עבור לתוכן

שאלה שמטרידה את היקום: מקדונלדס, בורגרקינג או בורגראנץ'?

מה אתם אוהבים? 807 הצבעות

1. 1. מה אתם אוהבים?

• בורגראנץ'
    • מקדונלדס
    • בורגרקינג
    • את כולם
    • אף אחד מהם
    • נכנסתי לכאן בטעות
    • HWZONE? חשבת שזה הצ'אטים של תפוז!1
    • אחר (ננדוס וקקה של גמלים למיניהם)
    • את עצמי :P

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

עברנו לבשרים?

באכול כפי יכולתך : המנצח "קאזה דה ברזיל " באילת .

אין על המקום הזה ב-120 שקל אתה אוכל כמה בשר שאתה רוצה

והוא פשוט מעולה!!!!

כל פעם שאני באילת אני אוכל שם...

• תגובות 159
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אכלתי שנים במקדונלדס, ואז פעם אחת כשהייתי בצבא טעמתי שוב את האוכל שלהם, ואלוהים אדירים, היה לזה טעם נוראי.

ההמבורגר הכי טוב בארץ נמצא בקניבר, אין על זה ויכוח בכלל, אני אוכל שם בערך 2-3 פעמים בחודש (הפעם האחרונה הייתה אתמול). אכלתי גם בבלאק (לא טעים בכלל), באוונט-גארד ברמת החייל (לא רע, בעיקר בזכות העסקית, אבל לא מתקרב לקניבר) ובמוזס (אותה רמה כמו הקניבר, רק פי 2 יותר יקר).

!Kanibar FTW

עד שלא אכלת בבלאק בר ברחובות אין לך זכות דיבור

פורסם

מה שנכון נכון ;D

אכלתי שם בערך 5 פעמים כבר ואם יכולתי הייתי אוכל שם גם בוקר-צהריים-ערב.

פורסם

ההמבורגרים של מייקס נורא טעימים אבל מומלץ גם ה-sloppy Joe sandwich שזה בשר טחון (לא דחוס כמו קציצה) מטוגן עם תבלינים ורוטב הברבקיו הביתי שלהם. ללקק את האצבעות. במיוחד עם גבינה.

פורסם
:nono:
פורסם

עזבתם את הרשתות?

אם ברשתות אז בורגראנץ'

אם בפרטיים..

אז נתק'ה ליד כפר מסריק של הפיינטבול ועין המפרץ

יש לו שם גם אולם אירועים

קיצר המבורגר בלחמניה 7 שקל

חזה עוף על האש 8 שקל

ממש ממש טעים

אני נהנה לאכול שם.

פורסם

ביום חמישי הייתי באיזו מסעדה ליומולדת.

מסעדה בת"א באזור פלצני כזה בתוך מקום שיש שם איזה בית מחול או משהו

השם שלה הוא בארילי או משהו דומה,והאוכל שם ממש על רמה

אכלתי אנטיקות 350 גרם היה יאמי.

מישהו יודע מה השם של המסעדה?

פורסם

טוב

בתור אחד שעובד במקדונלדס אני חייב לומר שיש פה כמה טענות נכונות מאוד וכמה שלא.

אבל אני לא בא להגן על החברה כי היא יכולה לעשות את זה לבד...

א. האוכל שלנו הוא בין הנקיים כי אנחנו עובדים עם כפפות ומקפידים אצלנו מאוד על נקיון

אכלתי בבורגראנץ' וראיתי שהם לא מכינים שם עם כפפות אז לך תדע במה הוא נגע לפני שהוא התחיל להכין לך את הראנץ'.

ב. הבשר אצלנו הוא באמת מגעיל, ולמה? כי זה טירת צבי ולא זוגלובק.

ג. הבשר מגיע קפוא ומכניסים אותו לתוך הגריל (שזה בעצם פועל על גז אבל אנחנו מחליפים שם את הגחלים פעם בשבוע, הגחלים בעצם זה רק בשביל לתת הרגשה ולא יותר מזה, הבשר מתבשל על גז!!), כשהבשר יוצא אפשר להבין למה הוא כזה חסר טעם, כי כולו ספוג מיים!

ד. הרטבים שלנו הם Made In USA!!

הרוטב רויאל שלנו, חריף ורגיל, כל רטבי הברבקיו חמוץ מתוק וחרדל חריף למיניהם הם מארה"ב.

בקשר לירקות:

אז אנחנו מקבלים אותם בהכשר שהוא ממש כמו ההכשר של גוש קטיף (מהדרין מן המהדרין!)

אבל, תמיד יש פאקים וגם אצלנו פעם נמצאה תולעת בסלט, דבר שקרה גם בבורגראנץ' אצל חבר שלי.

הדבר שאסור לכם להוסיף לבורגר שלכם זה החמוצים!!!

החמוצים מגיעים באריזות וואקום שזה פשוט שואב את הטעם מהחמוצים!!!!

פשוט גועל נפש!!!

ואם אתם אומרים שיש בעיות עם העגבניות אז אני חייב לציין שהעגבניות אצלנו הם מעולות!

הם אדומות, בשלות ואף פעם לא רכות.

למה העגבניות לפעמים מגעילות?

כי זה בטח שכב שם יותר מחצי שעה וכל חצי שעה אנחנו מחליפים את העגבניות, וכל שעתיים את שאר הירקות (חסה, בצל וחמוצים)

אז אם אתם רוצים לאכול כמו שצריך במקדונלדס אז כמה המלצות ממני

א. תאמרו שהם יכינו לכם בשר חדש

ב. בלי חמוצים

ג. בלי הרבה רוטב רויאל כי זה הורס את הטעם

ד. תבקשו מלח ופלפל ואז תוסיפו על הבשר (לפעמים לא מוסיפים מלח ופלפל).

אני עובד בסניף כשר אז אני לא יודע איך זה עם הגבינה אבל כל שאר הדברים זה כמו שרשמתי כאן.

לילה טוב

פורסם

מז"א בשר חדש?

פורסם

שיורידו לכם בשר לגריל חדש ושלא יביאו לכם משהו ששוכב שם איזה כמה זמן...(גם ככה אחרי רבע שעה בערך זורקים את כל הבשרים שעמדו בגריל)

פורסם

וואו, הם ממש שטפו לך את המוח שם בעבודה. כאילו עברת לצד האפל ונהיית סטורם-טרופר של מקדונלדס. דוגרי, כמה "כוכבים" כבר יש לך וכמה הם משלמים לך כדי שתגן עליהם ככה? :lol:

א. עבדתי עם מישהי שמצאה ג'וק בתוך ההמבורגר שלה. כנראה שזאת היתה בדיחה לא מוצלחת.

ב. גם זוגלובק זה לא משהו. כולם היום מוסיפים חלבונים מן הצומח, בגלל זה אני קונה המבורגר-סטייקבורגר של טיבון ויל. רק בשר ושומן בקר עם תבלינים.

ג. באותו כסף שאני קונה אצלכם סוליית נעל מופשרת בת חודשיים, מבושלת על גז ומעורבבת עם חלבון צמחי, אני קונה ב"מייקס פלייס" (או בכל באר אחר בעצם, שהשף שלו לא סלברטאי) המבורגר נורמאלי שנטחן מבשר טרי באותו היום (אם לא השעה), עם שלל ירקות וסלט קולסלאו, צ'יפס וטבעות בצל.

ד. מצידי שיהיו מוכנים בגוואטמלה ומפוסטרים בנורווגיה. ה-BBQ של המייקס הכי טוב בעולם ולא יעזור כלום. החמוצים שלכם? האמת, נתקעה לי חתיכה בשן וזהו, זה כל החמוצים שמצאתי בהמבורגרים שלכם.

פורסם

אוי ההמבורגר של מייק'ס ;D זכרון טעים.

אבל באמת שאין כמו הקניבר. P:

אגב, עובד "מק'נעל" יקר, אני רוצה שתענה לי על השאלה שמטרידה אותי כבר שנים-

מה הרוטב שוקולד שאתם שמים על הסאנדיי?!

זה לא שוקולד מומס- כי אז זה היה מתקשה.

זה לא רוטב שוקולד כמו שקונים בבקבוקים- לדבר ההוא בקושי יש טעם של שוקולד.

אז מה הרוטב המסתורי והפלאי הזה? X: (ולמה אתם תמיד מתקמצנים עליו? |: )

אגב 2-

אני לא יודע איך זה בסניפים הכשרים, אבל הלכתי לנסות להתקבל לעבודה באחד הסניפים הרגילים זמנית עד סוף שנת הלימודים

ראיתי את זוועות המטבח, כפפות אתה אומר? בחלום השביעי. ברחתי כל עוד נפשי בי, לעבוד שם זה שקול לסיוע לרצח.

מצאתי לי עבודה זמנית אחרת. |:

פורסם

מי אמר שהם באמת יעשו את זה? ???

פורסם

כולם קקה. מקדונלדס עוד איכשהו טעים (כשהלחמניה לא יוצאת רטובה מהרטבים שהם שמים שם) אבל בתכלעס, כולם מפספסים את הפואנטה של להיות fast food: להיות זולים. במחיר שאני קונה בארץ ארוחת ילדים, אני קונה 3 באירופה ו-5 בארה"ב. למה לי לאכול את הג'אנק הזה כשבאותו מחיר אני קונה סושי? :nixweiss:

וטוב שכך ...מצידי שיעלה פי 4 יותר ....כי ישראלים מפגרים והיה לנו בה מגה שמניים שאני הייתי צריך לממן את הטיפול שלהם ..

מיצידי שכל המסעדות ה FAST FOOD ישרפו ...וטוב ...זה חרא ...רק בגלל שישראלים נהיים מפגרים כמו האמרקאים !

אני מקווה שהדור הבא יבין שמזיינים אותה בתחת וכמות זה לא איכות !

עם קראתם את ה הגיליון של אנינומס כתוב שחיסלו השנה 8+ מיליארד תרנגולת....איך אתם חושבים שאתם אוכלים ....אוכל מעוות !!

בנוסף ..140 גרם של מקדונלד ...אלק 20 גרם בשר והשאר שומן ! + איברים לא רצויים אחרים ...

פורסם

בורגראנץ'

אני כבר את זה הדיון הזה יגיע לעמוד שביעי וילדים יתווכחו פה עם איזה רוטבים כדאי לאכול את הצ'יפס ולמה חמוצים עושים אפקט טעים.. -_-"

אמרתי לכם? רק נושאים כאלה יכולים להתקדם בכללי xD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים