פורסם 2007 באפריל 2018 שנים איכס! כולם זה זוועה, כל ההמבורגרים שלהם מוכנים מחוטמים וכל מני חלקים מוזרים בגוף שלא הייתם חושבים על לאכול אותם. אני אישית אוכל רק המבורגר איוו בירושלים. אחד המקומות היחידים בירושלים שבו אפשר לאכול המבורגר אמיתי איכותי, והדוסים מתים לסגור אותו כבר
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים http://meatloft.com/ אח שלי הביא לי טייק אואי שלהם וזה בול אותו דבר רק פי שתים בכמות איך אמרת שנקרא אצלהם מה שדומה להום פרייז בדיקסי?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים דאבל מקרויאל עם גבינה צהובה בלי בצל מוגדל מכל הכיוונים + גלידת סנדיי.גרעעעעעפסססס
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני מעדיף המבורגר מבשר איכותי 8) יוצא הכי טעים.אם אין ברירה אז בורגרנץ',סתם כי אני שונא את מקדונלד ובורגר קינג יותר.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים איך אמרת שנקרא אצלהם מה שדומה להום פרייז בדיקסי?הום פרייז אח שלי הביא לי TAKE AWAY חח כאילו לקחת לא לאכול במקום
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני הכי אוהב מקדונלס, ובהתחשב בעובדה שעבדתי שם ובמשך בערך חודשיים אכלתי לפחות 3 פעמים בשבוע שם (ובדרך כלל אפילו 4 ו5) זה די טוב (זה היה חינם ). מקדונלדס-הכי נדיבים, המבורגר הכי גדול, הכי הרבה צ'יפס ההמבורגר במקדונלס הוא הכי גדול? הרויאל הוא סך הכל 140 גרם... מה לעזאזל מביאים בשאר הרשתות? אבל באופן אישי אני מעדיף המבורגר נורמלי ממקום נורמלי כמו מוזס, אגאדיר, צ'ופה וכו'.. מוזס גם אגאדיר נהדרים אבל מוזס יותר (צופה לא מכיר...)
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים שיש מילפז, אז אוכלים במק בחינם, בנוסף כולם מלקקים לך את התחת כי אתה האח של המנהלת..
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אני עובד בבורגר קינג ותאמת כאילו... הכי טעימים זה תלוי במה מדובר... אבל מין הסתם שאני מכין לעצמי לאכול אז בורגר קינג יותר טובים וזה.. אבל ההמבורגר של ברוגרראנץ בן זונה.. הרוטבים לשמים.. אבל כולם תאכלס קמצנים בצ'יפס.. סוגרים על האריזה לפני שמכנסים (בכוונה) וגם כן 60 אחוז מהשתיה זה מים עוד מוסיפים לך קרח 2/3... תעשית כסף.. אם רוצים באמת לאכול טוב זה מסעדה טובה.. שם הכול יותר טעים.. ומחיר סביר יותר...
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים איך אמרת שנקרא אצלהם מה שדומה להום פרייז בדיקסי? בלופט הם גם קוראים לזה הום פרייז. מה שכן אם כבר אתה מבקר בלופט תנסה את הסטייק אנטריקוט שלהם, אתה לא תתחרט...
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים הכל טעים,לא זכור לי שאכלתי המבורגר אפשהו ולא היה טעים.אם אוכלים פעם ב אז זה לא מזיק למרות שזה ג'אנק.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים לי אישית יוצא לאכול פעם אחת ב-3-4 חודשים..לא יותר, מכל מיני סיבותומעדיף מקדונלדס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.