פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אני אוהב את הטעם של כולם אבל לצערי הטעם בא מתוספים שהם שמים בבשר ולא בגלל שהבשר איכותי ולכן כף רגלי לא דורכת יותר באף מקום כזה. fast food = posion!
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הפתרון הפשוט שאני משתמש בו זה: שווארמה איכותית בלאפה.ואני נהנה מכל העולמות: מחיר סביר, בשר לא טחון (ופחות "מטופל") כמות משביעה, יותר טעים ובריא לדעתיומרחק דקה מהבית! (כיפה אדומה רעננה מי שמכיר)
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים וואו, הם ממש שטפו לך את המוח שם בעבודה. כאילו עברת לצד האפל ונהיית סטורם-טרופר של מקדונלדס. דוגרי, כמה "כוכבים" כבר יש לך וכמה הם משלמים לך כדי שתגן עליהם ככה? לא שטפו לי את המח עדיין, ואין לי שום כוכב ואני לא מתכוון לקבל כי זה סתם שטויות. ורשמתי כבר שאני לא בא להגן עליהם. אני בעצמי לא ממליץ להתקרב למקדונלדס... אוי ההמבורגר של מייק'ס ;D זכרון טעים. אבל באמת שאין כמו הקניבר. P: אגב, עובד "מק'נעל" יקר, אני רוצה שתענה לי על השאלה שמטרידה אותי כבר שנים- מה הרוטב שוקולד שאתם שמים על הסאנדיי?! זה לא שוקולד מומס- כי אז זה היה מתקשה. זה לא רוטב שוקולד כמו שקונים בבקבוקים- לדבר ההוא בקושי יש טעם של שוקולד. אז מה הרוטב המסתורי והפלאי הזה? X: (ולמה אתם תמיד מתקמצנים עליו? |: ) אגב 2- אני לא יודע איך זה בסניפים הכשרים, אבל הלכתי לנסות להתקבל לעבודה באחד הסניפים הרגילים זמנית עד סוף שנת הלימודים ראיתי את זוועות המטבח, כפפות אתה אומר? בחלום השביעי. ברחתי כל עוד נפשי בי, לעבוד שם זה שקול לסיוע לרצח. מצאתי לי עבודה זמנית אחרת. |: רוטב שוקולד?...אני חושב שאתה מתכוון לרוטב קרמל. אין לנו שום רוטב שוקולד שידוע לי עליו. אצלנו במקום שאני עובד בו (נתב"ג) אז אזור הגלידות מופרד מאזור הבשר כי אנחנו כשרים ולאזור החלבי יש עובד מיוחד שלומד את כל הדברים שם שניקרא בריסטא או איך שלא רושמים את זה. ובקשר לזה שהלכת וראית את הזוועה, אז אכן תמונות קשות... אבל אני לא יודע איך זה במקומות אחרים אבל אצלנו ועוד כמה סניפים שחברים שלי אמרו שהם עובדים עם כפפות הם עובדים עם כפפות ואף מקפידים לא לגעת בבשר בלי כפפה כי זה מגעיל (סניפי עזריאל, דיזינגוף, שחקים אצלנו, רוטנדה בטרמינל 3, בורסה, איילון למעלה ולמטה, רמלה, ירושליים, לא יודע על עוד מקומות שמקפידים שם על נקיון) אגב Vitnir את לא עובדת יותר בנתב"ג? אמרת שהלכת לעשות ראיון אצל ILLY
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הפתרון הפשוט שאני משתמש בו זה: שווארמה איכותית בלאפה.ואני נהנה מכל העולמות: מחיר סביר, בשר לא טחון (ופחות "מטופל") כמות משביעה, יותר טעים ובריא לדעתיומרחק דקה מהבית! (כיפה אדומה רעננה מי שמכיר)רצון במרכז נתניה (בשר חתולים מעולם לא היה טעים יותר) או בת האיכר באזה"ת הישן - קצת יותר יקר אבל איכות החתולים טובה יותר.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים על זה שנמצא ברחוב הרצל .... שני מקומות ? אתה בטוח, נכון שיש "שני סניפים" אבל הם מחוברים באמצע, זה בעצם אותו מטבח.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים ואללה? אבל הם איזה 5 דקות הליכה אחד מהשני לא? אחד יותר קרוב לתחנה המרכזית שם... בכל מקרה, אם כבר מקומות טובים באיזור השרון, אפשר להמליץ על תפארת הפלאפל והשווארמה בכפ"ס, הטאבון בהוד"ש, כיפה אדומה ברעננה ועל נתניה דיברנו
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אגב Vitnirאת לא עובדת יותר בנתב"ג?אמרת שהלכת לעשות ראיון אצל ILLYכבר לא. עבדתי שם איזה 5 חודשים. הכסף חרא, הטיפים - בושה, וכל הצרפתים האלו עשו לי בחילה. נסעתי חודש לגרמניה, חזרתי והם לא יכלו להעסיק אותי (ועוד איזה 10 איש). הם על סף פשיטת רגל שם, לפי מה שהבנתי. כל העובדים הותיקים והטובים ברחו משם כמו מאש בזמן שהייתי בחו"ל. עכשיו אני עובדת במועדון בת"א, אני עובדת פחות או יותר אותם ימים, רק פחות שעות, יותר כסף, פי 20 יותר טיפים ואני יכולה לשתות כמה שבא לי. בכלל, ILLY נצלנים וגזלנים. יש להם את המחירים הכי גבוהים בכל הטרמינל, יותר מ-Cosca אפילו והסנוויצ'ים שלהם הרבה פעמים פג-תוקף.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים ביום חמישי הייתי באיזו מסעדה ליומולדת. מסעדה בת"א באזור פלצני כזה בתוך מקום שיש שם איזה בית מחול או משהו השם שלה הוא בארילי או משהו דומה,והאוכל שם ממש על רמה אכלתי אנטיקות 350 גרם היה יאמי. מישהו יודע מה השם של המסעדה? אתה כנראה מדבר על מרכז סוזן דלל ומסעדת בליני. מסעדה מעולה.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים ואללה? אבל הם איזה 5 דקות הליכה אחד מהשני לא? אחד יותר קרוב לתחנה המרכזית שם... בכל מקרה, אם כבר מקומות טובים באיזור השרון, אפשר להמליץ על תפארת הפלאפל והשווארמה בכפ"ס, הטאבון בהוד"ש, כיפה אדומה ברעננה ועל נתניה דיברנו הטאבון בהוד"ש - גרוע כיפה אדומה - גרוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.