פורסם 2007 באפריל 2218 שנים למה יש לי הרגשה שהוא בכלל לא אח שלה והוא סתם ראה את זה בטלוויזיה ועשה סרטון מצחיק על הנושא?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים האח של הילדה מופיע בצילום של ערוץ הילדים. : בקיצור, אין לי ספק שהוא צודק. חבל שהוא לא יודע לבטא את עצמו כמו בן אדם ככה שגם מישהו היה מסכים לשדר את מה שיש לו להגיד.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים למה יש לי הרגשה שהוא בכלל לא אח שלה והוא סתם ראה את זה בטלוויזיה ועשה סרטון מצחיק על הנושא? "...לפני חודש עבדתי בערב... חודש וחצי אחרי זה..." בקיצור כנראה לא אמיתי אבל אדיר
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הוא מופיע בערוץ הילדים? איפה? ???כשהכל נופל ויש כמה אנשים שרצים מהר להרים/לתפוס את האוגרים/מה שזה לא יהיה... אני חושב שהוא זה השמאלי עם החולצה הלבנה
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים תשמעו יש בערוץ הילדים תוכנית חדשה משהו 7/4 משהו כזה שזה על תום אבני "הצד שלא הייתם רוצים לראות" יכל להיות שזה קטע מזה או משהו כזה....
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים חחחח איזה אדיוטטט הוא עשה באתר הזה עם העצומה נגד תום אבני גם פינת מידע על תום אבני שיש בה ראיון איתו ועוד פינת תמונות שלו חחחח שיחליט זאת עצומה נגדו או אתר מעריצים?? ??? ??? שרוט לגמרי הבן אדם חח :smile1:
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר עכשיו גם יש פארודיה על זה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1483284 במקום תום אבני על טל מוסרי..
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים למרות אופן הדיבור של בן האדם, יש בזה משהו, ורואים שהוא הוציא את האוגר למרות שהילדה בכתה לו.היא גם אמרה "בעזרת אחי הגדול דביר" לפני שהכל קרה והוא הסתכל עליו.זה מאוד מאוד הגיוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.