עבור לתוכן

חברה היום הרגע גדלתי בשנה ...

Featured Replies

פורסם

זהו חברה עברה עוד שנה ואני התבדרתי בשנה ...

אז החיים עוברים לנו תחת הידיים ואנחנו לא מרגדים זואת ....

יום שני אני הולך לחגוג ... ...

אז שלכולם יהיה חג עצמאות שמח ולי יום הולדת מה לעשות אף אחד מהחברים לא אמר לי מזל טוב :'(

ברכות תתקבלנה בשמחה ....

יאללה חגיגות ! :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn:

פורסם

מה אתה שמח.. יש לך עוד שנה פחות לחיות

פורסם
  • מחבר

WTF למה שנה נשאר לי 120 :yelclap::xyxthumbs:

? :kopfpatsch::s07:

בדיחה דפוקה ! FeedMeH

:s07:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אהבתי!

גם למי הכפת?

סתם...

מזל-טוב (או בקיצור מזל'ט ;D)

:birthday: :birthday: :birthday:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

פורסם

:lol: ובנימה זו, מזל"ט :smile1:

פורסם

יו איך רציתי להכנס והגיד את זה אבל גנבת לי את זה :pissed:

פורסם

מגניב, לי היה לפני חמישה ימים :P

פורסם

עד 120

כל שנה פחות שנה וכפול 2 נוספות לך עד שאותה אתה פגשת ירדו לך 18 שנה

סתם חירטוטים

פורסם

חח אתה תמות לפני יא זקן! xD

פורסם
  • מחבר

חח אתה תמות לפני יא זקן! xD

חח על תדאג סתיו אני יארגן לך מוות יותר מוקדם ... :angryfire::birthday::lol:

פורסם

מזל טוב אחי

למרות שבאמת אני מאוד מבואס ביום הולדת מה יש לשמוח לפי דעתי עושים יום הולדת דווקא בגלל הסיבה הזו כדי לעודד אותך קצת ולהשכיח אותך מזה שנהיתה מבוגר בשנה (איכס)

גם לי יש יום הולדת עוד מעט ואני ממש מרגיש רע ככול שזה מתקרב :-[

פורסם

וואלה! מגניב.. אבל תעשה משו מיוחד.. אל תחרוש..

אתה יודע.. למשל.. אמ.. תכריך אותי לראו 10 פרקים של בטי המכוערת ברצף. בפרק השישי אני מת.

פורסם

ביום. לא שנה. וגם זה לא מדויק.

פורסם
  • מחבר

ביום. לא שנה. וגם זה לא מדויק.

יש הצעות איך לבלות לדפוק תראש ? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים