פורסם 2007 באפריל 2118 שנים תגידו מה שווה במכונית על שלטאם היא לא יפה?מהירה היא כןאבל הם מכוערות בטירוףהשחורה חמודהאני במקומכם משקיע ועושה ציור משהו יפה נגיד כיתוב סיני עם ירוק כמו בNFS (לא אני לא מושפע)
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מילא היית יודע שב NFS הכיתובים הם בכלל ביפנית : חוץ מדה, כל העסק הזה גורם למכונית להיראות כמו מיני עארסמוביל.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אני ממש, אבל ממש לא מסכים איתךחוץ מהשחורה (שאני לא מזהה אותה כרגע) מדובר ב2 מכוניות שנשחשבו לאגדות בזמנן (וגם היום)אני הייתי משאיר אותן כך, ולא נוגע בהן יותר מידיאם זה לא מוצא חן בעיניך, תקנה חופה של רכב חדיש יותר (אימפרזה וכו') ותעשה לו כרצונך.. ה"יופי" הזה לא רלוונטי לגבי המכוניות הנ"ל..
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר אני ממש, אבל ממש לא מסכים איתךחוץ מהשחורה (שאני לא מזהה אותה כרגע) מדובר ב2 מכוניות שנשחשבו לאגדות בזמנן (וגם היום)אני הייתי משאיר אותן כך, ולא נוגע בהן יותר מידיאם זה לא מוצא חן בעיניך, תקנה חופה של רכב חדיש יותר (אימפרזה וכו') ותעשה לו כרצונך.. ה"יופי" הזה לא רלוונטי לגבי המכוניות הנ"ל..תודה על השפיות.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים תגידו מה שווה במכונית על שלט אם היא לא יפה? מהירה היא כן אבל הם מכוערות בטירוף השחורה חמודה אני במקומכם משקיע ועושה ציור משהו יפה נגיד כיתוב סיני עם ירוק כמו בNFS (לא אני לא מושפע) זה עניין של טעם! לדעתך הן מכוערות, לדעתי הן יפות. ואני גם לא מתכוון להשקיע כסף בחופה שאני יודע שהיא תיהרס. כשנגיע לרמה שלא ניכנס כל כך הרבה בגדרות ואחד בשני אני יביא חופה חדשה, בינתיים אני לא רואה טעם. וזה לא הBMW שלי שעשתה את הסלטה, זה הדלתה של אליאור ;D
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מעולה!!! O0 :ylsuper: :auto:תמיד רציתי לחזור לתחום, כמה עולה היום תענוג כזה? האם שלט של לפני 10 שנים או יותר יתאים? היה לי רכב שטח מגניב עם מנוע Custom ...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר השלט\מקלט\סרבו שלי בני 17 שנה (!)התענוג לא יקר בכלל, קיט מתחיל ב270ש"ח.תודה רבה לכולם !
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר שקל שקל http://www.stellamodels.net/catalog/product_info.php?cPath=76_77&products_id=619 הדולר ירד קצת אז זה 260ש"ח ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.