עבור לתוכן

בדיקת שתן

Featured Replies

פורסם

כמה זמן לפני בדיקת שתן אסור לשתות שתייה חריפה (נניח רבע-שליש בקבוק וודקה) כדי שלא ישארו סימנים בבדיקה?

אני צריך להעביר בדיקות שתן לצבא, הם בודקים את זה בכלל?

פורסם

אלכוהול לא יודע, עדיף שלא בכל מקרה, הם בודקים בעיקר שאריות של סמים, שלזה לוקח לפי מה שהבנתי יותר מחודש להתנקות.

פורסם

בבדיקות בבאקום , הם לא בודקים אלכוהול ולא סמים (אבל עדיף שלא יהיה )

הם בודקים ברזל ושאר ויטמינים ומינרלים בגוף , אבל אם נפלו עלייך בדיקות בבסיס ... זה כבר סיפור אחר ..

פורסם

אלכוהול הם לא בודקים

סמים כן

וגם בבקו"ם

פורסם

אלכוהול לא יודע, עדיף שלא בכל מקרה, הם בודקים בעיקר שאריות של סמים, שלזה לוקח לפי מה שהבנתי יותר מחודש להתנקות.

לא בודקים סמים אלא אם יש לך תיק או שהצהרת על זה.

פורסם
  • מחבר

"סתם בשביל הרקורד" כמה זמן לוקח למריחואנה\ספידים\בול LSD להתנקות מהגוף?

פורסם

LSD אי אפשר לבדוק בשתן...

מריחואנה, אם השימוש חד פעמי אז כעבור שבוע שבועיים... אם אתה מעשן כבד אז מקסימום חודש(למרות שאני מכיר מעשנים כבדים שהלכו לבדיקה אחרי שבוע בערך בלי לעשן, שתו מלא מים באותו היום ויצאו נקיים...).

ספידים אין לי מושג... תלוי איזה ספיד

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

:kopfpatsch:

למריחואנה לוקח כמה שעות להתנקות מהגוף. שרידי מריחואנה בשתן אחרי עישון חד-פעמי - יופיעו למחרת ויעלמו אחרי יומים. עישון קבוע - יש דעות שונות, האופטימית מביניהם -שבוע, הפסימית -3 חודשים . יש שיטות לזרז את התהליך.

פורסם

אתה מתכוון לבדיקות שתן בצו ראשון או למשהו אחר?

כי שמעתי על כמה אנשים שעישנו יום לפני הבדיקות ולא מצאו את זה עליהם....

בכל מקרה תוך כמה זמן המריחואנה נעלמת מהגוף אם אני מעשן כבד?

ואיזה תהליכים יש כדי לזרז את זה?

פורסם

:kopfpatsch:

יש שיטות לזרז את התהליך.

מה השיטות :silly:

פורסם

אלה לא שטויות לזרז את התהליך על ידי חילוף חומרים.

פורסם

למריחואנה לוקח חודש עוד חודש וחצי

פורסם

למריחואנה לוקח חודש עוד חודש וחצי

מה פתאום!

בבדיקות שתן זה בסביבות 3-4 ימים לעישון חד פעמי ובסביבות שבועיים עד חודש למעשן כרוני. תלוי ספציפית בסוג הבדיקה, בדרך כלל עושים את הבדיקות הזולות יותר שהן עד שבועיים.

בבדיקות שיער זה יכול להגיע לחודשיים, אבל בדיקות כאלו מאד יקרות וכמעט ולא עושים אותן.

מה השיטות :silly:

לשתות הרבה מים בימים שלפני.

אם זו בדיקה שגרתית (צו ראשון או בדיקה רפואית רגילה) אין בעיה לשתות הרבה גם מייד לפני הבדיקה.

אבל אם זו בדיקה בגלל חשד לסמים, שתן דליל מאד יכול לחזק את החשד לסמים, ובמקרה כזה לפעמים עושים בדיקות נוספות (בד"כ פתע). ואז כדאי לא להגזים בשתיה כמה שעות לפני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים