עבור לתוכן

שאלה שמטרידה את היקום: מקדונלדס, בורגרקינג או בורגראנץ'?

מה אתם אוהבים? 807 הצבעות

1. 1. מה אתם אוהבים?

• בורגראנץ'
    • מקדונלדס
    • בורגרקינג
    • את כולם
    • אף אחד מהם
    • נכנסתי לכאן בטעות
    • HWZONE? חשבת שזה הצ'אטים של תפוז!1
    • אחר (ננדוס וקקה של גמלים למיניהם)
    • את עצמי :P

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ליאור, יש שם גם אווזי, "בקתה" קטנה שכזו, לא נכנסתי לאכול שם אבל גם הייתי רוצה, לא הייתי אוכל באווזי, יקר לי מדי :silly:

• תגובות 159
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^

על אילו מקומות אתה ממליץ עם בשר טוב (מכל הסוגים) ומחירים סבירים...

באזור ת"א כמובן.

תהיה יותר ספציפי לגבי האיזור

ליאור, יש שם גם אווזי, "בקתה" קטנה שכזו, לא נכנסתי לאכול שם אבל גם הייתי רוצה, לא הייתי אוכל באווזי, יקר לי מדי :silly:

אווזי טוב, אבל הרבה הרבה יותר יקר (אני מדבר על פי 5-6 לכל אחד) וגם לדעתי פחות טעים

פורסם
  • מחבר

אי מדבר על סניף חצי חינם של ירקונים

צומת ירקונים , פתח תיקוה

יש שם ACE ,TOY'S R US,אופיס דיפו ,צומת ספרים ,טאוור רקורדס ,בורגר קינג , אוטודיפו,ספורט דיפו(בצד המקביל לחצי חינם )

בצד של חצי חינם של שוק קטן ,השכרות רכב וכו' , אולמי אירועים , רוזנפלד, ועוד מלא דברים

מסכים איתך ב187.5% :xyxthumbs:

פורסם

^^ עם כל הבצל המטוגןןןןןןןןןןן

והסטייקיםםםםם

פעם אחרונה שאכלתי שם זה היה לפני 3 שנים בערך..

סטייק איכותי ב10 שקל

עם בצלללל

פורסם
  • מחבר

חצי חינם מוכרים בשר איכותי. :)

פורסם

בכל איזור ת"א רבתי (הרצליה, רמת-גן)....עם האוטו אין ממש בעיה להגיע לכל מקום :cool2:

פורסם

איפה המייקס פליס הזה

נשמע טוב

www.mikesplacebars.com

יש באתר הכל, גם תפריט. יש להם סניף בירושלים ובת"א. בתכלעס, כשאתה גם מקבל הופעה חיה בבאר אז זה מאד שווה.

פורסם

בכל איזור ת"א רבתי (הרצליה, רמת-גן)....עם האוטו אין ממש בעיה להגיע לכל מקום :cool2:

מה שעולה לי בראש כרגע זה אגאדיר בהרצליה פיתוח, מוזס (שמעתי אבל עדיין לא הייתי), נאפיס בחולון \ ראשון

אם אתה מחפש מקום ממש זול ועדיין טוב יש במרכז אור יהודה (בשוק) מסעדה ממש טובה

פורסם

אתה מדבר עם זה עם האווז?

באמת מעולה...

פורסם

באיזור חצי חינם בחדרה (לא הסופר, יש כזאת מסעדה מזרחית של ערבים) ב35 שקל פותחים לך שולחן עם כל טוב ו2 "סטייקים" של פרגיות (באמת טובים).

פורסם

מוזס (שמעתי אבל עדיין לא הייתי)

if you hadn't pussied out you would have known...

anyways it's the same level as kanibar but the buns suck compare to kanibar and that idiotic spicy ketchup ruins the burger so skip it and add the heinz yourself...

plus you get more food at kanibar for 2/3 of the price (250gr @ 48nis vs 220gr @ 29nis or 330gr @ 32nis) fries and drinks are also cheaper at the kanibar. kanibar large fries are good for 4-5 people @ 21nis vs the personal size fries at moses which are good for 1 person tops @ 11nis.

plus at kanibar bear comes in the standard sizes 1/2 and 1/3 not "almost 1/2" and "almost 1/3"

פורסם

^^^

מוכן לפרט איפה נמצא הקניבר הזה?

נשמע טוב...

בקשר לדברים שאמרת על מוזס, קודם כל אתה צודק, הלחמניות של מוזס באמת לא משהו, גם הקטשופ מיותר (אני תמיד מבקש בלי הקטשופ).

בקשר למחירים שרשמת, עדיין לא ראיתי את המחירים הללו שם (אולי כי תמיד אני בא אחרי 12 בלילה :cool2:)

אבל מתי שאני מגיע (תפריט לילה) אני תמיד מזמין את ה- Beer Belly

שזה יוצא ב-39 ש"ח ארטבורגר 220 גרם (נדמה לי), פירה/צ'יפס (מי לוקח את הצ'יפס כשיש פירה!?) ו 1/3 בירה מהחבית (זה נראה כמו שליש, לא "כמעט" 1/3).

בכל מקרה, אני אף פעם לא מתאכזב ממוזס (לעומת אגאדיר).

פורסם

the main kanibar is at haifa and there another one at kiryat haim (no white meat at that one)

http://www.2eat.co.il/kanibar/

the images doesn't do it justice...

and btw it is "almost 1/2" and "almost 1/3" that's what the waitress said...

edit: I was wrong about the 330gr price it's 37 not 32 which is still 11 nis cheaper of moses's 250gr.

פורסם

יש מייקס פלייס ליד KFC מול הים אבל היה סגור (עכשיו היתי שם )

היתי במאקס ברנר - על הפנים יותר מגעיל מפעם כמות יותר קטנה ומחירים מנופחים כמו ספינת אוויר

ואחרי זה היה בא לי על אוכל אוכל ונסעתי קילומטרים על קילומטרים על קילומטרים עד שהחלטתי על HOME FRIES אבל לא היה לי כח לחכות בדיקסיס אז

והאז הזה מיועד גם לכם

פילדלפיההה אמרו אמן פשוט לא יאמן זה צמוד לדיקסיס וזה 95 אחוז מהטעם של דיקסיס הרבה יותר רוטב ופי 2 וחצי בכמות

אז אכלתי הומ אחד ולחם שום 18 + 11 או משהו כזה - הלחם שום אותו הדבר רק חרוץ ככה שיותר קל לתלוש ממנו חתיכות

ואני מפוצץ ... לא יודע מה קרה לי :silly: בדרך כלל אני אוכל כמו 3 איש אולי זה היה בגלל העל האש ב7

פורסם

אני לא מבין איך אתם אוכלים פירה שיש צ'יפס..

מזה גועל נפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים