פורסם 2007 באפריל 2218 שנים בורגרס בר זה באמת זוועה ביחס לאיוו.ראיתי איך הם מכינים את ההמבורגרים שלהם, הם מקבלים דיקטים קפואים שנקראים המבורגר ופשוט זורקים אותם לגריל.איוו הם לא כשרים ולכן יש להם שוחט משלהם והכל טרי לגמרי.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אתה צוחק ?? הפעם היחידה שאכלתי KFC הייתה באילת וזה היה חתיכת עוף תפל בלחמנייה, גועל נפש.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אתם שוכחים שהמבורגר זה הזבל של הבשר,אז מה זה משנה כבר איפה לאכול?כל עוד זה טעים זה מה שחשוב.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים המבורגר לא חייב להיות הזבל של הבשר מה זה הבולשיט הזה אגב אבי מכין המבורגרים בבית לבד כמו בפפריקה וזה ממש טעים נקי נקיבמק וכל אלו ההמבוגר הוא יותר לחם מאשר המבורגר ואני מדבר על הבשר KFC רעיון קטלני אבל בארץ הם לא מיסמים אותו כמו שצריך אכלתי כזה בחו"ל ונפלתי על הריצפה חוץ מזה אני חולה על הפוטטו של מק' אם הם עושים לי אותו פעמיים בשמן אז בכלל לא אכפת לי לאכול שם זה די טעים לי אבל זה ממש יקר ביחס למה שאתה מקבל
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים נכון,הוא לא חייב.אבל,רוב מה שאתה קונה במסעדות האלה זה המבורגר זבל.הרכיבים שלו לרוב הם שאריות של בקר,שומן,מים וכימיקלים "לשפר" את המראה שלו.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים קיבה של פרה טחונה ? אולי במק' וכל הפאסט במסעדות נורמליות אין את זה כל כך או ביכלל אין אגב בקשר לקאסה דה ברזיל או משהו כזה באילת אולי זה עולה 120 שקל ואכול כפי יכולתך אבל זה מלא שומן וחרא
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים המבורגר לא חייב להיות הזבל של הבשר מה זה הבולשיט הזה אגב אבי מכין המבורגרים בבית לבד כמו בפפריקה וזה ממש טעים נקי נקיבמק וכל אלו ההמבוגר הוא יותר לחם מאשר המבורגר ואני מדבר על הבשר KFC רעיון קטלני אבל בארץ הם לא מיסמים אותו כמו שצריך אכלתי כזה בחו"ל ונפלתי על הריצפה חוץ מזה אני חולה על הפוטטו של מק' אם הם עושים לי אותו פעמיים בשמן אז בכלל לא אכפת לי לאכול שם זה די טעים לי אבל זה ממש יקר ביחס למה שאתה מקבל הבאסה בפוטטו שלהם שענק זה כמו קטן בצ'יפס
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים בשר זה רצח! Yeah well, then murder tastes damn good! 8) לבחור שטעון שהמבוגר זה החרא של הבשר, אתה מתבלבל עם נקנקיות. בבית (ובמסעדות היותר איכותיות) משתמשים בנתח בקר איכותי שנטחן גס, למרות שאין לי ספק שיש גם מקומות בהן אתה אכן מקבל את כל השאריות, אבל תאמין מרגישים את ההבדל בטעם.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים חלב זאת סחיטה! אני מתה תאכלו Haggis, באמא שלי. אבל אם כבר שווארמה או שיפודים - ביפו יש את חאג' כאחיל. השיפודים הכי גדולים, טריים ועסיסיים שראיתי בחיים שלי. גם נורא נקי שם.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים ^^^אני עובר שם הרבה ותמיד חששתי להכנס,עכשיו ננסה עקב המלצתך,ונקווה לטוב.דרך אגב,המלצה לתושבי איזור בת-ים חולון ת"א-יפו,מחר אני הולך לקנות בשרים מקצב בשם עמוס ברחוב יפת ביפו,שמעתי יש לו בשר מעולה.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים יפת ? WTF זה רחוב מאד ארוך הוא מזכיר את ז'בוטינסקי > לא משנה כמה תלך הוא לא נגמר אם כבר יפו אז אבולפיה שמעתי איכותי מאז המאה ה18 או איזה משהו כזה
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים יפת ? WTF זה רחוב מאד ארוך הוא מזכיר את ז'בוטינסקי > לא משנה כמה תלך הוא לא נגמר אם כבר יפו אז אבולפיה שמעתי איכותי מאז המאה ה18 או איזה משהו כזה טוב שלא אמרת ימי הביניים :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.