פורסם 2007 באפריל 2118 שנים השוק שלנו בישראל עדיין לא הגיע לרמה של מערכות הפעלה, אבל לאט לאט נגיע גם לזה.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים השוק שלנו בישראל עדיין לא הגיע לרמה של מערכות הפעלה, אבל לאט לאט נגיע גם לזה. אממ כשההיתי קטן אבא שלי קנה לי משחק צרוב ב 20 שח מהתחנה המרכזית הישנה של תל אביב או משהוא
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אממ כשההיתי קטן אבא שלי קנה לי משחק צרוב ב 20 שח מהתחנה המרכזית הישנה של תל אביב או משהוא למשחקים צרובים הגענו מזמן, אני מדבר על מערכות הפעלה - לא יצא לי לראות.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים תגיד ילד, אתה בסדר?224 במדינה של מליארד איש שהיא בין המתועשות בעולם..?תקשיב זה 224 מול מליארד מול 224 מול 6-7 מליארד... נו באמת זה עדיין נשמע היה כאילו זה יח' בכל העולם
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים בעניין היחידות שנימכרו אני לא הייתי דואג למיקרוסופט וזה לא הפעם הראשונה מיקרוסופט מנסה לחדור גם להודו וברזיל אם כל מיני מוצרים כמו ה360 וגם שם לא מוכרת הרבה ובמגזר הפרטי בישראל אני מעריך שהמכירות לא נחשבות טובות אבל ככה לפחות יש להם משהו להציג נגד מתחרים פוטנצילים ויש להם תשתית במיקרה שאותו אזור יתפתח במובן מסוים זה כמו שמכבי תל אביב מחתימה שחקני ליגה בכירים ושמה אותם על הספסל כדי שקבוצות אחרות לא יחתימו אותם(בכדורסל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.