עבור לתוכן

איך מתקבלים לאוניברסיטאות בחול ???

Featured Replies

פורסם

^^^^^

אני רוצה לנסות להתקבל ל MIT למשל

פורסם

תיצור איתם קשר במייל לגבי טפסי קבלה, תמלא את הטפסים ותשלח, במידה ותתקבל הם ישלחו לך את כל הפרטים לקבלת ויזת סטודנט וכו'

פורסם
  • מחבר

מלאתי את התפסים (אני לא צריך ויזה) אבל הם לא ביקשו שם ציון וכו אז לפי מה אני אתקבל?

פורסם

דרישה גבוה יש לך

פורסם

לפי הפרופיל אתה בן 16, אתה לא חושב שיש לך עוד זמן לזה? (אלה אם סיימת כבר את כל הגרויות..)

פורסם
  • מחבר

דרישה גבוה יש לך

צריך לשאוף לטוב ביותר (אני יודע שזה נשמע רוסי)

לפי הפרופיל אתה בן 16, אתה לא חושב שיש לך עוד זמן לזה? (אלה אם סיימת כבר את כל הגרויות..)

הבנתי שגם ככה קשה להתקבל לשם וככול שהשנתון שלך מתקרב המחזור מלא ויש סיכוי שלא יקבלו אותך ויעדיפו על פניך מקומיים.

ולכן באתר יש אפשרות ל5 שנים מראש

פורסם

לא ידעתי את זה.. שיהיה לך בהצלחה (ובלי ציפיות גבוהות מידי..)

פורסם

מה עם צבא?

פורסם
  • מחבר

אני מסיים השנה י"א

עוד 5 שנים גיל 21

אז אם אני לא יהיה בעתודה אני רוצה ללכת ללמוד באוניברסיטה בין לאומית נחשבת לטכנולוגיה

פורסם

אני בספק אם ניתן ללמוד במסגרת לימודי עתודה בחו"ל. ובכל מקרה, אינ חושב שזה יהיה יותר רלוונטי בעוד שנה-שנתיים, כי אף אחד לא מבטיח לך שתתגייס בול בגיל 18/תשתחרר בול בגיל 21.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק אבל התכוונתי שאם לא אתקבל לעתודה אני אפנה אחרי הצבא ללמידה בחול.

בעתודה מובתח לי הרבה בארץ אז אני לא יודע בעיקרון הייתי מאוד רוצה ללמוד שם

פורסם

לדעתי תתחיל לחכות לפחות עד שתקבל תעודת בגרות

כי יהיה לך יותר פרטים שהם צריכים כדי לשקול אם לקבל אותך או לא וחוץ מזה כמו רוב האנשים כניראה תתגייס יותר לכיוון 19 מאשר 18 ולך תדע יש סיכוי טוב שתחתום בסוף איזה שעה קבע..... קיצר חכה קצת

בהצלחה בכל מיקרה ואם שם לא הולך אני ממליץ על וירג'יה-טק שמעתי שמגניב שם עכשיו ;)

פורסם
  • מחבר

לדעתי תתחיל לחכות לפחות עד שתקבל תעודת בגרות

כי יהיה לך יותר פרטים שהם צריכים כדי לשקול אם לקבל אותך או לא וחוץ מזה כמו רוב האנשים כניראה תתגייס יותר לכיוון 19 מאשר 18 ולך תדע יש סיכוי טוב שתחתום בסוף איזה שעה קבע..... קיצר חכה קצת

בהצלחה בכל מיקרה ואם שם לא הולך אני ממליץ על וירג'יה-טק שמעתי שמגניב שם עכשיו ;)

לא שמעתי עליה אתה יכול לתת פרטים?

פורסם

אוי וואי.. איפה אתה נמצא שיש חדשות?

באונ' הזו ירה תלמיד אחד בעוד 31 תלמידים והתאבד.

להציץ מדי פעם בחדשות לא יזיק :)

פורסם
  • מחבר

שמעתי אבל לא קישרתי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים