פורסם 2007 באפריל 2218 שנים תיצור איתם קשר במייל לגבי טפסי קבלה, תמלא את הטפסים ותשלח, במידה ותתקבל הם ישלחו לך את כל הפרטים לקבלת ויזת סטודנט וכו'
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר מלאתי את התפסים (אני לא צריך ויזה) אבל הם לא ביקשו שם ציון וכו אז לפי מה אני אתקבל?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים לפי הפרופיל אתה בן 16, אתה לא חושב שיש לך עוד זמן לזה? (אלה אם סיימת כבר את כל הגרויות..)
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר דרישה גבוה יש לךצריך לשאוף לטוב ביותר (אני יודע שזה נשמע רוסי)לפי הפרופיל אתה בן 16, אתה לא חושב שיש לך עוד זמן לזה? (אלה אם סיימת כבר את כל הגרויות..)הבנתי שגם ככה קשה להתקבל לשם וככול שהשנתון שלך מתקרב המחזור מלא ויש סיכוי שלא יקבלו אותך ויעדיפו על פניך מקומיים.ולכן באתר יש אפשרות ל5 שנים מראש
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר אני מסיים השנה י"אעוד 5 שנים גיל 21אז אם אני לא יהיה בעתודה אני רוצה ללכת ללמוד באוניברסיטה בין לאומית נחשבת לטכנולוגיה
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אני בספק אם ניתן ללמוד במסגרת לימודי עתודה בחו"ל. ובכל מקרה, אינ חושב שזה יהיה יותר רלוונטי בעוד שנה-שנתיים, כי אף אחד לא מבטיח לך שתתגייס בול בגיל 18/תשתחרר בול בגיל 21.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר אתה צודק אבל התכוונתי שאם לא אתקבל לעתודה אני אפנה אחרי הצבא ללמידה בחול.בעתודה מובתח לי הרבה בארץ אז אני לא יודע בעיקרון הייתי מאוד רוצה ללמוד שם
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים לדעתי תתחיל לחכות לפחות עד שתקבל תעודת בגרות כי יהיה לך יותר פרטים שהם צריכים כדי לשקול אם לקבל אותך או לא וחוץ מזה כמו רוב האנשים כניראה תתגייס יותר לכיוון 19 מאשר 18 ולך תדע יש סיכוי טוב שתחתום בסוף איזה שעה קבע..... קיצר חכה קצת בהצלחה בכל מיקרה ואם שם לא הולך אני ממליץ על וירג'יה-טק שמעתי שמגניב שם עכשיו
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר לדעתי תתחיל לחכות לפחות עד שתקבל תעודת בגרות כי יהיה לך יותר פרטים שהם צריכים כדי לשקול אם לקבל אותך או לא וחוץ מזה כמו רוב האנשים כניראה תתגייס יותר לכיוון 19 מאשר 18 ולך תדע יש סיכוי טוב שתחתום בסוף איזה שעה קבע..... קיצר חכה קצת בהצלחה בכל מיקרה ואם שם לא הולך אני ממליץ על וירג'יה-טק שמעתי שמגניב שם עכשיו לא שמעתי עליה אתה יכול לתת פרטים?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אוי וואי.. איפה אתה נמצא שיש חדשות? באונ' הזו ירה תלמיד אחד בעוד 31 תלמידים והתאבד. להציץ מדי פעם בחדשות לא יזיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.