumbs:

פורסם

אכן סרט מאוד מאוד איכותי.

פורסם

חזק ביותר :pissed:

b-or- אחלה ציטוט יש לך

פורסם

אני לא מבין אותכם

הסרט טוב האפקטים יפים אבל לא מספיק מקצועיים

הסרט הזה לא כזה טוב ....

חוץ מזה שבלי תרגום בקושי מינים חצי מהמילים

פורסם

למה בלי תרגום?

יש תירגומים לסרט הזה...

פורסם

גם אני ממליץ בחום!!!!

ולפי הסוף שלו נראה לי שיהיה לו חלק שני (הסרט ה-2).

איך לעזאזל יהיה חלק שני? לסרט קוראים300. לא ''ספרטנים vs. פרסים''.הספרטנים יקומו לתחייה וילחמו כזומבים?

אני לא מבין אותכם

הסרט טוב האפקטים יפים אבל לא מספיק מקצועיים

הסרט הזה לא כזה טוב ....

חוץ מזה שבלי תרגום בקושי מינים חצי מהמילים

אתה ברצינות לא מבין צעקות?THIS IS SPARTA. רק שהוא צורח את זה. אני לא רואה איך אי אפשר להבין משהו פה.

סרט נחמד מאוד, שווה את 35 השקלים בקולנוע, רק שההייפ די דפק אותו (איך עושים 70 מיליון בשלושה ימים מטריילר).

פורסם

סרט טוב מאוד. אבל קצת הגזמתם. זה לא הסרט הכי טוב אי פעם.

קצת יותר מידי אפקטי אנימציה נכנסו לתוך הקרבות...

הסיפור לא טוב תופס כמו למשל לב אמיץ...

פורסם

הסרט טוב מאוד כסרט פעולה גרידא, אבל אי אפשר להגדיר אותו כסרט מצויין, אין לו עלילה בשיט למען השם.

פורסם

מי צריך עלילה כשיש כאלה קרבות 8)

פורסם

לכל הבורים בהיסטוריה, הקרב מבוסס על הקרב בת'רמופליי.

בקרב מדובר על צבא של כ300 ספרטנים, נגד צבא של כמיליון פרסים (רוב החוקרים אומרים כי זה מספר מוגזם אבל ברור שהצבא הפרסי היה עצום), במהלך 3 ימים הספרטנים ארבו לפרסים וגרמו להם לשלם ביוקר על כל צעד, עד שלבסוף הצבא הפרסי איבד כל כך הרבה מחייליו שהוא "איבד חשק" להילחם.

בסיפור המקורי לא מדובר על שום בגידה או מפלצות, שממש היה מיותר לדעתי.

מה הקשר בין הסיפור המדהים של הקרב הזה לבין כל המפלצות האלה?!

פורסם

אתה בעצמך הבור.

מדובר וחצי על בגידה של עריק מהצבא הספרטני שהלך לפרסים ועזר להם לאגף את הספרטנים ולנצח במלחמה.

פורסם

תאמת שעכשיו שאני מסתכל בויקיפדיה אז אכן רשום שהיה איזה בוגד, אכן לא זכרתי את הקטע הזה.

עדיין, לדעתי הסרט היה יכול להיות הררררבהה יותר טוב בלי כל המפלצות והשטויות האלה.

פורסם

אם זה נכון מה שאמרו פה למשל על הצבא הפרסי שהוא היה מיואש ולא היה להם חשק להילחם אז היו צריכים גם להתמקד בצבא הפרסי ולהראות בדיוק מה קורה שמה מבחינת החיילים בקושי התמקדו בהם וכל הזמן התמקדו רק ב 300 הלוחמים. אכן עלילה חסרה בסרט.

אבל מבחינת סרט פעולה הוא סרט מעולה.

ממליץ לכולם לראות! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים