פורסם 2007 באפריל 2118 שנים יש את השיר הזה עם החמת חלילים או איך שלא רושמים את זה... הוא דיי מוכר, הוא לא ממש חדש...מישהו יודע איך קוראים לו?
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים האמת שניראה לי שאני יודע על מה הוא מדבר, שיר די מוכר.. יש חמת חלילים בהתחלה, ואז אישה מתחילה לדבר בשפה לא מובנת.צדקתי?
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר cleric מה הקטע שלך?! זה הדבר היחיד שאני זוכר מהשיר...install הבעיה שאני לא זוכר עם יש בו מילים או רק נגינה...
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אם זה מה שאני חושב, זה לא בדיוק מילים, אבל יש קול של אישה (או משהו כזה..)
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים cleric מה הקטע שלך?! זה הדבר היחיד שאני זוכר מהשיר...install הבעיה שאני לא זוכר עם יש בו מילים או רק נגינה...כי זה כמו שאני אגיד "השיר הזה עם החליל ... " ואצפה שמישהו ידע על מה אני מדבר תן עוד פרטים בן אדם, איפה שמעת אותו, איזה סגנון, אם זה גבר או אשה שרים, משהו ...
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר שמעתי אותו ברדיו לפני דיי הרבה זמן... הוא שיר מאוד מוכר...ואני לא זוכר אם בכלל שרים בו או לא...
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים הוא הולך ככה?fly try to reach the starsflyfly not so farflycome and fly with meמשו כזה?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר תאמת אני ממש לא זוכר... תביא את השם של השיר, אני ישמע ויגיד לך אם זה זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.